Jump to content

Jay Park


Recommended Posts

Днес обявиха подписването на Jay Park с Roc Nation - американска развлекателна компания, основана от Jay-Z и лейбъл на артистите  J.Cole, Big Sean, Rihanna, Vic Mensa, Dj Khaled, Lil Wayne.

 

Тоя човек е много активен - "Most Hated" с Dok2 вече с видео

 

 

Можем да го видим и в тийзъра на рапъра DayDay, който си партнира с AOMG

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Джей ще е жури в Азия търси талант. Сподели го в инстграм акаунта си само, че нещо не мога да пусна снимките тук, затова пускам линк към профила му 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За продуцентското дуо Groovy Room - "Sunday" с Heize

 

 

С лирика

 

Spoiler

 

 

Ето го и видеото с фламингото - на 1:48 и 2:26. Измежду многото "момчета" са също Charli Puth, Diplo, Khaled.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подкрепете кампанията за Джей в my music taste единственото, което трябва да направите е да се регистрирате и да дадете мейк. Европейското турне на ФТ, Монста Х, Гот7 се прави от тези хора, така че ако съберем достатъчно точки имаме реални шансове за концерт в България. Ето и линка http://mmt.fans/n7vd

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо ново от Джей Парк. Егати изчанчения видеоклип...ама му ходи де...

 

И нещо по-старо,което мисля не  е качвано тук...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

J Park ще има ново завръщане с мини албума “Nothing Matters.”,който ще излезе на 2 юли...

Плюс това ще има и светновно турне,което ще започне през лятото в Корея и ще премине през Азия, Европа и Северна Америка през есента.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Jay Park в списание  Esquire през юли...

jay-park-esquire-0.jpg  jay-park-esquire-3.jpg

 

esquire-jay-park.jpg  jay-park-esquire-1.jpg

 

Джей Парк, който е главен изпълнителен директор на музикалните лейбъли AOMG и H1ghr Music, е известен с подкрепата, която неговите лейбъли предлагат на своите артисти, както и с тяхната съвместна работа с новите музиканти.

- Защото знам какво е това - казва Джей Парк. - И аз някога бях нов и непознат. Имаше моменти, когато си мислех: „Иска ми се някой да ме достигне или да ми помогне“.

Неговото работно време в САЩ е най-запомнящото се за него от последните 10 години, казва той. - Честно казано, никога не съм си мислил, че ще стана певец или рапър, така че от самото начало, при всичко, което ми се е случило досега, мисля: „Не мога да повярвам.“ Когато започнах да се рекламирам в Съединените щати, имаше голям натиск. Усетих, че нещо, което е невъзможно за мен, е на път да се случи.

 Откакто бях млад, никога не съм си мислел: „Толкова много мога да направя.“ Без значение какво правя, ако ще го правя, искам да го направя както трябва. Защото не искам да се притеснявам. "

"Все още е трудно да се види азиатски рапър в американската хип-хоп индустрия, но искам хората да знаят, че чрез упорита работа, аз събарям стените малко по малко. Искам да вдъхновявам децата, които мечтаят да бъда там, където съм сега, и да ги мотивирам да вярват в себе си. "

 

И документалния филм “CHOSEN1” 

След противоречивото му отклонение от славата на кпопа, Джей се връща към корените си, за да определи собственото си наследство като независим изпълнител. Девет години по-късно Джей се подготвя за най-голямото си предизвикателство - прекосявайки американския пазар като първи азиатски американски изпълнител, подписал с Roc Nation.
 За Джей Парк: Chosen1 - От кпоп звезда, изгнание и завръщане, серията доставя мощната история на Джей Парк, която хронира 10-годишното му пътуване досега и какво означава да си успешен корейски американец в култура, която открива звездите си.
 

 

Off Topic

 

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Jay Park, Simon Dominic, Gray, Code Kunst и Woo Won Jae пуснаха ново музикално видео за предстоящата си програма за хип-хоп прослушване, озаглавено „Signhere“.

„Signhere“, ще бъде излъчен по MBN, където хип-хоп лейбълът AOMG ще търси нов хип хоп изпълнител, който да се присъедини към тях, във водещото следващо поколение с добри музикални таланти, включително рап, вокал, продуциране и изпълнение.

Шоуто е предвидено да се излъчи на 22 август от 21:30 ч.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...