samelove Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 Средна работа, започнах го с големи очаквания предвид високия рейтинг и много положителни коментари из корейските сайтове. Очаквах и доста разкрепостени сцени,при това което се представяше като колажи и т.н. , НО типично по корейски леко блудкаво,богатия наперен наследник на фирма и момиче от 'простолюдието'. Честно втората двойка ми бяха много по-симпатични и открити , там връзката им определно се е получила. Досадния дъртак изобщо няма да го споменавам, на всяка манджа мерудия , този човечец ми беше трън в очите ''досадната свекърва'' в мъжки образ. Комичните сцени бяха доста и добре направени , това ми хареса - става за отбиване на време 6/10 от мен 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bealonenomore Posted November 9, 2022 Share Posted November 9, 2022 Доста бозава за мен продукция от този жанр, който иначе харесвам и гледам с удоволствие. На първо място заради подбора на актьорите – главната ми беше доста неприятна, а Ан Хьо Соп, на когото иначе симпатизирам, мисля, че не беше за тази роля – виждали сме доста изпъкващи шефове, на този фон той като някакво паленце беше, изобщо не на място. Не усетих и голямата любов между двамата. От друга страна, това постоянно въртене от една лъжа в друга тотално ме изгуби. В някои кратки моменти имах надежди, че ще живне историята, но много бързо тези надежди биваха попарени. Добре че не го бяха раздули до 16 епизода или повече... 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hegemonia Posted January 4 Share Posted January 4 Типичното корейско клише, но изненадващо сладко и забавно. Хареса ми. Главните са ми непознати, не си спомням да съм ги гледала другаде, но мисля, че се представиха на ниво. Отдавна не се бях забавлявала така с корейски сериал, особено последните няколко години както почти нищо не намирам за гледане. Добре, че все пак е само 12 епизода. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts