Jump to content

Jay Park


Recommended Posts

"Без значение какво ще се случи в бъдеще, дадох всичко за хората си и това е от значение." - Jay Park.

Днес е рожденик. Жив и здрав да е. Много ме радва този човек. 

RK16I.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще участва в заглавната песен 'MM' от заввръщането на Socodomo,:panda-145:

Ще излезе на 11 май.

 

Това са промо снимките,където и той участва.~

4a22bf758924656f.jpg  c919f8ba917f7c51.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Появила се е информация, че Jay Park ще издаде песен в колаборация с Wiz Khalifa през юли. Сътрудничеството ще бъде проект Dream - X под 7SIX9 Entertainment.

Същевременно в стори в своя Инстаграм той е бявил, че ще работи до края на юни, след това ще си вземе почивка до следващата година и помоли всеки, който трябва да го попита нещо, да попита следващата година.

1620939881-image.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Голяма скица е Джей. Има нещо толкова магнетично в него. За мен той си е завършен артист. Не идол, не ходещ и пеещ манекен, а 100-тов артист. Изглежда ми и голяма скица и като човек, с който можеш да си седнеш на по биричка в парка и да си лафите до сутринта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ново то попълнение на H1GHR MUSIC, изпълнителят JMIN пусна тийзър за песента му "Dedication" с участието на Jay Park.

JMIN се обединява с Джей Парк и разкрива предварителен преглед на първата му песен като съотборник с етикета на H1GHR MUSIC. "Dedication" е заглавната песен на албума на рапъра "Homecoming", който излиза на 13 август KST.

 

JMIN – Dedication (feat. Jay Park) (MV Teaser)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

7SIX9 Entertainment разкриха изображение на съвместната песен на Jay Park и Wiz Khalifa, "Break Your Heart".

'DREAM-X project' има за цел да пусне съвместни звукови източници, които надхвърлят националностите и езиците. Съвместното парче на Jay Park и Wiz Khalifa "Break Your Heart" предизвиква очакване какво ще покажат тези двама топ музиканти от различни части на света чрез музиката си.

Междувременно съвместната песен на Jay Park и Wiz Khalifa „Break Your Heart“ ще бъде пусната на различни музикални платформи на 18 ноември в 18:00 KST.

 

1636603995-x-1.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Jay Park сподели танцово видео на „777“ на Бруно Марс с танцовия екип COLOR..

 

777 ! Jaypark x Color dance video / 박재범 x 컬러 안무영상

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Джей Парк обяви, че ще се оттегли от поста си като главен изпълнителен директор както на AOMG, така и на H1GHR MUSIC.

На 31 декември Джей Парк публикува следното изявление в Instagram на корейски и английски:

След много мисли и отделяне на време, за да организирам емоциите си, реших да се откажа като главен изпълнителен директор на AOMG и H1GHR MUSIC. Знам, че това може да е шокиращо за много хора, но аз ще остана като съветник и на двата лейбъла и ще продължим да бъдем семейство и екип. Искам да благодаря на всички фенове, които ми се довериха и ме подкрепиха във всичките ми начинания и се надявам да продължите да подкрепяте Aomg, H1ghr Music и мен и всички неща, които правим за много години напред. Що се отнася до всички изпълнители и служители в музиката AOMG и H1ghr, искам искрено да ви благодаря, момчета, че поверихте бъдещето си на тези два лейбъла, които основах и наистина е чест да изградим това заедно и да продължим да правим история един до друг. Не го приемам за даденост за една секунда и винаги ще бъде близо и скъпо на сърцето ми. Не съм перфектен, но винаги съм давал всичко от себе си и ще продължа да давам всичко от себе си. Обичам ви всички. Благодаря и Честита нова година.

Джей Парк е основател както на AOMG, който стартира през 2013 г., така и на H1GHR MUSIC, който стартира през 2017 г. заедно с Cha Cha Malone. Рапърът е служил като главен изпълнителен директор на двата лейбъла още от съответните им учреждения.

Изт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Джей Парк пусна видеоклипа си към песента "To Life".

В MV Джей Парк се отказва от титлата си като главен изпълнителен директор на AOMG и застава с колегите си от лейбъла. Текстовете на "To Life" са за чувствата на рапъра към следващата му стъпка, след като се оттегли като главен изпълнителен директор на AOMG и H1GHR MUSIC.

 

Jay Park - 'To Life' Official Music Video (ENG/CHN)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Новото при Джей след като обяви напускането си като главен изпълнителен директор на AOMG и H1GHR MUSIC.

 

Според запознати от индустрията на 11 януари, бившият основател на AOMG и H1GHR MUSIC Джей Парк в момента работи върху създаването на нов лейбъл, с цел да стартира своя собствена K-Pop момчешка група в близко бъдеще.

Освен това, запознати разкриха, че Джей Парк ще осигури голяма инвестиция от Kakao Entertainment в процеса на стартиране на собствена K-Pop група. В отговор представител на Kakao неясно заяви: „Джей Парк е артист, който в момента е активен в различни области, включително като певец, продуцент и много други. Kakao Entertainment се стреми да разнообрази бизнеса си на пазара за разпространение на музика чрез множество възможности за партньорство , и е вярно, че сме в процес на обсъждане на възможностите за бизнес партньорство с Джей Парк. Точните подробности обаче все още не са потвърдени."

Друг вътрешен човек от индустрията прогнозира: "Джей Парк има способността да въведе нова вълна в K-Pop сцената със собствен стил, точно както J.Y. Park постигна успех с много идол групи, създадени в неговия собствен цвят."

 

Същевременно след като Джей Парк направи изненадващото съобщение, че ще подаде оставка като главен изпълнителен директор на AOMG и H1GHR MUSIC, той написа в Instagram : „Ако някога се пенсионирам или изчезна, не забравяйте да ви липсвам“.
Поради това много фенове бяха притеснени, че Джей е решил да се оттегли от развлекателната индустрия и изразиха притесненията си. Много фенове се обърнаха към социалните медии, за да изразят своята тъга и притеснения, че Джей Парк изчезва от очите на обществеността.

Затова на 24 януари той лично влезе в Twitter, за да увери феновете си, че няма да се пенсионира. На този ден Джей Парк отдели време да отговори на въпросите и изявленията на феновете си, за да облекчи част от любопитството, което изпитваха към бъдещите начинания на певеца.

Изпълнителят написа: „Все още не се пенсионирам. През последните две години мисля, че харесвах 80 фута, но издадох само 7 песни под мое име, хаха. Дължа на себе си и на моите фенове поне още 1-2 добри албума. Просто съм голяма част от хората на хората, понякога спирам собствената си кариера. Тази година ще бъде луда. Доверете се [sic]" Клик

 

На 25 феруари One Spirits Co., Ltd. (изпълнителен директор Джей Парк) представи „Won Soju“ на корейския пазар.

„Won Soju“ се продава на 14 900 KRW за 375 ml., по-висока цена от обикновеното соджу, което обикновено е на цена от 4 000 до 5 000 KRW (~3,35 до 4,19 USD) за 360 ml в ресторантите. „Won Soju“ е първокласно дестилирано соджу, направено със 100% корейски ориз и без добавки.
За разлика от разреденото соджу, което се разрежда с алкохол като основна съставка и се добавя с подсладител, Won Soju се характеризира с чист, мек вкус и аромат чрез метода на дестилация с понижено налягане.

По-специално, той преминава през процеса на стареене в керамика, изработена от занаятчии.

Преди това в официалния YouTube канал на списание Esquire Korea Джей Парк каза: "Разработих го в продължение на две години, имах среща веднъж седмично и го опитвах всеки ден. Сега най-накрая стартира."

Джей Парк също каза: „С пускането на пазара ние планираме да глобализираме соджу, като популяризираме съвършенството на корейското дестилирано соджу не само в Корея, но и по целия свят.

„Won Soju“ ще се продава за първи път на ограничена база чрез изскачащия магазин на Hyundai Seoul в Йоуидо, Сеул. От края на март всеки ще може да закупи „Won Soju“ онлайн чрез официалния си уебсайт.

Мнозина са развълнувани да чуят новините за „Won Soju“ и коментират: „Чувствам, че цената може да е по-висока, тъй като е дестилирано соджу“, „Нямам търпение да го опитам“, „Най-накрая е тук!“, „Цената е толкова евтина за дестилиран алкохол“ и „Цената всъщност не е толкова лоша“.

Клик

 

bwy1647167342k.jpg

 

Също така на 25 февруари той си отвори нов акаунт в Instagram:

„Върнах се. Разпространете го“. 

:click:

 

Главният съдия на предстоящата състезателна програма за брейкданс на JTBC „Showdown“, Джей Парк разказа какво всъщност означава брейкдансът за него в последното си тийзър интервю.

Първо, Джей Парк се представи като: „Много хора ме познават като певец, рапър, танцьор, главен изпълнителен директор. Но дълбоко в корените си, аз съм би-бой“.

Тогава звездата разкри: „Силно вярвам, че дължа всичко, което съм спечелил в живота си на брейк денс и хип-хоп. Успях да дебютирам като идол, защото започнах като би-бой. Когато бях млад, единствената ми мечта беше да стана b-boy. Бих зарязал училище, щях да ходя час и половина до YMCA, за да тренирам. Исках да стана по-добър, така че просто тренирах всеки ден."

Освен това Джей Парк заяви: "Дължа толкова много на културата на брейк денс и хип-хоп. Винаги търся начини да изплатя този дълг."

Междувременно „Showdown“ на JTBC е първата състезателна програма на Южна Корея на телевизионна станция, посветена на брейкданса. Домакин на програмата ще бъде Jang Sung Kyu и ще участват съдии Джей Парк, J-Black и световният шампион b-boy Lee Woo Sung. Екипите, които ще се състезават в „Showdown“, включват 8 от най-добрите екипа за брейк денс в цяла Корея, включително Jinjo Crew, Fusion MC, Gambler Crew, Rivers Crew, Flow XL, Emotion Crew, One Way Crew и Soul Burnz.

 

 

Джей Парк ще се появи и в „The Point of Omniscient Interference“ на MBC.

На 25 февруари беше съобщено, че Джей Парк ще снима нов епизод от вариететната програма със своя мениджър. Във връзка с това служител от „The Point of Omniscient Interfere“ потвърди пред YTN News, че Джей Парк ще се появи в шоуто. Служителят заяви: "Вярно е, че Джей Парк е заснел новия епизод, но датата за излъчване не е определена."

 

И минаваме на важното...

Джей Парк би искал да покани фенове от цял свят да участват в разпространението на "More Love, More Laughter, MORE VISION".

Чрез новия си лейбъл за развлечения MORE VISION, Джей Парк има за цел да сподели любовта си към хип-хопа, R&B, танците, рапа и друго с повече хора, разпространявайки радостта по смислен начин.

Джей Парк, който дебютира в K-развлекателната индустрия през 2008 г., основа музикалните лейбъли AOMG и H1GHR MUSIC, задвижвайки растежа на южнокорейската хип-хоп сцена. Музикантът е подписан и с американската агенция Roc Nation за своите промоции в Северна Америка. По-рано тази година Джей Парк също пусна своята първокласна марка соджу WON SOJU.

Бъдете в крак с предстоящите проекти на Джей Парк с MORE VISION, като следвате официалните SNS платформи на лейбъла, клик.

 

More Love, More Laughter, MORE VISION

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...