Jump to content

Recommended Posts

Днес започва. :es:    Тъй като сме в Корея , явно главната героиня ще направи сериозна пачка от тая клиника за тяхната грешка.  Гледам някакъв клип на в Инстаграм в който докторка се извинява и пада на колене, такива работи.  Тъй като е вярваща се предполага, че за аборт и дума не може да става. То и сериал няма да има в такъв случай. 

Клик

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първата серия беше доста добра , доста се посмях.  Как се държаха двамата влюбени, майката на главната явно е нейната пълна противоположност.  

Im Soo Hyang  е 1,70м , а нейната колежка е с 10 см по висока от нея, това много ме учуди.  Ури само как се вживя в еротичната сцена която описваше.  Майтапите в Спешното отделение и на пресконференцията. Абе как може някой да вземе заем от твое име?? Това само в Корея ли е възможно?  Като за първа серия съм доволен. 

Редактирано от gig911
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както и очаквах сценарият е малоумно-инфантилен. Актьорите явно не искат да стоят гладни и са готови да се снимат във всякаква простотия. То няма и друг начин, след като кифлите и айдълите превзеха индустрията.

Преди 18 часа, gig911 написа:

Абе как може някой да вземе заем от твое име??

Това става като откраднеш личния печат на някого. Явно никой не иска личен подпис, лични документи, пълномощни, лично присъствие и т. н. И никой не оспорва документната измама. А като някой направи дълг, то го изплаща цялата рода. Само в един сериал видях герой да разкарва лихварите, дошли да искат от него да плати дълговете на баща си. Ако някой познае кой е сериала ще му кажа "Браво!".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 3 часа, gig911 написа:

Sеo Young  в  My Daughter Sеo Young?   Адвокатка която отказа да плаща дълговете на баща си. Защото е противозаконно.  

БРАВО!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Втора серия продължава да ме кефи, не разбрах кога свърши серията.  А сценарият е номер едно щом толкова страни са снимали сериали по него.  Нямам представа до колко корейският сценарий  спазва оригиналният сценарий, но това което виждам ми харесва.  Не съм гледал другите сериали с това име. 

Off Topic

Тук ми беше смешно как тя като говореше за инцидента, всички го възприемаха като сценарий за сериал. Все пак са сценаристи. Определяха го като лоша сапунка. Тия два милиона им бяха в главите на всичките. А тя спокойно можеше да поиска 3-4 милиона.  Бащата и той голям майтапчия.  Нямам търпение за серия 3. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И мен ме кефи сериала. Няма да коментирам сценария за да не обидя всички държави които са го правили. Едва ли може да има по-глупав сценарий, обаче съм фен на двамата главни и ми харесва как се представят тук. Поне от първа серия. В тоя сериал няма какво толкоз да се мисли какво ще стане... то с тоя сценарии... Просто гледам и се забавлявам с тия двамата( включително и с бащата на главния). Не знам как са завършвали другите сериали, но се надявам за добър край на главните. Ченгето не ме кефи. Засега ми харесва и  дано да продалжава да е така забавно :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, Allanon написа:

Едва ли може да има по-глупав сценарий,

 

Преди 2 часа, Allanon написа:

дано да продалжава да е така забавно

Как е възможно съчетаването на тези две обстоятелства?

Преди 15 часа, gig911 написа:

сценарият е номер едно

Тук тъжно ще замълча.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, Allanon написа:

dido отговора на въпроса ти е в коментара ми. Явно не си го прочел както трябва.

Уви, прочетох го внимателно. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За първа серия мога да кажа само една дума: overacting. По-зле от стар индийски филм. Ако е режисьорски похват, то е неуспешен. Имам чувствато, че не актьори, а марионетки играят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Mомичета, благодаря за буквичките.

Сонг Хун, чар и сексапил,  познавам само още един, някои сигурно вече се досещат кой е, и момата е чинна. Друго не ми требе тука.

Що ми се струва, че е поотслабнал, или от годинките...

Ся се разтревожих пък да не е болен, както У Бин. Кога се разболя и игра оная страшна обречена роля на неизлечимо болен.

Не си спомням в другата версия така ли беше?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 9 часа, lukreciana написа:

 

Не си спомням в другата версия така ли беше?

В оригинала младежът бе изкарал левкемия като млад и бе в ремисия.

Но деца можеше да има само изкуствено, но и това замина след теч на "фризера".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трета и четвърта серия продължават да ме разсмиват.  Бащата и майката на Ури са доста страстни.

Off Topic

След 30 години се награбиха веднага.  Ури като се прави на детектив. Също така има много добър учуден поглед. Четвърта серия - Ури сериозно я удари хормона, нейният приятел ако продължава така ,може да изпусне наградата си. Те ме убиват с техните разговори и май не само тя е девствена. Техниките за сваляне на колежката и.  Тоя сериал странно го превеждат много бързо, в 18 часа вече днешната серия беше преведена на Драмакул, на английски. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В 6-та серия Ури показа ,че не си поплюва и е безкомпромисна. Защо го направи? Дали защото не искаше да разбива живота на гаджето си? Или защото я излъга? Дали предпочете бебето пред него , като една майка?  Дали наистина запази бебето само за да му даде шанс?  Дали това че беше на Рафаел имаше значение?  Ако не беше негово дали щеше да го запази?  Много въпроси за които не намирам отговор засега. Поне затопля отношенията с баща си.  Жената на Рафаел и майка и как го биеха оня по главата с чукалото.  Пробваха силата с която можеха да го пратят в безсъзнание. Двете са уникални. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доживях да гледам корейски сериал с латиноамерикански сценарий. Ако не беше корейската реч сигурно щях да се объркам :282:.

Простотията е пълна, но забавата(поне за мен) остава. Ако не бяха двамата главни не мисля, че щях да го гледам. Засега вървя чинно с превода. Дано Ури-то да не точи лиги по полицая до последната или предпоследната серия, че ще ми дойде в повечко.  Надявам се да продължим да се смеем и за напред. :es:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес по Драмакул  пуснаха 7 и 8 епизод наведнъж?  Не знам дали защото сериала е VIU Original , или е някакъв празник.  :D  Но аз не се оплаквам.
Im Soo Hyang  играе много добре според мен, просто се вижда смяната на емоциите по лицето и.  Даже и бабата се уреди с гадже. А там нещата явно ще комплицират връзката на майката на Ури.  Не знам колко близо вече е сериала до оригинала. Все пак този е само 14 епизода.  Като пародия на латино сериал е доста добре. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...