Jump to content

Зов за помощ от SciFi.bg


apocalexxnow
 Share

Recommended Posts

Здравейте :)

Преди 10 години създадохме SciFi.bg като онлайн списание, чрез което да промотираме любимите си жанрове - научна фантастика, фентъзи, свръхестествени драма и хорър. Редовно пишем статии и новини, имаме също така каталог с жанрови сериали и календар.

Искаме да отразяваме по-добре източните сериали и филми в нашия жанр, за да има пълнота на съдържанието, но ни липсват фенове в екипа и най-вече време. Затова се обръщаме към този форум :) Имаме нужда от хора, които да попълнят каталога ни с многото продукции, излезли през последните години. От Китай и Япония имаме само един сериал, от Южна Корея са малко повечко, но далеч не всички - https://scifi.bg/katalog/tv-seriali/?catalog-country=yuzhna-koreya . От тези, които сме вкарали пък, със сигурност имаме грешки в имената на екипите - така и не се научих как трябва да се пишат на български корейските имена и кое е името, кое е фамилията :D Имаме също така нужда от хора, които да пишат новини за нови филми и сериали, както и ревюта (аз лично съм писал само на Kingdom и Sweet Home, имаме май още две или три ревюта на южнокорейски сериали). За анимета направо ще си замълча, там има толкова много, че въобще не сме се захващали да започваме с тях. 

 

Нямаме възможност да заплащаме, сайтът е от фенове за фенове. Ако искате да се възползвате от платформата ни, за да дадете повече видимост на вашите любими сериали, добре сте дошли. Естествено, отворени сме за всякакви статии и новини, стига да са от света на фантастиката, не е нужно да пишете само за източните продукции.

 

Какво мислите за идеята, има ли желаещи да влязат в екипа ни и да ни пообразоват за това, което изпускаме? :)

  • Like 4
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...