Jump to content

Recommended Posts

Последните две серии бяха доста смешни. Съня със свинята, посещението на Чеджу. Знаех ,че двамата млади актьори ще я оплескат работата.  Двойките бяха доста сладки. Сериала показа живота зад сцената. Контраста при срещите с звезди и обикновени личности.  Сериала също така показа, че любовта е еднаква както при известните личности ,така и при обикновените хора.  Че те изпитват еднакви притеснения и чувства. 

Редактирано от gig911
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поредният много добър сериал на Lee Sung Kyung. Изгледах го с удоволствие и с усмивка. Момичето ми хареса този път без забележки, а с младежа стояха добре и си подхождаха, а и химия им се намираше (и за пореден път си мислех: тия корейци след секс винаги си обличат тениски, тц, тц). Харесах как са разписани героите, нямаше излишни глупави саможертви, не премълчаваха нещата, а всичко се казваше и се обсъждаше. Много нормално. Мноооого двойки и все готини, супер. Не те оставят да скучаеш. Богаташката-актриса и партньорът ѝ направо ме скъсаха от смях с поведението си, уникални! И съм фен на мениджъра ѝ с неговото Ююнаяяяяя. Всяка линия получи добър завършек и нищо не остана недовършено. И не обичайно да смачкат края набързо, а цял един последен епизод за хепиенда. Много ми хареса и препоръчвам!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разочарована съм. Не останах впечатлена от нищо (освен от красотата на Lee Sung Kyung и от мениджърът на Ю На). А адвокатчето сякаш успя да ме впечатли повече от главния. Епизодите бяха твърде скучни, че дори се наложи на превъртам много често. Същите неща вече съм ги гледала в други драми. Загуба на време. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И ми хареса, и не чак толкова. Идеята беше добра – да разкаже за живота на тези, които "оправят кашите на знаменитостите", не да се фокусират само върху звездите. Добре, обаче мааалко инфантилно разказаха част от нещата, както е написала и Ърбан. Да не говорим за това, че хора със сериозни професии, които трябва едва ли не всеки ден да решават някакви конфликтни ситуации и да са винаги нащрек, в своя си живот се държаха като дечица. Важи особено за главните, но също и за мениджърката – бивша телохранителка примерно. Главните бяха готини, докато се джафкаха в началото, но когато осъзнаха чувствата си (и за това им трябваше половин живот време), се превърнаха във второкласници. Зряло и освободено се държеше приятелката репортерка, на нея пък да ѝ се чуди човек защо продължаваше да работи на това място за този шеф. Хубаво беше това, че имаше повече сюжетни линии, не се бяха концентрирали само върху главната двойка. А пък гост появите на известни лица, които си играеха звезди, бяха сладурски – всеки луд с номера си, чак ми се прииска да доразвият част от историите. Щеше ми се също да стане ясно защо приятелят на главните Юн У беше взел това решение, а с него в известна степен беше свързана и една сцена, която много ми въздейства:

Off Topic

моментът в погребалната зала, когато главната продължаваше да организира всичко и нямаше време дори да скърби за изгубен приятел, и срещна погледа си с този на репортерката – нямаше нужда от думи и обяснения, тези няколко секунди изразиха страхотно чувствата и на двете.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...