Jump to content

Recommended Posts

My Sweet Seoul_BG_poster_version.png

 

 

 

sub_cast2.jpg sub_cast3.jpg
sub_cast4.jpg sub_cast5.jpg
sub_cast6.jpg sub_cast8.jpg
sub_cast7.jpg


My Sweet Seoul (2008)
Страна: Южна Корея
По оригиналната новела: “My Sweet Seoul” by Jeong Yi Hyu
13280507s.jpg
Жанр: Романс

Епизоди:16

 

В ролите: Че Канг Хи, И Сон Гюн, Чи Хьон У и др.

 

 Резюме: Юн Су О е 31-годишна стара мома, която от 7 години работи във фирма за книгоиздаване. Тя постоянно е упреквана и подигравана от шефа си и колегите, които подкопават и без това ниското ѝ самочувствие. Нещата стават още по-зле, когато е поканена на сватбата на бившия си приятел, за когото уж бракът бил невъзможен. Но за да бъде ударът още по-смъртоносен, най-добрата ѝ приятелка Дже Ин също обявява, че ще се жени! Изведнъж в отчаяния и копнеещ за любов живот на Юн Су влизат трима различни мъже... 

:essub:

 

Свали с български субтитри :click: :click:

Онлайн с български субтитри :click:

Свали с български и с английски субтитри :click:

Свали с руски субтитри :click:

Link to comment
Share on other sites

Тази драма адски много ми напомня на "I need romance" (може би точно заради това ми хареса толкова).

Lee Seon Gyun направо ме изуми, изигра ролята си перфектно. Не съм гледала филм/сериал с негово участие, където да ми допадне/впечатли толкова много неговият персонаж.

 

p.s. мисля, че заглавието изобщо не се връзва със сюжета на драмата ...

Link to comment
Share on other sites

Започна страшно обещаващо и накрая пооплескаха нещата. :huh:

И на мен ми приличаше на „Искам романтика”, но до 10-11 епизод. След това имах чувството, че гледам някакъв друг сериал. В последна серия се опитаха да замажат нещата, но разочарованието си остана. Поне за мен, защото очаквах друг край. Надявах се и исках. :rolleyes:

 

Много сладка двойка бяха двамата с малкия. Но в крайна сметка не ги извадиха от стереотипа.

 

Хареса ми каста. Всички си бяха на място, а мацките - направо трио трепач. Много готини.

 

Цялата драма обаче около героя на И Сон Гюн ми дойде в повече. Съвсем смениха посоката и се загуби цялото очарование. Не обичам така.

 

И въпреки всичко съм приятно изненадана. Благодаря за превода. :thanks: Ако не беше той, изобщо нямаше да обърна внимание на сериала и щях да го подмина като малка гара. А и снимката на постера не допринася с нищо по въпроса. Що така често им куцат постерите, не знам… :dunno:

Link to comment
Share on other sites

Изгледах го този филм.Не бих казала,че съм много очарована,но имаше какво да ми хареса.Приятелството между мацките -страхотно.И тричките бяха много приятни и забавни.Хареса ми и сладурския Те О.Иначе като история очаквах много повече.

Благодаря за субките :thanks:

Link to comment
Share on other sites

Изгледах и този сериал. Първоначално не му обърнах внимание, обърках го с друг и ако не бяха бг титрите, така и щях да го отмина.
Наистина до 12 серия ми приличаше на "Искам романтика". Това чувство ме обхвана още в първа серия - оставил те приятел, случайно запознанство, целувката и всичко останало веднага с началото на сериала. Нататък започнах да го "гълтам" като топъл хляб, а колко беше сладък Те О, нямам думи. Интересното обаче е... че предпочитанията ми бяха за Йонг Су/Те Кьонг и то от момента, в който се появи.

След 13-та серия наистина някак всичко се промени, сякаш са се сменили и сценарист, и режисьор. 15-та серия ми беше най-изнервяща, откъде го измислиха това, че с една смяна на име започваш да живееш чужд живот? Спомените си остават, човекът си остава. Да не казвам как ми звучи правно това "Водят го безследно изчезнал...", и как този човек няма ли лична карта, бе? Споменаха, че всичко е прехвърлено на другото име, ама той с фалшивото и интервюта даваше. Хаха, че то при корейците всичко било възможно biggrin.gif . Искаха да създадат малко напрежение, но не се получи. Поне при мен. Нямах никакво съмнение, че няма да се върне при Малкия, може би защото аз предпочитах другия. Можеха да го направят по друг начин, но и така сериалчето като цяло много ми хареса.


Заслужава си гледането. smile.gif
Само да добавя - косата на главната? Оле, нервеше ме през цялото време. Голяма сладурка си беше, но прическата... боже опази /лично мнение/ laugh.gif. И евала на майка й,

заряза най-накрая тоя студен и безчувствен идиот бащата.


Благодарности на екипа за превода. smile.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...