Jump to content

Gossip: #Kanojo ga Shiritai Honto no 〇〇 (2022)


Recommended Posts

b4lk5P009nJ41bo0hnJgdwdfT62.jpg

 

Gossip: #Kanojo ga Shiritai Honto no 〇〇 (ゴシップ #彼女が知りたい本当の〇〇)
Страна: Япония
Също така известен като: #The Real 〇〇 That She Wants To Know
Период на излъчване: 2022 – Януари – 06 до 2022 – Март – 10
Време на излъчване: Четвъртък 22:00
Формат: Renzoku
Жанр: Драма
Канал: Fuji TV
Епизоди: 10
Режисьор: Ishikawa Junichi
Субтитри: Английски

 

Участват:
Kuroki Haru като Seko Ririko
Mizobata Junpei като Nezu Michiharu
Nomura Shuhei като Shimouma Shuto
Nomaguchi Toru като Kabatani Seiji
Ishii Anna като Ichimoto Makoto
Namase Katsuhisa като Yamada Reiji
Ichinose Hayate като Yabe Ryosuke
Ando Masanobu като Niwa Masaki
Otsuru Gitan като Taketomi Kiichiro
Ugaki Misato (宇垣美里) като announcer
Arai Yoshiyuki (新井義幸) като commentator
Kanichiro като Sasame Kotaro
Ryo като Kimiko
Takahashi Nao (高橋侃) като Baku

Takeda Kohei като Maebashi Keiichi (епизод 2)

 

Резюме: Seko Ririko (Kuroki Haru) е прехвърлена от счетоводния отдел на издателство Kusunoki в "Camphor NEWS", който е сайт за новини в интернет към същата компания и е на път да бъде закрит. Екипът на Camphor NEWS е пълен с мъже и те само копират и поставят статии от други медии. Въпреки че Ririko не може да разчете атмосферата и няма емпатия, тя се отнася много сериозно към възложената и мисия да спаси Camphor NEWS и е готова да направи всичко, за да увеличи показванията на страници. Постепенно служителите започват да харесват Ririko, тъй като са трогнати от нейният стил на работа и стават свидетели на неочакваната и тромава и невинна страна…

 

Свали :click: :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първи изгледан епизод. Хару в интересна роля. С тоз бритон и увита в шала ме :lol: през целия епизод. Още не съм се ориентирала жанрово. Има още една преведена на англ. серия та и нея ще видя. Пък нататък...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така да са ми готини всички артисти, но като видях Анна Ишии, започвам да се съмнявам в качествата на продукцията. Дано поне е в малка роля и Канничиро да има повече екранно време!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И втората серия видях. То толкоз имам и налични готови за мен. 

Ишии играе деветата дупка на кавала в този "сайт". "Others" дето пише в каста са в едно кафене- Рио и Нао а Канничиро там посетител явно по-редовен и е фотограф. Но е мътна неговата и  явно има повече връзки с главните герои от колкото се даде в първите 2 серии. 

Въобще едно такова не много ясно е всичко. Казусите в първите 2 серии също не бих казала че чак пък ме впечатлиха. Но то и снимането до тук едно такова- "много лица за нула време в отделни сцени и на края уж са сюжетно свързани. "

Да видим нататък как ще я кара творческия екип. Ако ми го допреведат и качат де :896767:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На "моя" ресурс знам че имам да гледам един "готов" епизод, губи ми се кой номер, но след него не съм забелязала повече качвания на останалите, трябва да проверя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еп. 1 не беше нещо невиждано. Главната помогна на героя на Андо Масанобу да поеме важен пост, а после спаси новинарския сайт от съд. Все още не се е сработила с екипа (там са все отбор познати муцуни) и стои малко странно в обстановката. С този шал напомня на героя но Судачи от онази дорама-мистерия.

Канничиро е мистериозен младеж.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Втори серия беше далеч по-добре. Благодарение е на гостуването на Кохей Такеда и Саяка Акимото. Историята за развод между артисти, която трябваше да покрият, а в началото не им позволиха, понеже ги считаха за жълта медия.

Главната е много странна. Разнася един речник, с който си помага при комуникацията с хората. Вероятно той беше полезен в първия случай, когато сътрудничеше на героя на Андо Масанобу. Мистерия голяма е момичето. Но такива герои понякога правят историите по-интересни.

Супер епизод! Разбрахме повече и за героя на Канничиро. Фотограф е.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еп. 3.беше още по-силен. В основата му беше историята за айдъл певица, която не показва лицето си, но песните й стават хит сред съвременните тийнейджъри. Нашите търсачи на слухове откриха истината, а тя изглежда им вдигна рейтинга.

Дали истината ще спаси някого, зависи от това, как е представена. 

Рику Ониши  гостува в ролята на на сина на Тору Номагучи. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още един страхотен епизод. Разгадаха мистерията с изчезнал ютубър. Този път във фокус беше героят на Шухей Номура. Разказаха и неговата история. И намекнаха нещо за миналото на главната. Тъкмо започнаха да стават истински екип.

Много линии прокарват. Доста герои намесват. Това държи интереса. Харесват ми всички. Дори Анна Ишии.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еп. 5 беше за приятелството. Разнищиха историята на голф спортистка. Излязоха някои странни неща  за миналото на Секо. Тя не ги отрече. Дори героят на Андо беше запознат с тях.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен еп.6! Върви удивително добре върви тази история. Градация на герои и случки.

Приятелството отново на фокус. Разчувства ме дълбоко миналото на главната героиня. Разнищиха сложната й природа. Тя от дете не е разбирала много неща, но всъщност човешките чувства никак не са й чужди. 

Знаех си, че в Канничиро има нещо скрито и недоизказано.

Супер екип се събра! Много съм доволна!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съвсем забравих, че последните 4 епизода не са преведени. Наложи се да изгледам еп.7 без субтитри. Много интересна история за котка, която гадае по карти таро. Котаро-кун влезе в ролята на фотограф. Сценарият балансирано разкрива по малко за всеки един от героите. Научихме нещо и за връзката на Секо с Нива-сан. Той й е помогнал, след като е останала сама. Не стана ясно, дали й е роднина, но тя определено му се доверява за всичко.

Има два добавени образа, които са изключително симпатични, понеже внасят необходимата доза свежест в сложните истории. Това са хората от малкото ресторантче. Макар, че мълчаливият Баку е като астрален близнак на Секо, приветливата и дружелюбна героиня на Рьо е истинска вълшебница за проблемите на посетителите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма никакви субтитри за последните епизоди. Дори руски. Срамота! Толкова да ми хареса. С всяка серия става по-добро. Дано успея да схвана основните неща, без превод!

Песните:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Еп. 8 изненадващо обърнаха линията на първоначалната статия като стигнаха до директора на училище, който се оказа баща на Незу-кун.

Хаха! Какъв  финал на серията! Направо изненадаха Секо, която ще се наложи да търси в речника нова дума.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Писател-призрак излезе от еп.10 и се оказа, че финалът е в следващата серия. Надушвам, как този екип може да бъде разпуснат. Ще ми липсват. Добре се сработиха, въпреки началните им търкания.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Последна серия си я има качена в линковете за теглене...иначе преовдачката е стигнала до 6 ти... дано продължи с превода...:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...