Jump to content

Infinite


Recommended Posts

Видеото на Bad.
Дам, допада ми. Доволна съм.
Утре oт 20:00 ч. корейско време е шоукейсът им, който ще бъде

.



Мини-албумът за теглене:

Infinite – Reality (5th Mini Album), July 13, 2015

e3ad632a2596a549.jpg
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първата им сцена с Bad в музикалните предавания, днес на M! Countdown.

Много съм доволна, страхотни са, а моят любимец е чуден. Зарадва ме. Хоя, Хоя...

Браво, този път наистина съм много доволна от завръщането им. Харесах и останалите парчета, а не помня да ми се е случвало изцяло с техен албум за тези пет години. Наистина са се постарали този път и ме зарадваха. Ромео го забравих, както и онези смешни и нелепи бели сака от миналата година.

Явно Rphabet е продуцентът за тях. Всички парчета, които им е написал са ми любими.

 

Оглавиха класациите онзи ден, веднага след излизането на албума. Видеото се гледа, така че очаквам първите победи следващата седмица. Дано да се преборят с SNSD, че миналото лято с такова добро парче като Back губиха от Sistar.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ухаа, изненада. Пуснаха и 360-градусовата версия на Bad. Да поясня, за незапознати, че се гледа през смартфони (с Android, при другите май все още не), а от компютър става само през Хром, останалите не поддържат тази функция.

Страхотно е, въртя си телефона и виждам цялата стая и момчетата от всеки ъгъл. Дано и други групи започнат да пускат клипове в такива версии. Ютюб от март месец поддържа тази функция.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сцената им с Bad на днешният Music Core. Дино беше гост-водещ на днешното предаване. На финал беше много сладък с батковците от СуДжу - с Йе Йе и Хьок Дже.

 

 

Гю гостува в днешния епизод на We Got Married, за сватбеният ден на Джонг Хьон и Сънг Йон, в качеството си на приятел на младоженеца. Голям майтап беше представянето на сватбарите по двойки. Гю беше кавалер на приятелка на булката, ама малко дървено се представи, останалите бяха по-забавни. На нашият не му се въртеше и подскачаше много, а приятелката май си го хареса и не се отлепи от него, хаха. Гю е такъв образ, мога да си представя какви майтапи е пускал, докато са снимали.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За три дни - три победи за Bad. Във вторник станаха първи на SBS MTV The Show, вчера отново бяха първи на Show Champion, като победиха 4 силни женски групи - SNSD, Sistar, Girl's Day и AOA (нарекоха ги "повелителите на женските групи", хаха), а днес трета победа и то в битка с SNSD. Браво на Инспирит. Голяма подкрепа им оказват.
Вчера не им се вярваше, че са първи, а Ън Джи се заканваше на финал нещо на Хоя, хаха. Големи сладури бяха, от другата седмица и A-Pink ще се включат.

Сцената им с Bad от днес на M! Countdown



С превод на английски и участието им миналата седмица в Weekly Idol.

Обичам чувството за хумор на Хоя, така тънко винаги ги пуска и на място. Гю и той не остава назад.

https://www.youtube.com/watch?v=AWmA0rYQohE



Утре ще се излъчи участието им в Yoo Hee Yeol's Sketchbook.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази седмица мачкат наред, направо не ми се вярва какво се случва, но Инспирит сериозно купуват албума (във физическите продажби винаги са били по-слаби, но дигитално продават много добре). Отново победиха SNSD и днес, на Music Core, а с това отчетоха 5 от 5 до тук тази седмица в предаванията.
Утре са номинирани на Инкигайо отново с женски групи - SNSD и A-Pink, които вече влизат в класациите. Ън Джи му се канеше онзи ден на Хоя, ще видим утре как ще е.

Сцената им от днес.



Гледах ги и снощи в Yoo Hee Yeol's Sketchbook. Жалко, че в канала на KBSkpop не са качили все още сцените им на Bad и Back, които изпълниха. Щях да споделя линковете. Перфектни на живо, истинско удоволствие да ги гледаш и слушаш. Само ако имаше начин да не чувам и гласчето на Мьонг Су много, но... Обичам го, но гласът му ми докарва главоболие.
Донг У толкова e задобрял, че вече започвам сериозно да мисля, че имат и трети главен вокал в негово лице. Дино е уникален. Не е никак случайно, че дойде и ролята му в мюзикъла In The Heights. Жалко, че в Bad той е само на рапа, но пък в другите парчета от албума има повече части.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мога да го намеря на английски, но и на руски е разбираемо. Концертът на групата в Лондон на 9-ти октомври се е обърнал на истински ад за зрител(к)ите от първите редове заради корейските "поклоннички", последвали групата дотам. :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още една тема тънеща в забвение, от което ми е много мъчно.

Соло дебютът на У Хьон- мини албумът му  Write.

1583f9a85480.jpg

Release Date: 2016.05.09
Genre: Ballad

Track List:
01. Write..
02. 끄덕끄덕 (Nod Nod / Nodding)
03. 그 사람
04. 향기
05. Gravity
06. Stand by me

 

свали

 

 

Всички песни са страхотни, много нежни и приятни за слушане, на мен лично фаворитът ми е Gravity(  тук малко се разминаваме в предпочитанията с У Хьон, защото неговият фаворит е Nod Nod)

За тези, които искат да научат повече за албума:

Nam Woo Hyun's solo showcase с подкрепата на Kyu, който каза нещо много важно, а именно, че всеки изпълнител трябва да има химия с песните, които пее. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моите предпочитания пък съвпадат с неговите ;) . Още на първо слушане 끄덕끄덕 много ми допадна, не само защото харесвам гласа му. И това за химията си е вярно :wub: . Gravity  е втората ми любима  ;).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Oт сума ти време се каня да добавя в темата едно много емоционално изпълнение на У Хьон от Immortal song, толкова е докосващо и затрогващо, че колкото и пъти да го слушам, все не ми е достатъчно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хойа е един от 8-те звездни участника в новия танцов формат на MNet "Hit The Stage", който стартира на 27 юли.

 

Другите са Taemin от Shinee, Bora от Sistar, U-Kwon от Block B, ShowNu от Monsta X, Momo от Twice, Ten от NCT U, Hyoyeon от Girls Generation.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Hoya в Hit the Stage, случайно или нарочно със своя версия на Joker (след U Kwon), енергично, с раздиране на потника:

 

 

Най-зрелищното изпълнение обаче е на

- по-млад и гъвкав, определено.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз харесвам най-много Хоя, макар че Feeldog не му отстъпва въобще, техните две изпълнения бяха най-добрите, направо зашеметяващи, Feeldog го помня от еп. с  бадминтона в Cool kiz on the block, ама там не беше толкова добър колкото в танците. Тen беше доста недооценен в 3 еп. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...