lazeto Posted April 19 Share Posted April 19 Till We Meet Again (月老) Страна: Тайван Също така известен като: Yue Lao По новелата на: Giddens Ko - "Yuelao" (月老) Премиера: 08 Юли 2021 Времетраене: 127 мин. Жанр: Драма, Романс, Фентъзи Режисьор: Giddens Ko Субтитри: Английски Участват: Kai Ko като Shi Xiao Lun Vivian Sung като Hong Jing Qing Gingle Wang като Huang Wen Zi Umin Boya като Gui Tou Cheng Hong Sheng De като "Horse Face" Joelle Lu като "Bull Head" Резюме: Shi Xiao Lun (Kai Ko) умира от мълния и губи спомените от живота си. Той работи като бог на любовта, който свързва хората с червени нишки. Но докато напредва със задачите си на Земята, най-голямото му предизвикателство е да завърже червена нишка на жената, която е обичаше най-много докато е бил смъртен, спомняйки си тяхната голяма любов. Но за да я защити от надвиснала опасност, Shi Xiao Lun трябва да я свърже с друг човек.. Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivivan Posted April 19 Share Posted April 19 Фен съм на темата за "червените нишки" и близо половин година му чакам субтитри на този филм Ето още един трейлър, в който показват и забавната част на филма И малко допълнително инфо, което бях намерила... Off Topic Главният герой ( намирах го с 5 различни имена по сайтовете ) умира от мълния, но след смърта си е избран да бъде нещо като небесния сватовник. Заедно със своята помощничка Pinky, двамата намират подходящите хора за двойка и ги свързват с червен конец. Той усилено се опитва да си спомни как е живял като човек, докато един ден не среща жената, която е обичал. Тя все още страда за него, а "сватовникът" осъзнава, че трябва да намери подходящият човек, с който да я обвърже, за да може тя да го забрави напълно и да продължи напред. Но май и тя има някакви " вселенски" сметки за уреждане и ще трябва и някой да я опази жива А рускините като са сложили в каста най- отпред името на Marcus Chang, та ме хвърлиха в размисли какво точно съм гледала в трейлъра и защо чакам друг в главна роля 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indira Posted April 19 Share Posted April 19 @vivivan пиши дали си струва като го изгледаш, защото при рускините мненията хич не са хубави. И какво, по ягодите, играе Маркус Чен? Как така не е в главната роля? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivivan Posted April 19 Share Posted April 19 @IndiraПрочетох от коментарите при рускините, но пък в драмалист са хубави отзивите Аз ги харесвам такива шантави тайвански, та ще си го пусна да видя как е 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asha Posted April 27 Share Posted April 27 Филмчето е много хубаво. Успя да ми бръкне в сърцето. Оставям настрани кой е в каста, и кой не е. Историята е смислена и добре разказана, има доза хумор, има и места за сълзи и кърпички. Е, има и неща, т.е. определен герой, които не разбрах, защо точно така трябва да бъде представен, но ...бял кахър. Бих могла да доредактирам инфото в спойлера от първи пост, но нека да има тръпка и бъдещите зрители сами да открият разликата. Лично аз го препоръчвам, както за романтични души, така и като подходящ за гледане около св.Валентин и прочие подобни празници, вкл. и от личен характер. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts