Jump to content

Молба за помощ


Recommended Posts

Здравейте! Дали някой може да ми преведе няколко комикса от корейски или японски не съм сигурна на английски или български?

Link to comment
Share on other sites

Lofter е китайска онлайн платформа за споделяне на творби, създадени от фенове за фенове. Нещо като китайския вариант на Tumblr, популярен на запад. Всичко в това приложение е на китайски език. Аз лично не знам кой би могъл да се заеме с превод на такова нещо, бих посъветвала да се ориентирате към сайтове със съдържание, преведено поне на английски. Може би именно Tumblr и подобни на него, понеже става въпрос за любителски творби.

Link to comment
Share on other sites

Значи, за съжаление не виждам как ще стане, освен ако не намериш някой Много голям ентусиаст и то пак ще отнеме доста време. Просто си е трудоемка задача, като само началото е, че кандидат-преводача трябва да се добере до качествени сканове... Много рядко един човек се захваща с това, обикновено са групи, но ако се разровиш ще разбереш защо:)

Конкретното заглавие, което мернах в линка е старо и е възможно да го има внесено официално, при това на английски. В темата за манга има линк от където можеш да си закупиш нещо онлайн ако като мен не си в София:D

Вариант две: бюджетен(аз него ползвам), просто издирвам заглавието в някой агрегатен сайт, където има и продълженията и го чета от там.

На български можеш да потърсиш анимираната версия, въртяха я преди по много канали, при това озвучена и то до 5D със сигурност, нататък не съм следила какво става с Юги и франчайза покрай него:D

 

П.С. В официалния сайт има само Yu-Gi-Oh! Arc-V

Edited by debil4e
Link to comment
Share on other sites

Аз не съм сигурна, че това е официалната Ю Ги О серия, затова не предложих сайтове за манга :lol:Прилича ми на фенски БЛ между Юги и Ями, което би било напълно логично да се открие в сайт като Lofter, почти всичко там е фенска мечта, но не реалност...

Link to comment
Share on other sites

Не се загледах, само мернах Юги и изплясках линка:lol2: Както и да е, в сайта, който предложих, пък и в другите периодично се появяват преведени фенски варианти. Сега дали ще откриеш точно този вариант, не знам, но съм сигурна, че това което ще намериш не е само шоунен ай (като това), голяма част са  яой, като някой от тях са трудни за преглъщане от възрастен, камо ли от дете.

Edited by debil4e
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...