Jump to content

Молба за помощ


Recommended Posts

Става дума за неща от ето този сайт. Дъщеря ми много хареса комиксите и иска да разбере и текста затова ще съм много благодарна ако някой може да помогне. 

http://zheng095.lofter.com/post/1cc69e4b_126853b7

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Lofter е китайска онлайн платформа за споделяне на творби, създадени от фенове за фенове. Нещо като китайския вариант на Tumblr, популярен на запад. Всичко в това приложение е на китайски език. Аз лично не знам кой би могъл да се заеме с превод на такова нещо, бих посъветвала да се ориентирате към сайтове със съдържание, преведено поне на английски. Може би именно Tumblr и подобни на него, понеже става въпрос за любителски творби.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи, за съжаление не виждам как ще стане, освен ако не намериш някой Много голям ентусиаст и то пак ще отнеме доста време. Просто си е трудоемка задача, като само началото е, че кандидат-преводача трябва да се добере до качествени сканове... Много рядко един човек се захваща с това, обикновено са групи, но ако се разровиш ще разбереш защо:)

Конкретното заглавие, което мернах в линка е старо и е възможно да го има внесено официално, при това на английски. В темата за манга има линк от където можеш да си закупиш нещо онлайн ако като мен не си в София:D

Вариант две: бюджетен(аз него ползвам), просто издирвам заглавието в някой агрегатен сайт, където има и продълженията и го чета от там.

На български можеш да потърсиш анимираната версия, въртяха я преди по много канали, при това озвучена и то до 5D със сигурност, нататък не съм следила какво става с Юги и франчайза покрай него:D

 

П.С. В официалния сайт има само Yu-Gi-Oh! Arc-V

Редактирано от debil4e
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не съм сигурна, че това е официалната Ю Ги О серия, затова не предложих сайтове за манга :lol:Прилича ми на фенски БЛ между Юги и Ями, което би било напълно логично да се открие в сайт като Lofter, почти всичко там е фенска мечта, но не реалност...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се загледах, само мернах Юги и изплясках линка:lol2: Както и да е, в сайта, който предложих, пък и в другите периодично се появяват преведени фенски варианти. Сега дали ще откриеш точно този вариант, не знам, но съм сигурна, че това което ще намериш не е само шоунен ай (като това), голяма част са  яой, като някой от тях са трудни за преглъщане от възрастен, камо ли от дете.

Редактирано от debil4e
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...