Jump to content

Recommended Posts

Средна работа, започнах го с големи очаквания предвид високия рейтинг и много положителни коментари из корейските сайтове. Очаквах и доста разкрепостени сцени,при това което се представяше като колажи и т.н. , НО типично по корейски леко блудкаво,богатия наперен наследник на фирма и момиче от 'простолюдието'. Честно втората двойка ми бяха много по-симпатични и открити , там връзката им определно се е получила. Досадния дъртак изобщо няма да го споменавам, на всяка манджа мерудия , този човечец ми беше трън в очите ''досадната свекърва'' в мъжки образ.

Комичните сцени бяха доста и добре направени , това ми хареса - става за отбиване на време 6/10 от мен :ph34r::dunno:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста бозава за мен продукция от този жанр, който иначе харесвам и гледам с удоволствие. На първо място заради подбора на актьорите – главната ми беше доста неприятна, а Ан Хьо Соп, на когото иначе симпатизирам, мисля, че не беше за тази роля – виждали сме доста изпъкващи шефове, на този фон той като някакво паленце беше, изобщо не на място. Не усетих и голямата любов между двамата. От друга страна, това постоянно въртене от една лъжа в друга тотално ме изгуби. В някои кратки моменти имах надежди, че ще живне историята, но много бързо тези надежди биваха попарени. Добре че не го бяха раздули до 16 епизода или повече...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Типичното корейско клише, но изненадващо сладко и забавно. Хареса ми. Главните са ми непознати, не си спомням да съм ги гледала другаде, но мисля, че се представиха на ниво. Отдавна не се бях забавлявала така с корейски сериал, особено последните няколко години както почти нищо не намирам за гледане. Добре, че все пак е само 12 епизода.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не си спомням да съм се смяла толкова, докато гледам сериал. Сценаристите са с невероятно чувство за хумор. И изпълнението на актьорите е много добро. 
Това беше най-първият корейски сериал, който изгледах. Година и няколко десетки изгледани сериали по-късно, все още си спомням с много добри чувства това сериалче.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каквото и да кажа за тази драма ще бъде малко. Двете главни двойки са страхотни. Сериалът определено е много забавен и лек. Няма ги онези дразнещи персонажи на майката която е против връзката на младите. 

Five things we'll miss about K-Drama Business Proposal | PEP.ph

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...