lazeto Posted March 11, 2022 Share Posted March 11, 2022 Off Topic Legally Romance (才不要和老板谈恋爱) Страна: Китай Също така известен като: Cai Bu Yao He Lao Ban Tan Lian Ai По новелата на: Ye Feiran– „Don’t Fall In Love With The Boss“ Година на излъчване: 2022 – Март – 10 до 2022 – Април – 08 Време на излъчване: Четвъртък - Събота 20:00 Жанр: Романс, Комедия, Фентъзи Канал: Tencent Video Епизоди: 33 Режисьор: Xue Ling Субтитри: Английски Участват: Zi Tao като Lu Xun Song Zu Er като Qian Wei Garvey Jin Ze като Li Chong Wen Zhong Li Li като Mo Zi Xin Li Bai Hui като Liu Shi Yun Yan An като Qian Chuan Резюме: На двадесет и осем години Qian Wei (Song Zu Er) се очаква да бъде жена с кариерата. Въпреки това, работейки като помощник-юрист за Lu Xun (Zi Tao) досега се оказа всичко друго, но не и страхотно. Таил злоба, която датира от дните им като студенти, Lu Xun се е погрижил животът на Qian Wei да е нищо друго освен истински ад. Но когато Qian Wei става жертва на трагичен инцидент, всичко се променя… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indira Posted March 15, 2022 Share Posted March 15, 2022 Тези някой гледа ли ги? Още съм в началото, но са ми много забавни. Главната ми е голяма сладурана, а секси тембъра на Zi Tao го бях забравила. Само оная чума от Once we get married ми разваля идилията в момента, но поне за сега ролята и не е кофти. Ще видим по нататък. 1 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ubuto0o0o Posted March 18, 2022 Share Posted March 18, 2022 On 3/15/2022 at 11:36 PM, Indira said: Тези някой гледа ли ги? Още съм в началото, но са ми много забавни. Главната ми е голяма сладурана, а секси тембъра на Zi Tao го бях забравила. Само оная чума от Once we get married ми разваля идилията в момента, но поне за сега ролята и не е кофти. Ще видим по нататък. Тъй като са ти забавни, да очакваме ли и това може евентуално да бъде част от следващите проекти??? Обичам избора ти за превод на сериали. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indira Posted March 18, 2022 Share Posted March 18, 2022 Преди 1 час, ubuto0o0o написа: Тъй като са ти забавни, да очакваме ли и това може евентуално да бъде част от следващите проекти??? Обичам избора ти за превод на сериали. Да се измъкна първо от 40 епизодната шпионска любовна история и тогава ще му мисля 2 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitket Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 Много се забавлявах! И ми беше интересно развитието на историята. Не харесвам прескачането във времето, но тука беше много добре направено и все се питах какво ще се случи сега. Отлично представяне от актьорите, но най-силно впечатление ми прави Тао. Всяко чувство на лицето му беше правдиво и убедително. Браво, раздаде се изцяло. И изглеждаше играта му лека и естествена, все едно си е наистина с приятелите от детството. Препоръчвам! Струва си времето! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts