Jump to content

Зов за помощ от SciFi.bg


Recommended Posts

Здравейте :)

Преди 10 години създадохме SciFi.bg като онлайн списание, чрез което да промотираме любимите си жанрове - научна фантастика, фентъзи, свръхестествени драма и хорър. Редовно пишем статии и новини, имаме също така каталог с жанрови сериали и календар.

Искаме да отразяваме по-добре източните сериали и филми в нашия жанр, за да има пълнота на съдържанието, но ни липсват фенове в екипа и най-вече време. Затова се обръщаме към този форум :) Имаме нужда от хора, които да попълнят каталога ни с многото продукции, излезли през последните години. От Китай и Япония имаме само един сериал, от Южна Корея са малко повечко, но далеч не всички - https://scifi.bg/katalog/tv-seriali/?catalog-country=yuzhna-koreya . От тези, които сме вкарали пък, със сигурност имаме грешки в имената на екипите - така и не се научих как трябва да се пишат на български корейските имена и кое е името, кое е фамилията :D Имаме също така нужда от хора, които да пишат новини за нови филми и сериали, както и ревюта (аз лично съм писал само на Kingdom и Sweet Home, имаме май още две или три ревюта на южнокорейски сериали). За анимета направо ще си замълча, там има толкова много, че въобще не сме се захващали да започваме с тях. 

 

Нямаме възможност да заплащаме, сайтът е от фенове за фенове. Ако искате да се възползвате от платформата ни, за да дадете повече видимост на вашите любими сериали, добре сте дошли. Естествено, отворени сме за всякакви статии и новини, стига да са от света на фантастиката, не е нужно да пишете само за източните продукции.

 

Какво мислите за идеята, има ли желаещи да влязат в екипа ни и да ни пообразоват за това, което изпускаме? :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...