lazeto Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 Off Topic Tomorrow (내일) Страна: Южна Корея Също така известен като: Naeil По уебтуна на Ra Ma "Naeil” Период на излъчване: 1 април 2022 – 21 май 2022 г. Време на излъчване: Петък - Събота 22:00 Жанр: Екшън, Драма, Фентъзи Канал: MBC, Netflix Епизоди: 16 Режисьори: Kim Tae Yoon (Retrial, Cruel Commuting and Mr. Joo: The Disappeared VIP), Seong Chi Wook (Special Labor Inspector Jo Jang Pung, Kairos, Mouse) Сценарист: Ra Ma (webcomic) Субтитри: Английски Участват: Ro Woon (SF9) като Choi Joon Woong Kim Hee Sun като Goo Ryun Lee Soo Hyuk като Park Joong Gil Yoon Ji On като Im Ryung Goo Kim Chae Eun като Kim Hye Won Kim Hae Sook като King of Heaven Резюме: “Tomorrow” разказва историята на Че Джун Унг (Ro Woon), който попада в нещастен инцидент, докато се бори да си намери работа. В резултат на това пътят му се пресича с този на мрачните жътвари Гу Рьон (Kim Hee Seon) и Им Ньонг Гу (Yoon Ji On), които работят заедно, за да спасят живота на онези, които обмислят самоубийство. Заради тяхна грешка Че Джун Унг изпада в тригодишна кома, оставайки без душа в тялото. След като връщат душата му, той остава нито жив, нито мъртъв, получавайки работа в екипа за справяне с кризи в най-изтъкнатата компания за жътвари в подземния свят. Работата му се състои в това да се грижи за хората с висок риск да извършат самоубийство и да им помага да продължат да живеят…. Свали с български субтитри Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри 2 6 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 Нищо с Ким Хи Сон не пропускам. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 (edited) Преди 15 часа, lazeto написа: Ro Woon Нищо с него не гледам. Освен това е по уебкомикс, значи малоумен сценарий. Edited February 10, 2022 by dido100 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Този не го знам кой е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 преди 22 минути, bond написа: Този не го знам кой е. Късметлия! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mell_moonie Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 @loveless Понеже е фентъзи ще го гледам. РоУон-а. <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loveless Posted February 11, 2022 Share Posted February 11, 2022 Сериал за жътвари,ще се гледа ^^ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted April 3, 2022 Share Posted April 3, 2022 Първа серия-7,6%. Втора серия-3,4%. Без коментар. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted April 3, 2022 Share Posted April 3, 2022 Аз това нещо не мисля да го гледам, но рейтинга е такъв защото първия ден е петък а вторият е събота. А в събота имаме новият It’s Beautiful Now с 24,5%, 25/21 със спадане до 9,6%, Синоптиците с 5,6%, Love (ft. Marriage and Divorce) 3 със спадане до 8,6%, The King of Tears, Lee Bang Won расте до 10,1%. Конкуренцията в събота е сериозна, а в петък Tomorrow май няма никаква конкуренция, не се споменава за друг сериал който да излъчва тогава. Та какъв е реалният рейтинг на Tomorrow не е ясно. Може би около 5%, но явно неговите рейтинги ще бъдат такива разнопосочни според деня на излъчване. Но тази седмица 25/21 и Синоптиците свършват. Ще видим какво ще ги смени. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KPOHOC Posted April 3, 2022 Share Posted April 3, 2022 Някой превежда ли го? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazeto Posted April 3, 2022 Author Share Posted April 3, 2022 В процес на превод е от друга група,... 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tania_pt Posted April 4, 2022 Share Posted April 4, 2022 Нещо различно, значи ще се гледа на клипчетата изглежда добре Рейтинги не ме интересуват, важното е на мен да ми хареса а и Ro Woon и Kim Hee Sun са ми симпатяги 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manga_girl Posted May 1, 2022 Share Posted May 1, 2022 Каста е супер. Стайлингът и някой моменти са ми любими. Вече съм на 10 епизод и нямам търпение за следващият. Някой ще направи ли тема за Yoon Ji On. ЗА първи път го гледам някъде. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KPOHOC Posted May 7, 2022 Share Posted May 7, 2022 On 4/3/2022 at 4:33 PM, lazeto said: В процес на превод е от друга група,... Може ли да ми пишеш от коя? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manga_girl Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 Изгледах го, много ми допадна. Да се надявам ли на сезон 2? 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 До осми епизод съм и супер много ми харесва този сериал. Рейтинги и мен не ме интересуват, реших да дам шанс на тандема Lee Soo Hyuk и Kim Hee Sun и не съжалявам. Да има си бели конци в сюжета, но все пак това е сериал за жътвари, а не мелодрама от реалния живот. Единствено Rowoon ме дразни на моменти и яко преиграва, но се търпи заради любимото дуо. Харесва ми това, че показват и засягат наболели за корейското общество теми. Тупърва отношенията между двамата главни жътрави ще се разгръщат, загатвайки ни някои неща за тях и оттам съдя, че имат доста общо минало помежду си. Тази роля е направо като ръкавица на Су Хьок, определено е направил впечатление на доста фенове. В ЮК може и да не се харесва сериала, но западните фенове явно не споделят корейския негативизъм /и слава богу/. Шести епизод така ме стисна за гърлото, толкова емоционално беше накрая, че сигурно пакет кърпички изхабих да бърша сълзи докато го гледам. Много съм доволна от този сериал, превръща се в един от фаворитите ми за тази година досега, откъм корейския фронт. Радвам се, че има и други хора, които са го изгледали и го харесват. И една любима сцена от пети епизод, Су Хьок никак не се шегува Spoiler А да не забравя, че епилозите също са ми много интересни за гледане. Особено този. 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loveless Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 Страхотен сериал ,започнах го заради тема за жътварите и заради Soo Hyuk(всеки един момент в който се появи е наслада за окото) ,но за мен Kim Hee-sun открадна серияла ,не съм я гледала в друг сериал ,но е невероятна актриса. За сериала само мога да каже,че трябва да се гледа със салфетки под ръка @Ko_Erin любимият ми епилог,много се смях Enemy (feat. Sam Tinnesz & Beacon Light) - Tommee Profit Enemy (feat. Sam Tinnesz & Beacon Light) - Tommee Profitt 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts