battle4thesunn Posted January 12 Share Posted January 12 Thirty-Nine (서른, 아홉) Страна: Южна Корея Също така известен като: Thirty, Nine ; 39 Период на излъчване: 16 Февруари 2022 - 24 Март 2022 Време на излъчване: Сряда и Четвъртък Жанр: романтичен, драма, приятелство, човешка драма Телевизия: jTBC Епизоди: 12 Режисьор: Kim Sang Ho (Last, Age of Youth 2) Сценарист: Yoo Young Ah (Bel Ami/Pretty Boy, Encounter, Kim Ji Young: Born 1982, Like for Likes...) Субтитри: Английски Участват: Son Ye Jin като Cha Mi Jo Jeon Mi Do като Jung Chan Young Kim Ji Hyun като Jang Joo Hee Yeon Woo Jin като Kim Sun Woo Lee Moo Saeng като Kim Jin Seok Lee Tae Hwan като Park Hyun Joon Ahn So Hee Im Si Wan (ZE:A) Резюме: Сериалът ще проследи историите на три приятелки, които са на 39-годишна възраст. Ча Ми Джо (Сон Йе Джин) е отраснала в богато семейство. Сега е на 39 и работи като дерматолог в своя собствена клиника в Кангнам. Чонг Чан Йонг е една от приятелките на Ми Джо. Тя мечтаела да стане актриса, но сега е преподавател по актьорско майсторство. Чанг Джу Хи е мениджър в универсален магазин. Поради плахия си характер, още не е имала романтична връзка. Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри 5 4 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted January 12 Share Posted January 12 Пу първа на клона. Режим очакване- включен. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted January 12 Share Posted January 12 (edited) Кацам на съседния клон. Edited January 12 by bond 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baioretto Posted January 12 Share Posted January 12 Тъкмо за рождения ден на Со Йе Джин! Закачам се и аз, че скоро не съм я гледала. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted January 12 Share Posted January 12 Аре, всички накацали по клоните, да се преместят на съседното дърво. Това тук е запазено! И по-бързо, че да не викам Уди Кълвача! 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted January 13 Share Posted January 13 А аз само ще гледам като почнете да падате от клоните. Знам и кой ще бъде първият. Това ще е по интересно от сериала. Тая от дясно ще уцели младият жребец. Коя ли от тях ще бъде с травма от детството? 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted January 13 Share Posted January 13 Преди 13 часа, gig911 написа: А аз само ще гледам като почнете да падате от клоните. Знам и кой ще бъде първият. Това ще е по интересно от сериала. Тая от дясно ще уцели младият жребец. Коя ли от тях ще бъде с травма от детството? Може, ама надали. Та мисля, само ще си загубиш времето да чакаш. Сон Е Джин, за разлика от една друга Сон, нямам спомен да ни е подвеждала. Жребците, даже и не съм погледнала кои са, щото кобилите са топ и могат да изнесат целия сериал, с който и да е наоколо. 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted January 14 Share Posted January 14 (edited) 9 hours ago, Lawandula said: Може, ама надали. Та мисля, само ще си загубиш времето да чакаш. Сон Е Джин, за разлика от една друга Сон, нямам спомен да ни е подвеждала. Съгласен. Има актриси, които никога не разочароват публиката. Edited January 14 by bond 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted January 14 Share Posted January 14 Трейлър 1 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claogi Posted January 15 Share Posted January 15 Здравейте! Дали можем да очакваме български превод на сериала? Вероятно много от нас могат да го гледат и с английски субтитри, но удоволствието от това да четеш на родния си език с чудесните преводи на неуморните екипи преводачи, е несравнимо. А Сон Йе Джин е прекрасна - най-очарователната и обаятелна актриса, тук всички ще се съгласим! Затова и я очакваме с нетърпение! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
battle4thesunn Posted January 15 Author Share Posted January 15 Преди 1 час, Claogi написа: Здравейте! Дали можем да очакваме български превод на сериала? Вероятно много от нас могат да го гледат и с английски субтитри, но удоволствието от това да четеш на родния си език с чудесните преводи на неуморните екипи преводачи, е несравнимо. А Сон Йе Джин е прекрасна - най-очарователната и обаятелна актриса, тук всички ще се съгласим! Затова и я очакваме с нетърпение! Здравейте! Засега не е обявен от никой екип, но можете да го предложите в ето тази тема и ако някой колега си го хареса, ще го преведе. Аз съм му хвърлила око отдавна, но имам и други преди това, та не знам кога ще му дойде реда, ако чака мен. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claogi Posted January 15 Share Posted January 15 23 minutes ago, battle4thesunn said: Здравейте! Засега не е обявен от никой екип, но можете да го предложите в ето тази тема и ако някой колега си го хареса, ще го преведе. Аз съм му хвърлила око отдавна, но имам и други преди това, та не знам кога ще му дойде реда, ако чака мен. Благодаря много за бързия отговор! В такъв случай ще го предложа в другата тема и да се надяваме някой да го поеме! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted January 20 Share Posted January 20 (edited) Едно време на мода бяха 30 годишните девственици, след това бяха 35 годишните , сега вече са 40 годишните, страх ме е да си помисля какво ще е числото след 5 години. Edited January 20 by gig911 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted January 20 Share Posted January 20 Ми жените са повече от мъжете в глобален мащаб. На изчезване сме нещо и затова се получават аномалии. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted January 20 Share Posted January 20 (edited) Преди 13 часа, gig911 написа: Едно време на мода бяха 30 годишните девственици, след това бяха 35 годишните , сега вече са 40 годишните, страх ме е да си помисля какво ще е числото след 5 години. Те в Корея по телевизията, имат навик да изкарват всички с ореоли, без значение на годините. И моля, моля и мъжете също! Хубавото Хони беше девсвствен на 40 в "любимия" ми сериал с Кравешкия поглед. Edited January 20 by Lawandula 1 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indira Posted January 21 Share Posted January 21 Този определено ще се гледа! Yeon Woo Jin ми е любимец, а снахата няма как да я пропусна. Дано женските образи да са изградени адекватно, защото ми писна от 35 годишни моми, които се държат като тийнове. Въпреки, че като чета резюмето надеждите ми леееееко се изпаряват. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baioretto Posted January 21 Share Posted January 21 On 1/20/2022 at 8:49 AM, gig911 said: Едно време на мода бяха 30 годишните девственици, след това бяха 35 годишните , сега вече са 40 годишните, страх ме е да си помисля какво ще е числото след 5 години. В статията пише, че момата до 39 не е имала връзка. А аз от сигурни източници знам, че можеш да загубиш девствеността си и без да имаш връзка. Но корейците може и да не го знаят този номер. 1 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted January 25 Share Posted January 25 On 1/21/2022 at 9:41 PM, Baioretto said: В статията пише, че момата до 39 не е имала връзка. А аз от сигурни източници знам, че можеш да загубиш девствеността си и без да имаш връзка. Но корейците може и да не го знаят този номер. Знаят, знаят. Корейците всичко знаят. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manniwelle Posted February 16 Share Posted February 16 On 1/12/2022 at 11:16 PM, dido100 said: Аре, всички накацали по клоните, да се преместят на съседното дърво. Това тук е запазено! И по-бързо, че да не викам Уди Кълвача! А цялото дърво ли е запазено? Нещо така, за die-hard фенове не може ли да се измисли нещо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted February 16 Share Posted February 16 Ето ви и първа серия. 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts