Jump to content

Jay Park


Recommended Posts

На 8 март (местно време) журналистът на ESPN Ariel Helwani разкри, че боецът от UFC Брайън Ортега е ударил шамар на Jay Park по време на галавечерта UFC, която се проведе на 7 март (местно време) в T-Mobile Arena в Лас Вегас, САЩ. Jay Park е придружавал боеца Jung Chan Sung, познат още като Корейското зомби като преводач.  Докато Jung Chan Sung е отишъл да използва тоалетната, Брайън Ортега се приближава до Jay Park и го удря по лицето. Охраната го извежда бързо, така че цялата история приключва бързо.

Изглежда конфликтът им е от по-рано, когато Jay Park бил пак преводач на Корейското зомби. Jung Chan Sung и американецът трябвало да се бият през декември, но Ортега отпаднал заради контузия. Преводът на корейския изпълнител се оказал неточен, защото "ducking" (вероятно използвано в значението си на избягване на нещо) било различно от контузия. След това Брайън Ортега го заплашва в Twitter. 

Off Topic

 

 

 

 

Ето какво написа в инстаграм Jung Chan Sung, познат още като Корейското зомби, по повод станалото с Jay Park:

Off Topic

 

"Снощи ти седна на 10 метра от мен и Jay Park. За два часа нищо не стана, така че си помислих, че всичко е наред. Но ти нападна Jay Park, докато бях в тоалетната. Jay Park не е професионален боец, а изпълнител. Ти зашлеви цивилен, който само помагаше за превода.

Дори по-лошо, ти седеше там, чакаше, докато мен ме няма и нападна Jay Park. Това не беше битка, каквато биха направили истинските мъже. Това, което направи, е същото като възрастен да бие дете. Трябваше да нападнеш мен. Ако беше станало така, не бих се разстроил.

Ти си такъв страхливец, задето зашлеви изпълнител, а не боец. Ако си планирал това, за да се биеш с мен и да използваш моето име, защото не помнят твоето вече, тогава те поздравявам - проработи.

Ще се бия с теб и ще те нокаутирам и скапаното ти лице ще бъде окървавено.

Сега твоето скапано лице остава в съзнанието ми и ще те разбия в клетката. Надявам се да не избягаш отново от мен."

 

 

Няколко часа след нападението на Брайън Ортега, Jay Park проведе сесия за въпроси и отговори в своя акаунт в Twitter и отговори на въпрос, питащ дали ще съди боеца. 

Отговорът му е, че не съди хора, които имат по-малко от него.

Off Topic

 

 

 

От AOMG вчера заявиха, че е истина, че Ортега е започнал да бие Jay Park, но охраната го извела бързо. Изпълнителят не е претърпял никакви наранявания, които да имат дълготраен ефект върху здравето му.

Също така споделиха: „Артистът, както той заяви чрез акаунта си в социалните медии, не желае да съди Брайън Ортега, отделно в допълнение към случая, за който вече беше докладвано в полицията на местопроизшествието. Следователно няма да предприемаме отделни правни мерки. "

 

Източник:

Off Topic

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

UFC боецът Брайън Ортега официално се извини на Джей Парк, че го удари в лицето на UFC 248.

Днес, 11 март Браян Ортега в своя Twitter, написа: „Искам официално да се извиня на JPark за събота вечер, когато Zombie е готов, можем да се борим“.
В предишно извинение (което сега е изтрито), Брайън Ортега е написал: „В събота вечерта ударих трима души едновременно. Извинявам се за шамарите на „преводача“ и се извинявам за шамарите на „K-pop звездата“, но не се извинявам за шамарите на „Instigator“. 

Off Topic

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По случай рождения си ден той издаде песента  "All the Way Up". Песента я няма във официален канал. Но ето да чуете:

 

 

Пусна в тик ток чаледж за песничка и така той направи  #WayUpChallenge заедно с песента. Ето движенията от песничката..

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@bubble Оу, добре, че ми напомни. Аз вчера видях съобщението, че ще има песен и щях да я търся да я чуя. Обаче забравих.

Ами, готина е. Аз си го харесвам него.

 

И каква е тая руса коса пък?:blink: 

И тия със Zico да не са се наговорили?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@skofiild хах Няма проблем..

Някои от песните му не ме кефят... Но си има хитчетата въпреки трудностите на които е подложен. .Ей на Joah или Mommae.

 

То това не му е първото въплащение с руса коса :д даже не съм го забелязала.. Гледах движенията му .:lol::lol::lol:  Този младеж страшно танцува. Той на 33 стана ама е младеж ::D

Доколкото си спомням през 2011 - тогава беше тип таралеж коса и беше си направил руси връхчета и на една примиера като беше се изтипосал с чисто руса руса абе руса коса, девойките припаднаха . През 2012 си възвърна цвета на косата, ама почна да я пуска по лека лека дълга ..  Имаше един период през 2016 /2017 пак руса..

 

Ти недей аз не искам да виждам растата му пак: Даже търсих снимки :д

 

https://media.vingle.net/images/ca_l/hur0syu5gd.jpg

 

 

 

Или шарената му коса, която се задържа доста... Преди това  беше ярко червен :д После май му  я боядисаха за тази фотосесия от която е снимката и той взе, че остана с нея.   Цък да я видите

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали направи предизвикателство и той....

Ами започнало се е.

 

(Jay Park) 박재범 - All The Way Up 웨이업챌린지 (wayupchallenge) 안무 커플댄스커버 cover dance

 

Jay Park / 박재범 - All the Way Up 올더웨이업 (#wayupchallenge) Dance Cover

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@skofiild  e хубав е с това русо ...то даже не е русооооо :d  

За първи път колоборацията с FLOWER  .... Не е истина как се разхождат с тея цветя :D

Code Kunst (oт AOMG e) през април издаде 4-тият си студиен албум и напрактика това е неговото представяне в рамките на Мини Концертче :d

200502 Jay Park 박재범, Punchnello, Code Kunst - "FLOWER" at [Story of PEOPLE] Mini Concert Live Stream

 

 

Тук цялото негово участие

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

TikTok ще проведе специален онлайн хип-хоп концерт за добра кауза!

На 27 май TikTok ще си партнира с HIPHOPPLAYA, за да изпълни концерт със звезди като част от проекта им #SmilewithTikTok. Подобно на концерта си „TikTok Stage Live From Seoul”, който е предвиден да се проведе на 25 май, „TikTok Stage с HIPHOPPLAYA” е предназначен да развесели зрителите сред продължаващата пандемия COVID-19 и феновете от цял свят ще могат да наблюдават и даряват в помощ на нуждаещите се, които са били засегнати неблагоприятно от COVID-19. Постъпленията от шоуто ще бъдат дарени на Community Chest of Korea.

В състава на изпълнителите ще бъдат iKON’s Bobby, Block B’s Zico, Epik High, Jay Park, Heize, Crush, Jessi, Dean, Giriboy, pH-1, Superbee, Sik-K, Miso, Kid Milli, E-Sens, Changmo, Ash Island, Uneducated Kid, Tabber, Yuzion, All Ready и TWLV. 

„TikTok Stage с HIPHOPPLAYA“ ще бъде излъчен на 27 май от 20:00. KST през TikTok.

Tik-Tok-Stage-With-HIPHOPPLAYA.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Джей Парк дари 10 000 долара за движението на Black Lives Matter и използва платформата си, за да призове за промяна.

На 28 май рапърът, певец и основател на AOMG публикува в Twitter, за да сподели, че е дарил 10 000 долара за глобалната мрежа Black Lives Matter. Той добави: „Молете се на Бога, истината надделява“.

 

Black Lives Matter е активистко движение, което кампания за прекратяване на насилието и системен расизъм към черната общност, включително полицейска бруталност и убийства на черни хора. По-рано тази седмица възмущение отново бе предизвикано от смъртта на Джордж Флойд, невъоръжен чернокож, след като беше прикован към земята от бял полицай в Минеаполис. Протестите се разпространиха в цялата страна и много хора даряват за подпомагане на движението.

Джей Парк също публикува в Instagram, за да сподели гнева си и да призове за промяна. 

Off Topic

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Jay заедно с PH-1, HAON & Sik-K от H1GHER MUSIC 

ще се присъединят към BI Rain и неговата  нова версия / ремикс версия на песента му <GANG>

Image

Off Topic

Image

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...