Jump to content

Recommended Posts

И аз да се присъединя към тези които молят по - скоро да са готови субовете!!! ;) Това сериалче много ми допадна когато го гледах и сега наистина ще се радвам да проследя развитието на образа на Ахомия която си е голяма шматка но си е забавна с тия нейни душевни терзания!!! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми допада тематиката на филма. За жалост са повторили първи сезон, що се отнася до отношенията между главните /добре, че не беше така при другата двойка поне/, това тъпчене на място ми досадя. И отново крайно непонятно целомъдрено поведение от двама зрели хора, тц, тц, това е неестествено за която и да е нация. Участието на Osamu Mukai беше много свежо, хареса ми. Благодаря за субтитрите на екипа!
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мога да преценя кой от двата сериала повече ми харесва. Но май е първият. Вторият, както kitket казва е прекалено целомъдрен за моя вкус. Какво им става на тези хора и защо се държат като пубери не ми е ясно. И пак прокараха старата идея дето се чакат 3 години. Не си пишат, не си говорят, като че ли са в друго измерение и после, ни лук яли, ни лук мирисали се срещат отново и се обичат така както преди. Ние явно не сме такива хора, обаче, Азия си е друга история, там нещата се случват по друг начин и затова сигурно толкова ги харесваме.

 

 
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Знам, че е странно държанието им, при положение, че са двойка и то от три години и живеят заедно, ама ми харесаха. Дори повече от първи сезон. Този ми беше по-забавен. Особено трета серия, когато Хотару се беше обринала, като мислеха, че е заради целувка, после заради гоята, а то се оказа заради бълхи или когато тя гони котката, дето изяде аншуата. Голям смях. Много ми бяха забавни Хотару и шефа. Но пък успяха да си преодолеят всички пречки, застанали пред тях и да си останат заедно.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първи сезон беше с пълната ми симпатия към шефа, защото почувствах от все сърце, че е правилния човек за Амемия, нооо във втори сезон си промених мнението на 360 градуса до пълна подрепа за любовта на Сено сан. Отношението, което той показа към Амемия ме спечели на 100 %, защото имаше много искренност и откритост във всичко, което направи за нея.  :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не успях! 

Първият сезон го изгледах, защото го бях започнала, а и исках да видя кого ще избере Амемия. Но втория... едва го изтърпявах, и го приключвам преди да е свършил. Дори Osamu Mikai не може да ме накара да го догледам. Толкова антипатичен образ (Амемия) не бях срещала досега в нито един сериал. Не ме разсмя нито въргалянето по пода, нито мизерията, нито самата тя.

Първият японски сериал, от който не научавам нищо, и който не догледах до края!  

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте група,

приключих сезон 1 на сериала и много ме изкефи,но Вбокса решиха да затрият всичко и сега нямам откъде да изгледам сезон 2.Въпроса ми е дали някой го има съхранен 2ри сезон и били ли ми го качил на носител, естествено ще си заплатя всичко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямаш ли регистрация за avistaz там го има качено със наши субтитри ...иначе това със vbox много обърка нещата докато се възтанови всичко но от сайта може да си изтеглиш и самите субтитри ...:D 

 

Ето avistaz :click:

 

и :essub:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...