Jump to content

Recommended Posts

89w47s3.jpg

Off Topic

wHw57LG.jpegT9z9cHA.jpeg

36caOIv.jpeg

 

NOT ME

 

Страна: Тайланд

Също така известен като: Khao... Mai Chai Pom , He... Is Not Me

Година на излъчване: 2021 – Декември12 до 2022 – Март – 20

Време на излъчване: Неделя

Жанр: Екшън, Трилър, Мистерия, BL романс

Канал: GMM 25

Епизоди: 14

Режисьори: Nuchie Anucha Boonyawatana

Субтитри: Английски, Руски, Български (скоро)

 

Участват:

Gun Atthaphan Phunsawat като Black | White
Off Jumpol Adulkittiporn като Sean
Mond Tanutchai Wijitvongtong като Gram

First Kanaphan Puitrakul

Fluke Gawin Caskey

Papang Phromphiriya Thongputtaruk

Sing Harit Cheewagaroon

 

Резюме:

Когато близнакът му Блек е жестоко пребит и приет в болница,

Уайт не може да преглътне мълчаливо злото, което са причинили на брат му.

Знаейки именно от него, че един от най-близките приятели на брат му го е предал,

Уайт решава да се престори на Блек и да унищожи предателя.

Дали това е спокойният, сериозен и труден за разчитане Шон?

Или веселият и дружелюбен Грам? А може би е Йок

славещият се с горещ нрав и любов към побоищата?

 

 

:essub:

 

Свали с български субтитри: :click: и :click:

 

Онлайн с български субтитри : :click:   :click:   :click:   :click: :click:

 

Свали с английски субтитри: Тук

 

Онлайн с английски субтитри: Тук

 

Онлайн с руски субтитри: Тук

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах епизодите до 11ти , и лично за мен този сериал е много интересен с нетъпение чакам и последните 2 епизода ,за да гледам на куп и 3-те последни епизода.

Гледам че и бг субки ще има ,спорна работа, ще го повторя пак със субки :es:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Смятам да го гледам.Видях че тук бяхте написали че скоро ще бъде качен даже и онлайн.Сега виждам че сте го изтрили. Така се бях зарадвала,че ще има превод:( В действителност смятате ли да се превежда и да очаквам ли и не само аз :subs: или не? Благодаря ви предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също много се надявах на бг субтитри и бях много щастлива преди да се махне за превод. Много жалко.Изглежда супер.Нещо по разчупено,от ученическите БЛ сериали.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@ftisland @mariela82 За момента няма желаещ да се заеме. Сериалът е доста трудоемък за превод поради тематиката на сюжета, така че не бих го предложила на начинаещ. Бях го предвидила за превод, но поради доста причини се налага да сведа до минимум проектите си. Бл превеждаме главно двама човека и няма как да се насмогне. След 4 проекта (от които 2 бл) преустановявам напълно дейността си, така че остава един човек. Ако има желаещи да превеждат, винаги съм готова да ударя едно рамо. Но пак казвам, специално този сериал не е за начинаещи преводачи. Стискам палци някой от хората с опит да му хвърли око и да го преведе, сериалът наистина си заслужава!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ме радват! Дори когато се карат са сладки-говоря за White и Sean. :lol: И второстепенните са интересни, красоти само!

Доволна съм, че го започнах. <3

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз, като невидяла го изпапках набързо този сериал. :D

Интересен е, увлекателен, но с дупки в сценария и противоречия в героите, които ще подмина, заради страхотната игра на момчетата и прекрасната музика. Влюбена съм в повечето песни от саундтрака. Просто, който е работил по музиката на сериала е уцелил десетката с песните в отделните сцени.  

Сериалът започва много интересно, но в последните епизоди очаквах повече от бандата. Показаха ни, че са умни момчета, с идеологията си за справедливост, за това и очаквах сценаристите да ни покажат по-адекватно плануване на мисиите и тяхното изпълнение. Въпреки различията в характерите им, очаквах и да станат по-сплотени, но накрая не усетих химията между тях, освен в главната ни двойка, които макар и споровете, с всеки епизод бавно се приближаваха един към друг :rolleyes:. Големи сладури бяха. Даже си мисля, че ако бяха направили сериала в жанр "броманс", и бяха наблегнали върху борбата срещу злоупотребата с власт, щеше да им се получи по-добре, но това си е лично мое мнение.

Off Topic

Подобни истории, като тази на бандата, която с действията си протестира срещу злото и неправедливостта, по принцип завършват трагично, но тук се радваме на хепи енд. Няма как да победиш властта с димки, фойерверки и липса на правни действия. Целта им да се даде гласност на протестиращите в крайна сметка беше постигната. Накрая нашите момчета и техните последователи бяха чути. Показаха ни, че има надежда за по-добър живот. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала ми хареса,не е типичния БЛ.Темите,които разглеждат ми бяха интересни,но както се казва една птичка пролет не прави.

Добре му са поличиха ролите на Гън,от милото момче Лайт,става лошия близнак Блек.И тази връзка между тях,Мале,чак е плашеща.

Връзката между двамата главни си ми хареса.Химията си е химия.

Беше ми жал за Дан,но няма да издавам,гледайте го.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щях да бъда зла, защото сериала е изграден на толкова съмнителни опори, но химията на основната двойка, а също и на втората двойка е толкова невероятно добра, че нищо останало няма значение. Мога ли да кажа, че те са вид марксисти в немарксистки свят?

Хареса ми как беше структуриран в зависимост от героите. Успях да разбера случващото се около тях и нарастващите чувства. Мога да работя с това.

В началото отношенията бяха като ветрове, които духат над Арктика, но глобалното затопляне доведе до фьон, който завърши с лек и нежен бриз.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз го гледам отново този сериал. Реших, че ще ми достави друго удоволствие като го гледам с качествен превод и наистина е така. Диалозите са по-достъпни. До трети епизод съм и ще ми е приятно ако още някой го следи да си коментираме епизодите. Определено сега проследявам по-добре зараждащите се симпатии между главните и в същото време чувството на обърканост какво се случва. Игнорирам недомислиците и нелогичните ситуации, понеже знам, че в такива продукции и в този жанр наблягат повече на емоциите отколкото на логиката и здравия разум. Тук бонуса е, че момчетата са много приятни за гледане. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започнах го с българските субтитри, но исках да разбера какво се случва в следващия епизод и в следващия. После се случиха Йок и Дан, нямах никакъв шанс.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...