Jump to content

Recommended Posts

Клише отвсякъде, но сладурско и чудесна игра на героите.

Особено на главната. Дядката, винаги си е такъв и играе подобни роли,

така че, това му е като второто аз. Винаги страхотен.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много сладък сериал до момента. Изключително забавен, смея се с глас.  Главните са много добре подбрани, отиват си и имат химия. Ahn Hyo Seop много, много красив, главната е сладка и чаровна. Идоли или не, прекрасно се справят с ролите си, особено главната, съгласна съм с това, тя изнася сериала до момента, защото всичко се върти около щурите й изпълнения. Много клишета, от най-любимите ми корейски такива, страшно съм доволна, така ми бяха залипсвали. :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 12.03.2022 г. at 6:29, dido100 написа:

Реших да погледна този "смешен" сериал, да видя как е. Единственото смешно нещо е певачката, пънеща се да се прави на актриса. Ще ти пратя сметката за психотерапията ми.

 

Аз ги проверявам вече щателно преди да пробвам. Като видиш не една, а цели три певачки и един певач -

1.Seol In-A

2.No Eul

3.Woo Hee

4.Choi Byung-Chan) ,

какво да очакваш, освен смешки, от тия дето те са най-големите. :28558:

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре си е сериала, главната доста добре играе. 5-та серия си играехме на отмъщение от негова страна, следващата май тя може да си отмъщава за неговото отмъщение. Много ми беше странно как не се познаваха като се гледаха в лицето един друг. Големи майтапи. Сериал на който гледам колко остава до края на серията и се успокоявам ,че има още доста до края. Не е като някои други сериали на които гледам , дали скоро ще свърши серията.  Seol In-A  също е много добра. Като събираха пари за да и платят глобата. Ще видим в полицията какво ще стане. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 10 часа, gig911 написа:

Сериал на който гледам колко остава до края на серията и се успокоявам ,че има още доста до края.

Точно същото същото направих вчера и аз. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При толкова хвалби, реших да видя играта на айдълията и да се посипя със сол, ако не съм права.

Хора, не мога да повярвам, че на това кривене му викате игра, щото до актьорство съвсем не докарва. Мъжкото айдъле(главното) и то доста далеч от актьорството, но поне прилично, в рамката на добре лустросаното, типично принцче, няма много от какво да се озори. Главната- пепеляшкта е просто потресаваща. Да  оставим, че  аз не я намирам за красива, а по скоро за неприятна,  но тя не се доближава и до някаква самодейка даже от  квартално читалище. Не съм и помисляла, че толкова може да бъде свалена летвата. В пълен потрес съм и няма да се посипвам със сол.

Трагично, но това си е мое мнение и заключение. И за губене на време при наличност, не става за мен..

Приятно гледане!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Една моя приятелка, преподавател по математика в Техническия университет Варна, каза веднъж по повод обвиненията, че са вдигнали много летвата с въпросите за изпитите, следното: Ние не само не сме вдигнали летвата, ами практически на земята сме я поставили. Такива са днес критериите за всичко. Няма вече високи изисквания, достатъчно е кривенето пред камерата и вече си майстор актьор. По тази причина гледаме старата гвардия и плачем, защото рано или късно ще ни изостави. Помните ли как Париж изпрати своя актьор Жан Пол Белмондо? Ето така, един по един, ще си отидат можещите, но ние пък ще сме стари и немощни и ще ги изпратим достойно, преди и ние да си тръгнем.

 

 

Може и моето да изтрият, ама аз да си кажа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@bond, да, гледаме старата гвардия и чакаме да ни пуснат нещо с тях. Но млади, стари, не би трябвало да има значение, а можещи и неможещи. Както е казaл народът- "От всяко дърво свирка не става", но корейците последните три-четири години тъпо, но упорито се мъчат да ни убедят, че от всеки айдъл- актьор става. Днес така, утре така, вдруги ден, по-вдруги ден и в един момент, като тоя тук, при толкоз много безвкусица - корейски сериали, почваме да викаме браво на елементарното, клишето, лошо поднесеното, просто защото има там някакъв вкус( смешен), па бил той и отвратителен.

Е, не могат да ме накарат да ям отвратителна на вкус манджа. По-здравословно е да гладувам, или да сменя кухнята.

 

П.П. Има айдъли, които се справят прекрасно с актьорството. Не слагам въобще всички под общ знаменател. Кой, кой, Д.О от EXO например.Не харесвам групата, не ми е в любими, не е Аполон и някой изписан красавец, а един дребосък, но талантлив.Талантлив е в пееенето, талант има и като актьор. Как да кажа на черното бяло.

 

Колкото до триенето, не мисля, че изказвайки мнение, без лични нападки и обиди към потребител, па макар и различно мнение е грешно и за триене. Не сме в Северна Корея, все пак, пардон в  Русия , нали.:D

Редактирано от Lawandula
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не разбирам точно за какво говорите. За всеки влак си има пътници. Не е казано ,че нещо трябва да се харесва на всички. И аз доста неща не харесвам , и още по описанието ми е ясно ,че няма да го гледам.  Като разни криминалета, профайлъри,  убийци, амнезия, смъртно болни, ужаси, власт. Аз отдавна съм казал, че не разбирам от актьорско майсторство. От кога чакам с нетърпение следващият сериал на Shin Se Kyung.  Важното е главната героиня да е красива или поне симпатична.   А тази тук е достатъчно симпатична.   А и сте виждали нормалните корейки нали, те не са големи красавици. И Seol In-A е тук. Майтапи има, сладури са всичките. Ами то в корейски сериал освен клишета какво друго има да се гледа?  Колко пъти се среща нещо ново и иновативно? Много хвалят Squid Game , а аз никога няма да го гледам. Нямам време за тъпотии. Ама поне като гледаш този сериал тук , не се натоварваш. И падането на президента в легена със зеле беше доста иновативно. Както и рап музиката която пуснаха докато той си протягаше ръката докато падаше. Което ми говори ,че режисьора и сценариста са добри. Какво ли ще ни покажат довечера? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За всеки влак си има пътници и за всеки сериал си има настроение. Някои хора разпускат след напрегнат ден като гледат "Фермата", пък аз - със забавен, нереалистичен и пълен с клишета корейски сериал.
Едно време като ми свършеше сесията, след няколко изпита висша математика, съпромат и др. подобни, се прибирах при мама и изгълтвах едно след друго няколко книжлета "Арлекин", които при нормални обстоятелства не поглеждам.
Не се оправдавам. Просто казвам, че в този момент за мен сериала е добър и ми е приятно да го гледам.

И за протокола: гледах Squid Game и ми хареса. Много.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добра 6-та серия.  Доста объркани планове, доста засрамващи моменти.  Как да не се усмихнеш на сцената в която Ха Ри излезе от кабинета на шефа си и се радваше ,че не са я уволнили.  Приятелката и дори и на пияна глава  постигна това което искаше.  Другата серия ще е също доста странна , гледам някаква яхта. Нейният приятел готвач, нещо се замисли.  Ха Ри е толкова заблудена ,че изобщо не се усеща какво става около нея.  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 3 часа, dido100 написа:

Моето го изтриха-сигурно съм засегнал нечия нежна душа. 

 

По-скоро , като разсъждавам, понеже не си написал за високия рейтинг по държавния канал SBS- от6.9 та до 8,1, спред различните агенции. :DЗа протокола де, като си забравил ти, да го сложа аз. Пу-пу, да не им е уруки на айдълетата, с тоя темп, по 0,3 на епизод, като нищо могат да стигнат и до 10 до края, което за големия SBS си е...сами преценете какво. Не може всичко наготово;).

Редактирано от Lawandula
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 9 часа, Lawandula написа:

Приятно гледане!

Все пак благодаря~!! :yes:

Kim Se Jeong вече не е идол, но все тая. Аз я харесвам много, в The Uncanny Counter беше страхотна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рейтингите обаче са добри.  "Бизнеса"  има  8,1% и 10,1% за последните два епизода.  Доближават са до 25/21 който има 10,6% и 10,9%. 

 

Сериалите за които най много се говори през втората седмица на март:

  1. tvN “Twenty Five, Twenty One”
  2. SBS “A Business Proposal”
  3. KBS2 “Young Lady and Gentleman”
  4. SBS “Through the Darkness”
  5. JTBC “Forecasting Love and Weather”
  6. TV Chosun “Love (ft. Marriage and Divorce) 3”
  7. tvN “Military Prosecutor Doberman
  8. tvN “Kill Heel”
  9. KBS “The King of Tears, Lee Bang Won
  10. KBS2 “Crazy Love”

Както и актьорите: 

  1. Nam Joo Hyuk (“Twenty Five, Twenty One”)
  2. Kim Tae Ri (“Twenty Five, Twenty One”)
  3. Kim Sejeong (“A Business Proposal”)
  4. Ahn Hyo Seop (“A Business Proposal”)
  5. Bona (“Twenty Five, Twenty One”)
  6. Kim Nam Gil (“Through the Darkness”)
  7. Ji Hyun Woo (“Young Lady and Gentleman”)
  8. Kim Ha Neul (“Kill Heel”)
  9. Lee Se Hee (“Young Lady and Gentleman”)
  10. Song Kang (“Forecasting Love and Weather”)

Прави впечатление, че 39 изобщо ги няма.  Въпреки, че те не излъчваха миналата седмица, но все пак е странно. Ще видим другата седмица дали ще се върнат в класацията. Синоптиците горе долу се държат, само дето Park Min Young и тя е изхвърчала от първите 10 места. :(   Неее. 

Явно младежките теми са по интересни за гледане.  Лудата любов има доста ниски рейтинги , но все пак е влязъл в десетката. 

 

 

Редактирано от gig911
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И какво ви интересува чуждото мнение.:dunno: Щом си го харесвам, гледам.  :oТо затуй все ги почвам.:rolleyes:

Ако продължа:rolleyes: и още повече ми харесва, :P

даже го свършвам.:yes:

Но рядко се случва...:o

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ясно, ама то тогава изобщо няма смисъл да дават каквито и да е рейтинги, ако едните ще ги умножаваме от 3.  И тези които са искали да гледат кабеларките са се абонирали, а явно другите не искат да ги гледат, тоест техният дял е 0. Аз не знам точно какво е ситуацията с кабеларките в Корея?  Дали всички ги имат или трябва да се абонираш за тях? Едва ли хората гледат само 3-4 държавни канала.  Бих казал ,че всички имат TVN и JTBC.  И не е ясно как се разпределят машинките които дават данните за рейтингите. На какви семейства се дават, и те какъв достъп до каналите имат. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, gig911 написа:

Ясно, ама то тогава изобщо няма смисъл да дават каквито и да е рейтинги, ако едните ще ги умножаваме от 3.  И тези които са искали да гледат кабеларките са се абонирали, а явно другите не искат да ги гледат, тоест техният дял е 0. Аз не знам точно какво е ситуацията с кабеларките в Корея?  Дали всички ги имат или трябва да се абонираш за тях? Едва ли хората гледат само 3-4 държавни канала.  Бих казал ,че всички имат TVN и JTBC.  И не е ясно как се разпределят машинките които дават данните за рейтингите. На какви семейства се дават, и те какъв достъп до каналите имат. 

Не всички имат кабеларки, защото са платени, И, за да се приравнят по някакъв начин процентите на ефирните и кабелните телевизии, то на последните те се умножават по три. Едно време се считаше, че сериал по ефирна телевизия, който е под 10% е провал и не може да си избие парите. Сега, като ги гледам, и на 5% се радват, а някои дори упорито излъчват помии с рейтинг около нулата. Едно време такива сериали направо ги режеха и набързо ги приключваха, но сега качеството е много паднало и конкуренцията е голяма, затова ще излъчват и на инат, ако трябва.

Редактирано от dido100
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...