b0rahae Posted February 4 Share Posted February 4 Off Topic Single's Inferno (2021) Риалити за запознанства Страна: Южна Корея Премиера: 18 декември 2021 г. Канал: Netflix Епизоди: 8 Субтитри: български скоро Резюме: Събрани на пуст остров, самотни мъже и жени ще се опитат да намерят любовта. Единственият вариант да избягат от Ада и да отидат в Рая, е да са двойка. Свали с английски субтитри: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazeto Posted February 4 Share Posted February 4 Мисля, че май трябва да е тук.... Иначе това реалити бая критика и скандали откачи след края му , чудно ми е защо ли нещо четях Корейците хич не са доволни от него не съм го гледала само за скандалите четях зашо ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0rahae Posted February 4 Author Share Posted February 4 преди 5 минути, lazeto написа: Мисля, че май трябва да е тук.... Иначе това реалити бая критика и скандали откачи след края му , чудно ми е защо ли нещо четях Корейците хич не са доволни от него не съм го гледала само за скандалите четях зашо ли? Аз го изгледах и много ми хареса Корейците да си отворят гардеробите и да покажат колко неща имат от алиекспрес, що се правят на луди 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rossi Yankova Posted February 4 Share Posted February 4 Преди 8 часа, b0rahae написа: Аз го изгледах и много ми хареса Корейците да си отворят гардеробите и да покажат колко неща имат от алиекспрес, що се правят на луди Това да беше само Понеже е снимано лятото, а се излъчи есента, разни фенове разследваха по "съвпадащи" снимки в инстаграм кой с кого е продължил да се вижда след шоуто. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0rahae Posted February 4 Author Share Posted February 4 На 4.02.2022 г. at 19:50, Rossi Yankova написа: Това да беше само Понеже е снимано лятото, а се излъчи есента, разни фенове разследваха по "съвпадащи" снимки в инстаграм кой с кого е продължил да се вижда след шоуто. След всеки техен скандал се убеждавам колко много хора без работа има Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts