battle4thesunn Posted December 1, 2021 Share Posted December 1, 2021 Off Topic Reborn Rich (재벌집 막내아들) Страна: Южна Корея Също така известен като: The Youngest Son of a Conglomerate ; The Conglomerate Период на излъчване: 19 ноември 2022 - 8 януари 2023 Време на излъчване: Събота и Неделя Жанр: романс, драма, фентъзи Канал: jTBC Епизоди: 16 Режисьор: Jeong Dae Yun (I'm Not a Robot, W - Two Worlds, She Was Pretty, The King 2 Heart) Сценарист: Kim Tae Hee (Designated Survivor: 60 Days, Beautiful Mind, Monstar, Sungkyunkwan Scandal) Базиран на новелата "Youngest Son of a Conglomerate" на San Kyung. Субтитри: Английски, Български Участват: Song Joong Ki като Jin Do Joon/Yoon Hyun Woo Lee Sung Min като Jin Yang Chul Shin Hyun Bin като Seo Min Young Jo Han Chul като Jin Dong Ki Kim Nam Hee като Jin Seong Joon Park Ji Hyun като Mo Hyun Min Kim Jung Nan като Son Jung Rae Kim Shin Rok като Jin Hwa Young Kang Gil Woo като Baek Sang Moo Резюме: Юн Хьон У работи за Сунянг Груп над 10 години. Работата му се състои основно в грижи за семейството, управляващо корпорацията. Въпреки че работата му прилича на робство, бива натопен за присвояване и убит от семейството. В следващия момент, Юн Хьон У се намира в тялото на най-малкия член на фамилията - Чин До Джун. Хьон У решава да си отмъсти и да поеме контрол над компанията. Свали с Български субтитри: Онлайн с Български субтитри: ; Телеграм Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри 7 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tainax Posted December 25, 2021 Share Posted December 25, 2021 Ехааа, Катерицата с нов проект 1 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Мераклии няма ли? Изгледан първи епизод. Мътно и кърваво, че и прераждане. Надявам се от втори да просветне. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urban Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Аз го почнах на инглиш. Романтиките ги чаткам някак, но тук трябваше да спирам, пък да си превеждам. И точно с любимия ми актьор няма да си го причиня. Ще чакам бг превода. На всичко отгоре се разревах като го видях още в първите минути. Дано сериала е тъп, че инак ще ми търсите психолог 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 On 11/21/2022 at 9:39 PM, Lawandula said: Мераклии няма ли? Изгледан първи епизод. Мътно и кърваво, че и прераждане. Надявам се от втори да просветне. Абе мераклия съм, само да не ми секне меракът. Но Сонг Джунг Ки трябва да бъде проверен. Харесвам го като актьор, но някои от проектите му не са точно по мой вкус. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 (edited) Изгледах първи епизод. Доста странно започна. Прекалено тъмна картина, която вероятно означава нещо, но засега не съм сигурен дали драмата е добра или не. С една дума трябва още да се гледа. Edited November 23, 2022 by bond 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Аз го гледам заради Shin Hyun Bin. По интернетите обсъждат формата три серии наведнъж. Да видим какво ще стане. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 (edited) Кой ще го изтрае това? Edited November 23, 2022 by bond Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D1D1 Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Аз изгледах и 3-те епизода. На мен засега ми харесва, обичам драми за отмъщение, особено, когато е студено. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 (edited) Тия в Корея, взех да ги мисля. Сонгчо и той като Минка, само кожа и кости останал. Още не мога да докарам до трети епизод , заради текущите китайски, но чета добри отзиви. Удоволствие за гледане беше малкият актьор във втори епизод. Просветна след тъмнината от първи.Завързаха отмъщението, пък да видим. Edited November 23, 2022 by Lawandula 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 След трит еизгледани епизода, като изключим прераждането, което за сега не успявам логично или нелогично да вдяна, сериалът ми е интересен. Няма излишно пълнене на време, покрай главната интрига. Актьорите и те са супер. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urban Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Абе нещо тегаво върви. Освен това след сериали като Пентхауса, тоя род тук направо са ангелчета. Дано вкарат малко екшън ли, по хард постъпки ли, не знам, но нещо не е много ок. Аз ще го изгледам, ако ще и лайно на главата да им сложат, но определено не съм уау. Освен това героя е близък до предният му сериал Лоренцото. Той може много, не че ще го рекламирам, но след филми като Момчето Вълк, Nice guy, Хрониките на Асдал, тия бозици тук...Хваща ме яд. Да видим. И кой нареди убийството? Онз грозен асистент? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 За съжаление сериали достойни за "Уау" вече рядко се срещат. Ако се наложи ще преживеем поредния провал. Дано не се налага. Аз също гледам бавно и с голямо подозрение. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Аз пък гледам бързо(всички серии ги метнах) и вярно не е "уау", но сериалът е напълно гледаем, поне за мен, което все пак пак е много нещо за качеството на корейското напоследък. "Винченцото" беше пъти по-зле, пак поне за мен и си го зарязах без колебание. Този тук, държи едно напрежение, което набира все по-голяма скорост и не е умрЕло. Сонгчо ми е бонус, дядото е неотразим и страхотен- пълни екрана, а цялата челяд- чеболията, достатъчно атрактивна. 2 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 Съгласен. Винченцото беше много зле. Тук още не е, но се страхувам, че отмъщението няма да ми е по вкуса. Не ми се ще да видя никаква прошка, че аман от Буди. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urban Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 И какво ще бъде отмъщението-зануляване на фамилията... Едва ли друго ше направи. Или другия възможен финал е да свърши както започна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 Аз съм за жестоко и кърваво отмъщение. За убийство, това се полага. Не потупване по рамото и извинявай. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urban Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 преди 17 минути, bond написа: Аз съм за жестоко и кърваво отмъщение. За убийство, това се полага. Не потупване по рамото и извинявай. Ти хубаво си, ама като видиш сценариста какви сериали е писал, едва ли ще ти се получи. Но, да видим дали след еп.6 ще загрубеят нещата. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 Няма да ми е за първи път да зарежа сериал. До преди 2-3 години такова нещо от моя страна беше немислимо, почнал ли съм, гледам докрай. Но с времето нещата се промениха. Сега вече с чиста съвет и превъртам, и зарязвам. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted December 26, 2022 Share Posted December 26, 2022 (edited) Честита Коледа!Здраве и благоденствие! Рейтинг 30, за недържавен канал, си е направо в небесата. Причините са комплексни предполагам- супер актьори, чеболи, дето всички ги мразят, а искат да са на тяхно място, злободневна тема за корупция по високите етажи и възмездие. Ха-ха- доволни зрители, да видят поне на кино чеболите да се гърчат. Мненията за края са "от осаннна до разпни го"- сенариста, понеже не се е водил по романа и мангата и да завърши с Off Topic "три дни яли пили и се веселили" Аз съм от тия, дето краят им харесва. Само не съм сигурна дали разбрах за героя, внука чеболски, както се пее в една песен - " ти сън ли си, или те има" в паралелна реалност цели 14 епизода, но по-скоро клоня към първото. По едно време финансовите машинации и борсови операции ми дойдоха в повече, но ги издържах геройски. Доволна- по-различно от масовката, никакви лиготии и любовни кахъри, с прекрасен Сонгчо в двете роли и всички актьори на супер ниво. Дядото, особено ми липсваше последните епизоди. Edited December 26, 2022 by Lawandula 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts