Jump to content

Song Joong Ki (Сонг Джунг Ги)


Recommended Posts

Чудих се откъде ми е позната и установих, че преди доста години съм я гледала в два мои любими италиански филма - Tre metri sopra il cielo и Ho voglia di te. 

И двамата ми изглеждат като хора, които се търсят в личен план. Дано да са наясно със себе си и да намерят това, което търсят във връзките си. Не мога да преценя все още как ми стоят заедно. Така или иначе него не го усетих и с Хье Кьо /без да съм следила историята им, нито тях поотделно/. Корейската фенщина е отвъд здравословните граници, за пореден път се проявява и не оставя лично пространство. Не мисля, че в днешно време изобщо би следвало да става въпрос за избор - или връзката или актьорството, но от тази гледна точка Корея е друг свят. И все пак, по един или друг начин, Джунг Ги вече мина по нелесен път по отношение на връзката и брака с Хье Кьо и се сблъска с какво ли не. Така че предстои да видим как ще се развият нещата. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен ме кефи, че направи мазалото:inlove: Заби най-желаната красавица за там, сега тотално друга насока- чужденка, пък и с деца, пък и от различни мъже.  Знам, че няма да видя снимка с уиски и трева, ама явно има "топки", за разлика от повечето му дисциплинирани колеги. А ако е бременна, няма лошо, време му е, а и тя явно не си пада особено майка, така че да си е при него чавето, супер. Да видим. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може, може, само да не излезе, че е попаднал от мъжемелачка на златотърсачка, че пак да вземе да му опада косата, те за това  съм се закахърила, не за друго. :28558: Тая, като и гледам биографията играе все десетия храст на третия баир.

Редактирано от Lawandula
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

“Хубавите ябълки, прасета ги ядат”. 
Започвам да се чудя колко хубава ябълка е всъщност Катеричката…

От вас разбирам, че тази е толкова разпасана, Какчето ряпа да яде, и ми е трудно да повярвам на любовна приказка. Няма лошо да искаш да се уредиш с парички и богат мъж.  
Дано ги бъде, ама аз стихове повече няма да пиша за него, бактън. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бременна е. Лично аз повече не се интересувам от нито един негов проект, защото със сигурност ще се провали като актьор. Не му е за първи път. Но пък дано е щастлив баща.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Голям майтап таз кат роди, как ще оглеждат чавето, дали е с дръпнати очи, че ако не е...:lol:. Абе поне има опит в предбрачните договори, така че трябва да си е вързал гащите. Опитът с мелачката си е сериозен багаж. Аз се кефя. След ония простотии на Джан Ди от БОФ, всички други ряпа да ядат. Дано им се получи. Ако не друго, езици ще понаучат и двамата. До скоро татенцето на Сонг още държеше билборд на Каката в двора на къщата:D в знак на протест. Ама ся кат ще има наследник, може и да го свали. А защо да се провали като актьор? Какво общо има? Просто ще си гледа детето човека, което си е напълно човешко и нормално. Другото не е.

Редактирано от Urban
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Феновете ще го изоставят и затова ще спрат да му предлагат добри проекти и ще се повлече. Корейците веднъж вече повярваха, че каката е виновна за развода, ама с не корейка и при това шавлива, няма да се съгласят. Много негативи му се събраха.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво да се прави това му е типажа на човека - развратна, кака, че и в лицето някак си приличат двете му жени. Нейната е ясна - не само много богат ами и млад и красив, да не е луда да го изпусне. Обаче той ме кефи, как си прави каквото иска и не му пука за мнението на корейското общество и феновете. Спрял е да робува на предразсъдъци и няма значение дали е защото има топки или защото мисли с тях и прилежащите им атрибути. :28558:

За кариерата не е много ясно. Може пък любопитството на корейците към новото му семейство да нарасне и да ги накара да гледат още повече проектите му. А може и той да ги отсвири и да търси участия в английски и американски продукции, те имат да запълват расови квоти той пък скоро ще владее перфектен английски. :lol2: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да сме живи да видим. Той и предния път се кълнеше и момини сълзи от Еврапата бяха домъкнали чак, шот на каката и харесвали. Но де вика Бънита,  тая не  се прави на майка, та тоя път, ако не друго поне с бонус чавето ще е.

Пък и надгражда, да му се ненадяваш! Първия път мъжемелачка, сега 2 в 1, мъжемелачка-златотърсачка.:896767:

Само за нея не знам- на мъж може и да е случила, но на държава- едва ли! Бедна и е фантазията.:28558:

Редактирано от Lawandula
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, bond написа:

Може пък в Европа или Англия да заживеят.

Май си живеят в Корея от април. Диспатч този път са доста позитивни и дискретни. Не се споменава за нейни деца, а само за семейството й, които  Джун Ки докарал от Европа да се грижат за Кати. 

Редактирано от Rossi Yankova
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може и в Италия да живеят ако иска :lol2: четях ,че живее и в италия защото била от смесен брак иначе такава информация за две деца от двама различни мъже никъде не видях, само има снимки на нея и 11 годишно момиче за което има спеколации, че е нейна дъщеря ...никъде ня прочетох за толкоз деца и,че живеят при бащите но може...гледам я има не малка филмография повече снимала в Италия но след 2018 се е отказала от тази професия и е станала учител по езици на такова инфо попаднах знам ли може да не е вярно...:lol2:

Интересно в wikipedia нищо не пише за деца и бивши мъже ...това кат Корейска сапунка стана...:lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Аз предлагам момата да следим, как ще овладее корейския. :lol: Другите неща с езиците и не само с тях явно отръки й идват, че за нула време и булка, и люлка. :D
Човекът иска да е иноватор, да чупи традициите. Първият път почти счупи рекорда за най-кратък брак, да видим този път какво ще е.

Надявам се да не е негативно все пак. 
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе човекът явно си искаше люлка. С каката не му се получи, сега се застрахова- първо люлката, после булката. Само дет' на хранилката и цялата рода , ма нема го мислим в  къщата  за 16 милиона долара.

Колкото до овладяването на корейския на момата, нали и е  взел учител. Надявам се, за негово добро да е стар и грозен .:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде пак се почна, още не е изсъхнало мастилото и тука вече я оборудвахте с две деца. Аз засега потвърждение за това не съм видял.  Той може и да не е съвсем наред с главата, ама да вземе жена с две деца от предишни връзки, това ми изглежда доста невъзможно.  Чак толкова смел не е.  Майка му първа ще го убие. А иначе и тя е кака. Това явно му е комплекс.  А тая не е съвсем бедна, смята се че има над 2 милиона $.

Ами честито им и да са щастливи заедно. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:lol2: Това писах и аз по горе, че никъде не видях за две деца но няма лошо щом се искат иначе мацката е участвала в 25  филма и сериала ако се гледа imdb, не мисля че е бедна църковна мишка четях, че е завршила престижен университет в Рим и сега е преподавател по английски и френски май знае три езика заедно с италянския защото от 14 годишна живеели в повечето време в Италия. По това се разбира, че родителите и надали са бедни хорица иначе как подържаш къща и в Англия и Италия и живееш и в двете страни но знае ли човек може да не е вярна информацията...важно е да се обичат а и пича си сбъдна желанието за дете което както той намекна му е било категорично отказано от предишната кака...:lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...