Jump to content

Infinite


Recommended Posts

В Корея от няколко часа е 28 март и за това...

Честит рожден ден на големият ми любимец от групата - И Хо Уон или познат за всички като Хоя. Да е жив и здрав.

574a51a876bd3fa0.jpg

От вторник момчетата са из Макао и Хонг Конг, а и все още не са се върнали в Сеул. Летяха за Макао, защото участваха (като изпълнители) на церемонията на Азиатските филмови награди, която се състоя в сряда. На сцената изпълниха Paradise и Be Mine .
Успяха да се снимат и с актрисата Пе Ду На, която грабна отличието за най-добра актриса във филма A Girl At My Door.
Вчера от Макао отлетяха за Хонг Конг, където днес участваха на поредният азиатски музикален форум (не му запомних името, то един ли е). Доколкото разбрах и видях, те бяха представителите на Корея, нямаше поне други корейски групи (за соло изпълнители не мога да говоря).

Снимки от церемонията в Макао, която се състоя в петзвездният хотел The Venetian. Ама изтупани, ама хубави, бонбончета и седмината. Бяха страхотни и много елегантни. Гю си водеше хубавите патенца.

394e1af7b3a3f78a.jpg

c1c56308c43519c8.jpg

И една забавна снимка от пресконференцията преди концерта в Хонг Конг днес.

Господин Нам нещо се закачаше с камерите. Забелязах го и на сцената, а Мьонг Су го гледаше много строго, хаха.

a490c2439b43b711.jpg

Превю и на това, което ще видим в епизодите на Fluttering India с Гю от 10 април по KBS. В темата на Infinite говорих за това предаване, затова и ще го сложа тук.
Много се смях, само като ги гледах и петимата с Кю, Сухо, Джонги и Минко. Чангмини ще разказва зад кадър (какви са момчетата за него поотделно), защото той не пътува с останалите.
Гюджиджи е такава скица, а как спеше в колата, изморен от пътя... Джонги ги събуди рано сутринта, а на Гю му се спи, хаха. Ще ги видим симпатягите. Предаването ще е интересно, особено с тези петимата - няма как да бъде иначе.



Преди седмица момчетата пуснаха и
, който ще издадат на 29 април и за който вече споменах. Много рано го пуснаха, цели 40 дни преди официалното излизане, но тяхна си работа.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера Хоя и Донг изпълниха първото си обещание към феновете, ако Infintie H спечелят първа награда в музикалните предавания (общо победите им станаха пет, ако не се лъжа) - Донг да се облече в женски дрехи и да си избръсне краката, хаха. Направи го и качиха видеото.
На Хоя, само по физиономията му, усещах колко му е "приятно" да прави това, хаха, а и като знам, как презира подобни лиготии. Чудо е за него, но стискаше зъби.
Днес изпълниха и второто си обещание - пуснаха видеоклип на последното парче от мини-албума As Long As You're Not Crazy.
Супер е, на мен това парче много ми хареса, въпреки че като цяло останах разочарована от втория им мини-албум.



Иначе групата се подготвя за сингъла, който ще пуснат в Япония на 29 април, както и промоциите на островите. Подготвят и завръщането през май в Корея. Заети са доста тези дни.
Онзи ден, в събота, отново летяха и до Макао, защото бяха на участие. Върнаха ги веднага в неделя.

Стартира и първи епизод на пътешествието на Гю в Индия. Голям смях е, Гю не се търпи с неговите лафове и бъзици. Появи се на финал на първи епизод, защото точно тогава пристигна в Мумбай от Япония, и само за 5 минути успя да ме накара да се смея с глас на това, което направи и каза. Този петък ще продължат и с втори епизод.
Уникално диване е Гю, много ми е на сърце. Подготвил се с два огромни куфара - храна, вода и дрехи, а какво имаше още и вътре, хаха, ох...
Оплака се на пресконференцията, преди старта на предаването, че Кюхьон много хъркал. Трябвало е наистина да си вземе тапи, както му каза Кю, хаха.

Разиграха и една пародия (реклама) - Сухо в ролята на снахата, хаха, Гю в ролята на лошата по-голяма сестра, а Джонги в ролята на свекървата, хаха.
Ето откъса с превод на английски. Сухо, като най-малък от тях и най-късно дебютирал, сподели, че за първи път не е чувствал напрежение, т.е. не му се с налагало да носи отговорност, както в ЕХО, защото всички тук са по-големи от него и той се е чувствал като макне. То му и личи - останалите здраво са го "работели", хаха.

https://www.youtube.com/watch?v=dLT9gEo_VTQ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво е това съжаление към Хоя?? Че той Дино пое цялата "болка" ахахахха Не стига че е облечен като момиче, ами и краката му отидоха..... хахахаха


Хоя само помагаше за болката на Дино хахааха Да му бяха сложили и на него една поличка поне. :rofl:


 


Не си споменала, че и любимият ни образ Гюджиджи подготвя нов соло албум с батко му Ким Джонг Уан от Nell.


Аз като голям фен на Another Me, чакам солото му с по-голям интерес и от завръщане на групата. :D


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дино, да, той пое цялата болка, но знам на Хоя колко са му неприятни "такива женски истории" и за това ожалих най-много него, а и нали ми е любимецът.
Хоя е истински пусански мъж, на него такива работи са му чужди, хах. Знаеш, че той умее други работи, като това да разкопчава ризите си, без да скъса нито едно копче, само с едно движение на ръцете, докато танцува. Следващият път, когато от Show Champion отново ги поканят за специална сцена, както беше на 1 април, вече очаквам от него и пълно разкопчаване на ризата, без да скъса нито едно копче от нея.
Това видео с него го повторих няколко пъти, беше много добър, професионалист докрай. Как успя да разкопчее ризата си, само докато танцуваше, с едно движение и не успя да скъса нито едно копче от нея, хах.

За Гю... Ами не го отбелязах, защото е твърде рано. Първо ще пуснат групата, а този негов втори соло албум е засега още в проект. Предполагам, че ще го пуснат чак лятото, ако не и по-късно.

Хайде, да не ми е празен поста и една снимка на У. Онзи ден го гледах и на Инчон, а след това и на летището в Макао, много беше забавен. Той си ги знае фенките, които ги преследват и снимат, и се закача постоянно с тях.

16369953443_6fc6938751_o.jpg
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно наистина ще пуснат Гю и то точно сега с вторият му соло албум.

Вчера Инспиритките са го засекли в еди-каква-си-част на Сеул, да снима фотосесията за албума (и аз видях снимките), а преди малко снесоха новината от корейските медии, че Гюджиджи го пускат още сега, през месец май с втория му самостоятелен албум. Ще промотира заедно с КАРА, Мара, Попара и който там още пуснат от останалите музикални компании, а май и една от девойките от Secret, която също излиза соло.

Хммм, значи отлагат завръщането на цялата група във времето и пускат Лидера. Интересно... Явно нещо е станало, макар че обявиха още в края на февруари, че ще ги пуснат през май.

Както и да е - чакаме Лидера.

 

Японският сингъл излезе, доста по-рано този път. Учудих се, като го видях преди два дни, качен при японците.

Слаба работа, но аз си го знаех още и от видеотийзъра, който пуснаха в средата на март.

 

Infinite - 24 Jikan, Japanese Single, April 15, 2015

 

392ff54000041ed4.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето, оказа се истина - пускат Гю с вторият му соло албум. Опасни са Инспирит, голяма агентура, всичко знаят и надушват отдалеч, ама не могат да разминат все още ЕХО-Л, ония са луди, братче, там няма шега, хах.

Това "27" интересно какво ли точно ще означава? Корейските му години на Гю са 27, всъщност след два дни ще ги навърши, на 28-и е рожденият му ден.

Хмм, ще видим, засега от Woollim Ent. пуснаха преди два часа само тийзърната снимка.

Хубав ще бъде месец май - Сънги със соло, Гю и той. Много се радвам, все големи любимци и със самостоятелни проекти.

 

Гледам го всеки петък Гю в епизодите от индийското пътешествие. Ехх, горкият той, не може да си отспи - Кюхьон не му дава мира с това негово хъркане. В новия трети епизод, който излъчиха преди два дни, направо му се плачеше, хаха, ама и Кю хърка, не си е работа.

 

ad8a203dbfbf2112.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имах право - албумът на Гю е свързан с годините му. "27" ще представи (образно казано) неговите години (животът му) до тук, един вид автобиографичен албум с това, което е самият Ким Сонг Гю, с всичко, което искал и иска да покаже на своите фенове.
От седмица излизат едно по едно и заглавията на парчетата от траклиста, заедно със снимки на Лидера.
Албумът ще има двe главни парчета, които ще имат клипове, така е поискал и решил самият Гю. Първото е The Answer и от няколко дни си има видео тийзър. Второто главно парче от албума стана ясно днес, то носи името Kontrol (дам, точно с "k", а не "с"), но все още си няма видео тийзър.
Албумът ще е факт на 11 май, а в същият ден Гю ще има и шоукейс и представяне на албума.

Парчетата от албума "27", които са излезли до тук със снимка (предполагам, че ще има още две или три, най-много).

1. 27

db2ca85d4ad4bdd6.jpg

2. The Answer (първото главно парче, което си има и видео тийзър). Многооооо добре ми звучи, а и това, което виждам ми харесва. Нямам търпение.

1c5e7513e5425def.jpg



3. Alive (ще му спукам балона)

fc425c3fb69674e8.jpg

4. Kontrol (второто главно парче)

f0de7a33437068f1.jpg

Първи епизод и на индийското пътешествие на Гю с
. Епизодите са общо четири и приключиха този петък. Останалите три с превод ще бъдат пуснати на принципа - всяка сряда по един епизод, след 19:30 ч. българско време в канала на KBS World. За желаещите направо да следят в ютюб.
В последния епизод, Гю и Сухо се държаха като емоционално нестабилни тийнейджърки, т.е като голяма част от техните фенки, хаха, защото умряха от срам, докато се гледаха в ролята си на репортери по телевизията, в новините на KBS.
Страхотно беше това пътуване, много емоции и забавни моменти с петимата.

tumblr_nnogolzIgL1sncgk2o1_250.gif   tumblr_nnogolzIgL1sncgk2o2_250.gif

Иначе, Infinite (цялата група) днес отлетяха за Токио, за концертите утре и в сряда в Япония. Последните седмици доста летяха до островите и във връзка с промоциите на сингъла.
Друго интересно май няма. А, да, Хоя стартира и със снимките на новия сериал с негово участие. Заглавието е Mask, а излъчването ще стартира в края на май по SBS. Хоя е в ролята на по-малкият брат на героинята на Су Е. Няма да е много положителна ролята му, т.е. героят му ще се забърка в доста неприятности, но очевидно покрай нуна си ще влезе в правия път. Поне това разбрах от Инспирит, останалото ще го видя, когато прехвърля епизодите заради Хоя.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди минути излезе и 5-то парче от албума на Гю - Daydream, което е с участието и на Табло и JW (от Nell, то целият албум на Гю е дело на Джонг Уан).

Табло го рекламира и преди малко в профила си в Инстаграм.
От вчера и SMTOWN рекламират доста активно вторият соло-албум на Гю, а и нали Woollim Ent. си е тяхна компания от две години, та...

Нямам представа обаче дали SM Ent. са се намесили и в самото заснемане на клиповете.

322ebb119fb70c3c.jpg

Ето и видео тийзъра на второто главно парче от албума - Kontrol, което от Woollim Ent. пуснаха вчера.
Страхотно е това, което виждам и чувам. Наистина нямам търпение вече.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера излезе и последното парче (шесто) от албума, което е със заглавие Reply.

 

53ebd5d838a1a26f.jpg

 

Преди минути и превю. Всичко ми харесва, страхотно звучене. Личи му с кой е работил по албума... Толкова му пасва и на гласчето, че ми остана само да чакам неделя вечерта.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знаех си, че ще се завърне с втория си соло албум по един блестящ начин и той го направи. Браво, Гю! Клиповете и на The Answer и на Kontrol са страхотни. Всичко буквално ми легна на сърце и душа. Такава красота, толкова много символика (сцената със залеза, аххх... приказка), че ме остави без думи.
Прекрасен, а гласът му няма нужда от коментар - страхотен, както винаги. Няма да спра да въртя албума му тези дни. Още сега дори ще си го поръчам онлайн.
Изслушах и всички парчета - няма нещо, което да не ми хареса. Поклон за труда на Джонг Уан от Nell и на Гю.
Гю преди минути благодари в Туитър лично и на Джонг Уан за всичко, което е направил за албума му. Споделя, че той е негов идол от дете и сега просто е реализирал една своя мечта - неговият идол да направи албум лично за него.

Нямам търпение вече за сцените му в музикалните предавания идната седмица.

Видеото на първото главно парче The Answer



Видеото и на второто главно парче от албума Kontrol



Албумът за теглене - Kim Sung Kyu - 2nd Mini Album "27", May 11, 2015

8efdf46b65d24c98.jpg
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотно завръщане на Гю! Като голям фен на соло дебюта му, го чаках с нетърпение, още повече заради участието на Джонг Уан в създаването му.


Определено надмина дебюта си и сега ще очаквам още повече за следващият му проект....


И двете главни парчета са страхотни, но определено Kontrol ми легна на сърцето :)


 


Шоукейса, който 1thek качиха...



 


Сцени от предаванията



 




 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забеляза ли кой беше един от водещите на шоукейса и специален гост на Гю? Неговата половинка, неговото второ Аз, неговата сродна Infinite-душа, хаха. Бих се учудила, ако не беше там. Дори бях сигурна, че ще присъства, независимо дали в публиката или на сцената.

Няма ли и него да го пуснат соло? Странно е, Гю вече с два албума, а от главния вокал на групата все още нищо.

И за друг път Гю да знае, че щом Джун Хьонг му изпраща съобщение с краткото: "Oо.", това означава, че е харесал всичко от албума, хаха.

 

Сериалът Mask с участието на Хоя, ще стартира на 27 май по SBS. Мелодрама, та ще дрънка. Ще хвърлям по един поглед на епизодите заради Хоя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е да, ама той пък актьор тръгна да става....така че не е като да седи без работа У....


 


Пак е хубаво, че намери следващ проект и то скоро след Момичето. Заради това че игра гей в 1997, нали и той беше казал в някакво интервю, че не му пращат много сценарии или пък са за едни и същи типажи винаги...


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Втора победа днес за Гю на Music Core (след първата във вторник на SBS MTV The Show). Многоооо съм щастлива, страшно много, защото доказа, че и САМ може да побеждава и то големи групи.
Не му се вярваше днес, когато обявиха резултатите. Уникален Гюджиджи. Шайни-Хълк как му се зарадва само и го окуражи, еххх, какви приятни кадри... Радост за очите ми.

Сцената му от днес на Music Core. Очаквам още победи и със сигурност ще има, защото албумът му е страхотен.



Първо ще сложа снимката от онзи ден, която Джонг Уан публикува и поздрави Гю за първата победа на SBS MTV The Show.

6c3f8ff9fc654243.jpg

Ето и снимката от днес, която Гю качи в Туитър.

67cd9e3830f87e75.jpg

В момента всички са на Дрийм концерта, заедно с ЕХО и SHINee-братята си и още доста корейски групи. Гю не беше на червения килим, явно заради участието по-рано в предаването. Трябва да се е присъединил вече към останалите.

3f04c6bf16d89fb2.jpg

Йоли-Моли - да го отбележа и него. Вчера го обявиха, че ще участва в някакъв нов корейски сериал D-Day. D-Day за мен е само един и го свързвам единствено с 6 юни 1944 г. и десантът в Нормандия, но знам от един корейски спешъл, който бях гледала преди години, че за корейците D-Day има друго значение - така обозначават денят, в който излизат на среща (date). Да им имам аз на корейците "изразите". Предполагам, че и тук е заложено именно това, в самото заглавие, нещо романтично, нещо розово, ала-бала.

И на финал - моят Infinite–човек. Сериалът започва на 27 май, писах го вече, но нищо, да се знае. Чакам. Ще се забърка в неприятности, ще бъде малкооооо непослушно момче, но пък нуна му бързо ще го вкара в правия път.

59a4cf8d7cc6ffe9.jpg

Ааа, щях да пропусна. Имам нещо и специално за little_angel, защото знам, че ще се зарадва. От Туитъра на До Кьон е. History са се снимали днес с наш Гю.

0c9ea7f018f1cb17.jpg
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Промоциите на Гю приключиха преди две седмици, но завръщането на цялата група предстои. Няма все още точна дата, но ще е през юли, със сигурност.
Infinite стартират и второто си световно турне. Излизат вече рекламните постери с момчетата (вчера с Йоли, а днес с макнето и Мьонг Су, останалите - следващите дни). Първите два концерта са на 8 и 9 август в Сеул, а името на новото турне е Infinite Effect.
Преди малко в Корея излъчиха и участието на Гю в предаването с много интересното име "Погрижи се за моя хладилник", та, чакам да качат всеки момент и да го видя. Гю гостува заедно със Сончето от SNSD. Ще ги видим двамата, нашия нещо много се хилеше от откъсите, които видях, пак е имало майтапи и типичните Гю-шеги.

Да отбележа, че макнето е част от новия каст на предаването Real Men, чийто първи епизод (с негово участие) ще се излъчи тази неделя - 28 юни. Чакам го с интерес, че малко ме притеснява, как ще се представи и какво точно ще покаже. Да беше някой друг от тях - да, но точно Сонг Джонг - изненадах се.

Както и да е, стискам му палци, ще го гледам.

Постерите от турнето, които излязоха до тук. Най-долу виждам логото на SM Ent. Ехх, нали са си едно вече повече от две години.

064599cc169d7c5d.jpg

Новата реклама с момчетата за Pepsi, която излезе днес в Корея.
Супер е, искам хамбургера с картофките, както и печеното, а към него Хоя, У и Гю, хаха.



А, да, да отбележа и че Мьонг Су се снима в някакъв нов корейски сериал - The Time We Were Not In Love, който ще стартира на 27 юни по SBS. Малка му е ролята, няма да е съществена за историята. Я го покажат по минута-две на епизод, я не.

Mask с участието на Хоя също върви по SBS. Ето една негова снимка с актрисата Су Е, която е в ролята на негово по-голяма сестра.

d8899f65bec7d602.jpg
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Завръщането на групата ще е в средата на юли. Чакаме вече само да потвърдят точната дата.

Да споделя и за участието на Гю в снощния епизод на Please Take Care of My Refrigerator. Двамата със Сони от SNSD гостуваха миналата седмица и тази. Това е кулинарно предаване на JTBC, което кани популярни корейски личности заедно с техните хладилници, а целта е осмината готвачи в студиото да сготвят само с продуктите от хладилника, каквото има в него.
Сони беше миналата седмица, Гю също участва, но беше само нюблюдател, защото готвиха за нея. Тази седмица вече дойде ред и на Лидерът.
Не знам откъде да започна... аз се изплаших като видях какво има в хладилника му. От няколко месеца Infinite живеят в нови апартаменти, преместиха ги, а Гю живее заедно с Хоя и Донг У, съответно хладилникът е общ, но Гю го представяше в студиото и готвиха само за него. Не знам какво правят тия тримата, но хладилникът беше нещо "невероятно". Имах чувството, виждайки развалената храна, че усещам миризмата й през монитора. Хоя и Донг У се оправдават вчера и днес в Туитър, че те нямат нищо общо, само Сонг Гю е виновен, хаха.
Хладилникът на тримата беше пълен с развалена храна и такава с изтекал срок на годност, дори преди година (?!?!). След като водещите изхвърлиха почти всичко, защото беше развалено и невъзможно да се сготви с него, останаха само алкохол и някакви сосове, а, да и малко хляб, няколко яйца и домати. Добре, че им позволиха на готвачите да използват и полуфабрикати, които Гю си купувал - рамен, консерви и пр., че иначе наистина нямаше да могат да му сготвят.


В този епизод, на Гю се падна да му сготви българският готвач Михаил Ашминов, който е един от екипът от готвачи в студиото (той е собственик на българският ресторант в Сеул - "Зелен"). Нашето момче се постара колкото можа, направи на Гю кюфтенца от сварен рамен и някакъв пастет (мисля, че беше), които изпържи след това, но Гю нещо не ги одобри много-много. Ами то от неговият празен хладилник, какво ли и да му сготвят, което наистина да му хареса.



А ето и какви "чудеса" извадиха водещите от хладилника. Картината е покъртителна, но и много забавна, хаха. На Гю не му стана приятно, забелязах го, че беше навел глава по едно време от срам, но нямаше накъде да бяга, щом е приел да участва в предаването. Верно това си има и забавната страна, но все пак ще е добре да изпратят скоро някой от групата в друго кулинарно предаване или в предаване за дома, че поне малко да им оправи имиджа след снощи, хаха.



Започна и сериалът на Мьонг Су. Той се включи във втори епизод. Нещо много любовно го раздава с главната героиня. Едни искри прехвърчат, направо ще избухне скоро любовен пожар, така ги усещам нещата. Страхотна химия има между Мьонг Су и героинята на Ха Джи Уон.
Няма да е голямо участието му обаче, въпреки че от втори епизод изглежда, че нуната ще се сваля с нашият и ще има закачка. Явно ще го подържат няколко епизода, докато мине тази заигравка и ще се насочат след това към главната любовна история.

Ха Джи Уон и Мьонг Су в кадър от втори епизод на The Time We Were Not In Love.

9534c84e3a7620b7.jpg

Започна и участието на макнето в епизодите на Real Men. Гледах го, но мисля, че не е за него. Той е слаб физически, трудно ще издържи на голямото натоварване и тренировките.
Има желание, виждам го, че прави всичко по силите си, но не мисля, че ще се задържи дълго време в екипа. Послушен, дисциплиниран, изпълнява всичко, което му кажат, но не е за това предаване. Обяснение му да участва в епизодите беше, че искал да се види и в светлината на истински мъж, но рано му е още, многооооо рано. Ако бяха изпратили Хоя, У Хьон или Дино би било друго, но не и той.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз мога само да се радвам, че никой от тримата живеещи с този "хладилник" не е заболял от някоя салмонела или нещо от сорта........ :lol2: :lol2:


Със сигурност след този епизод, някоя от майките е отишла и се е притекла на помощ да ги спаси и може би да ги нахока едно хубаво за резила хахахахха


 


Вече започнаха и с тийзърите за новият албум Reality. Завръщането им ще е на 13 юли на куп с хилядата айдол групи, които решиха че сега е времето хахахаха Отдавна не се беше случвало такова стълкновение на айдоли, от големи компании и със сериозни фенгрупи, наведнъж.....


3bbb57ad1cd3b946.jpg


 


Явно ще пускат на ден по снимка с едно заглавие на песен, както направиха с албума на Гю. Ето я и първата песен от албума...


d4047e03b54e1b5d.jpg


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Продължават да излизат заглавията на парчетата от албума Reality.
Главното парче се казва Bad и е дело отново на Rphabet, с който направиха хитовете си Destiny и Back (любимо ми е това тяхно парче от миналото лято). Тази новина ме зарадва и мисля, че ще остана доволна от поредната им съвместна работа (дано, да не избързвам и аз, че... имам опит с техни парчета). Очаквам все пак едно добро денс-парче, много танцувално, което да въртя това лято.

a5aaf1859f38f5e6.jpg

Ето и третото парче, което излезе днес - то е със заглавие Moonlight.

a127de0dfcd20ce5.jpg

Участието на Мьонг Су в The Time We Were Not In Love може да се каже, че официално приключи днес, с излъчването на 3-ти епизод. През седмицата той сподели, че е приключил със снимките и камео-участието си в сериала. Утре едва ли биха го показали отново, предвид това, което се случи днес с неговия герой. Поредното корейско сериално безумие. Тия хора нямат спиране...

Ето все пак кадър от втори епизод, когато се появи. Да го има в темата, колкото да отчетем участието му.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тийзър на Bad. Хмм, това, което виждам ми харесва. Жалко, че не можем да чуем нищо повече преди 13 юли (12 юли след 18:00 ч. бг време).



Следващите парчета от албума (по реда на номерата им), които излязоха до тук.

4. Foostep

8368f6512894c601.jpg

5. Standing Faced Towards You

a569245146967426.jpg
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Превю на мини албума Reality.
Bad ми допада, а и още вчера като чух

останах доволна. Усещам едно добро лятно денс-парче, но и дано не си остана в неделя само с усещането...



И последните две парчета от албума...

6. Love Letter

4b5a45eabb7cb2e7.jpg

7. Up To You

8e5feb83581ddc75.jpg

И да отбележа, че Сонг Гю и Донг У са част от каста на мюзикълa In The Heights (то не остана Бродуейски мюзикъл, който да не е получил и своята корейска версия...). Представленията стартират на 4 септември и ще продължат до 22 ноември. Гю е един от тримата изпълнители в главната мъжка роля.
Това е нов мюзикъл продуциран от SM Ent., а съответно и повечето от главните герои в него са изпълнители на компанията. Освен Гю и Дино, в него са включени Джонг Де от ЕХО, Кий от SHINee, Луна от f(x). Едни от най-талантливите и страхотни SM Ent.-вокалисти.

a307681ccfaa6ca3.jpg  9b82a13330612bf7.jpg
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...