Jump to content

Спортни събития

Recommended Posts

Ако Корейците играеха с някой друг............можеше да с прежаля да викам за тях...............ама срещу Българите..........НИКОГА!

Имам само един проблем............всичките ми тенджери са със стъклени капаци...............не стават да вдигам дандания с тях :lol2:

хахаха с тея тигани ми напомни

Крис |по време на мача Неделя|:"Абе ще вляза през телевизора и ще ги забухам с тигана"...(корейците)

:D :D

Споко дандания ще има...викане пискане,те нали и свирки,тромпети някви раздават :D :D няма страшно

Сори за СПАМ`а :rolleyes: :rolleyes:

Айде Японците биха Камерунците 1:0

Много добра игра на японския вратар :)

аа браво :es: :es: :es: ....този мач беше много по-интересен и вълнуващ от този на Корея с Гърция....

огромен поклон пред Японците....и най-вече пред Хонда.....това момче не се спря...браво браво....заслужиха си го..бяха блестящи....

и отново вратаря беше безупречен,също както този на Южна Корея...<3

наистина много се радвам.... ^ ^

:es: Япония 1:0 Камерун да им е честита победтата

Не знам как спечелиха с тая игра, не съм експерт, ама имаше супер много нарушения и от двете страни.През повечето време футболистите бяха на земята (по едно време даже и във въздуха), отколкото прави.Хубав гол на Хонда, жалко че го пропуснах като се занимавах с други неща.

Японският капитан Хасебе Макото беше много готин, кофти че не вкара имаше един шанс, ама нещо не им се получи (пък и да бяха вкарали нямаше да им го признаят)

Бразилия 2:1 Северна Корея

Попринция подкрепям азиатските отбори, този ми е малко странен, но в случая абсолутно бях за Бразилия.

Първото полувреме доста динамична игра много атаки на Бразилия, аз очаквах да вкарат още първото полувреме, но северно корейците много им се опъваха и да си призная имаха доста добра защита почти непробиваема :blink: нещо май се отпуснаха втората част.Това е и най-силната група.

Хахаха току що по бнт казаха, че това е най-добрият мач до сега.

Този път имената бяха в правилния ред, но пак имаше доста грешки, мисля че на коментаторите им трябва да направят малка справка с нашите преводачи :D

Нещо, което ми беше много станно е, че JONG Tae Se е наполовина северно и южно кореец и се отказва от южно корейското си граждансто и предпочита северното, хората се чудят как да избягат от С.Корея ои да идат в Южна :wacko:

И още нещо, след потяпянето на военния кораб на Ю. Корея от Северна, Юга купат всички права за излъчване на Фифа 2010 на корейския полуостров и Севера не гледа световното :o

Утре се очертава много интерен мач Яжна Корея и Аржентина, не съм съвсен сигурна как ще се развие играта, стискам палци на корейците :yes: :yes:

ПП.Някой може ли да ми каже кога ще се играят волейболните мачове с Ю.Корея и дали някаде ще може да ги гледаме, защото по бнт нищо не пише в програмата

Утре се очертава много интерен мач Яжна Корея и Аржентина, не съм съвсен сигурна как ще се развие играта, стискам палци на корейците :yes: :yes:

ПП.Някой може ли да ми каже кога ще се играят волейболните мачове с Ю.Корея и дали някаде ще може да ги гледаме, защото по бнт нищо не пише в програмата

на 26 и 27 юни. Със сигурност ще ги дават по Канал 1. (99,9%)

Това е едното от условията, да се участва в лигата. Просто от БНТ не са направили актуализация на програмата си. ;)

:( :( :o Южна Корея 1:4 Аржентина

Без коментар...къде беше отбора от събота, който разби гърците.Пълен провал, ако питате мен.Добре, че вкараха един гол в продължението да не се излагат толкова.Ще трябва да мият срама в мача срещу Нигерия, ако там играят като днес(да чукнем на дърво да не се случи) губят всякаква възможност за излизане от групата и понататъчно класиране.

Пълно разочарование вчера и днес от моите любими отбори Испания и Ю.Корея.

Къде беше капитана Джи Сунг цял мач не съм го видяла, за украса ли беше само не ми е ясно, нищо не направи цял мач и той като Торес само потичваше колкото да запълва пространство.

свен да стискаме палци и да викаме за тях на 22-ри друго не ни остава.дано се представят много по-добре :yes:

още не мога да повярвам....4;1 ......

адски слаба игра...никаква защита и нереално разочарование бяха днес.....защо се паднаха с тези говеда :(

Парк Джи Сунг .......такъв играч нямаше днес...просто отцъстваше...

вратарчето на Южна Корея е невероятно добър...добре,че беше той иначе щеше да е 10:1 сигурно....трите гола бяха адски лесно допуснати от играчите и вратарят просто се озоваваше в безизходица....

много жалко...но нищо....с тях съм и в победа и в загуба.....

аржентина си е аржентина .... аз изобщо не съм учудена че победиха, но все пак не съм отписала корейците , даже съм почти сиг. че ще станат 2ри в групата

Да се върнем на българските спортни успехи!

Цветана Пиронкова ще играе полуфинал на Уимбълдън! :yes:

Дамс.Гледах го online.Мача ще остане в историята.

В четвъртък ще е полуфинала срещу Вера Звонарьова.

Понеже тази тема не е само за футбол малко инфо и за тениса - в момента тече турнира Japan Open, които иска може да го гледа на този адрес : http://www.ittf.com/ittv/

финал /жени/

Zhu Yuling /China/ vs Wang Yegu /Singapour/

финал /мъже/

Ball Timo /Germany/ vs Mizutani Jun /Japan/

България в група с Русия, Германия и Япония в Световната лига през 2011, САЩ може да смени Германия :)

Предварително разделение на групите за Световната лигапрез 2011 година:

Група А: Бразилия, Полша, САЩ, Пуерто Рико

Група В: Русия, БЪЛГАРИЯ, Германия, Япония

Група С: Сърбия, Аржентина, Финландия, Египет 

Група D: Куба, Италия, Франция, Република Корея

Възможно е отборът на САЩ да замени Германия в нашата група, тъй като от ФИВБ искат във всяко група да има по 2 отбора от Европа и 2 от други континенти.

Тоя път ще са япончетата, вместо корейчетата :)

Жребий за Евроволей 2011 (10 - 18 септември) за мъже в Чехия и Австрия:

europeanchampionship201.jpg

Група А във Виена: Австрия, Сърбия, Словения, Турция

Група В в Карлови Вари: Чехия, Русия, Португалия, Естония

Група С в Инсбрук: Италия, Франция, Финландия, Белгия

Група Д в Прага: Полша, БЪЛГАРИЯ, Словакия, Германия.

Manchester United 7 - 1 Blackburn Premier League 27.11.2010

Бербо с 5 гола в мача!

Как де не се чувствам горд,

че съм българин в този момент!!!!

И Марто се разписа.............бг. ден в Англия :)

петък (3 декември) - волейбол /мъже/

среща от VІІ кръг на Националната волейболна лига

КВК Габрово vs Левски Волей /София/

(място на срещата: зала Орловец, Габрово)

Меко казано мачът беше страхотен, габровските фенове (както винаги) шумни и ликуващи победата на КВК Габрово :lol: с класическия резултат от 3-0

В момента се провежда футболният турнир за купата на Азия в Катар.

Отборът на Южна Корея е в една група с отборите на Австралия, Бахрейн и Индия. Ето временното класиране и резултатите до момента:

1. Австралия - 4 т.

2. Южна Корея - 4 т.

3. Бахрейн - 3 т.

4. Индия - 0 т.

Индия - Австралия 0:4

Южна Корея - Бахрейн 2:1

Австралия - Южна Корея 1:1

Бахрейн - Индия 5:2

Тъй като на южнокорейците им предстои мач с аутсайдера Индия, то класирането им напред е почти сигурно.

Отборът на Япония е в една група с отборите на Йордан, Сирия, Саудитска Арабия. Ето временното класиране и резултатите до момента:

1. Япония - 4 т.

2. Йордан - 4 т.

3. Сирия - 3 т.

4. Саудитска Арабия - 0 т.

Япония - Йордан 1:1

Сирия - Саудитска Арабия 2:1

Йордан - Саудитска Арабия 1:0

Япония - Сирия 2:1

Класирането на Япония също е почти сигурно.

Отборът на Китай е в една група с отборите на Узбекистан, домакините от Катар и Кувейт. Ето временното класиране и резултатите до момента:

1. Узбекистан - 6 т.

2. Катар - 3 т.

3. Китай - 3 т.

4. Кувейт - 0 т.

Узбекистан - Катар 2:0

Китай - Кувейт 2:0

Узбекистан - Кувейт 2:1

Китай - Катар 0:2

На китайците им остава мач с лидера Узбекистан, който ще реши всичко в групата, тъй като Катар почти сигурно ще бие Кувейт.

Отборът на Северна Корея е в една група с Иран, Ирак и ОАЕ (групата на смъртта... хахаха). Ето временното класиране и резултатите до момента:

1. Иран - 6 т.

2. Северна Корея - 1 т.

3. ОАЕ - 1 т.

4. Ирак - 0 т.

Иран - Ирак 2:1

ОАЕ - Северна Корея 0:0

Иран - Северна Корея 1:0

Напред севернокорейци! Файтинг ;)