Jump to content

Song Joong Ki (Сонг Джунг Ги)


Recommended Posts

On 7/7/2019 at 9:43 PM, jira said:

И на мен ми куца явно. Аз пък за първи път чувам за Батко, Кравешкия поглед и Звездолин. И Гардероба не го знаех, но чета, че е пояснено.

А Плочникът защо липсва от списъка? Ами Май Хироу? Или тях си ги знаете?

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Spoiler

 

@Lawandula, имах подозрения, че за него може да става дума, но все пак не бях сигурна. 

@seal_reinforce, къде ме търсиш да ти помня Хабека.  Само Блонди си спомням и Кристалина, и един задушевен момент между тях, понеже дълго време ти се мъдреше в подписа. :896767:

@Aretka, а защо му казвате Гардероба - широк гръб или има друго значение? :896767:

@Чингулинка, о,  Май Хироу подробно ми го разяснихте в темата на Топ Стар-ши барабар с Левото Ленче.:lol: За Плочника ми е тъмна Индия.

 

Може би не е лошо да направим отделна тема, където да синтезираме всички тези имена и да коментираме. Някой би ли се наел или пък кажете къде точно е най-удачно да се пусне?

По темата - днес прочетох, че таткото на Катеричката бил изпратил смс на близки приятели да им се извинява за развода на сина си. Вината била негова - така казал човекът. 

 

Мое лично мнение - сега е моментът Катеричката да осъзнае, че навремето е имал достъп до по-добра шишарка и тъй като никога не е късно да поправиш пропуска си, да си я хване. :D Първо предимство - не му е Кака, второ - не съм чула да е описвана като "женски хищник" или " мъжемелачка".

 

Related image

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:icon_sunny: Катеричка и Кака - Част Първа.

 

Катеричка Рунтавелка

С опашчица къделка
Скок, подскок в гората
Взе, че хвана Кака.
 
Тумба, лумба, тъпанът удари
Годеж и бърза сватба Катеричката направи.
Любовта им бе голяма
Да се чака смисъл няма.
 
Каката обаче,
Се умори от него като от ревящо пеленаче.
Недорасъл си за мене рече
За развод е време вече.
 
Катеричката ни скоклива
По цял ден е унила
Ако все така я кара
Зимнината ще пострада.
 
Не унивай, Катеричко мила,
Дълъг е листът с тези, които Каката е изгорила.
Времето лекува, раната ще заздравее
Споменът за Каката ще избледнее.
 
 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я, че съм по-лаконична, в обяснения на събитието, без да вменявам вина.

 

Батко, после и  Бини,

заобиколиха каката с мини.

Катерицата, обаче се натресе

и  взрив яко се разнесе.

 

На който не му се рови в новосъздадения форумен  речник ;), втори вариант

 

Бьон Хонг, после и  Бини,

заобиколиха хубавицата с мини.

За това пък Сон Джунг Ги,

супер яко се взриви.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 12 часа, andi11 написа:

Lawandula,  в какъв смисъл са я заобиколили, тя не беше ли гадже с Бини, пък май му изневеряваше, или аз не съм разбрала?

В смисъл, че се разделиха с нея, само дето не знаем кой кого остави и писах заобиколиха (избегнаха) минното поле.Поправям- се освободиха, за да няма недомлъвки.:D

За Бини така пишеха, а за Батко пишеха, че   май тя не му била по  калибъра, няма да уточняваме кой.;)

Инак, Катерицата нека се усамотява,а Каката, дето феновите ѝ я оплакаха жива, маа гащи, ай да кажем рокли с бижута в Монако, представяйки някакъв бранд.Мъка, мъка!:28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

20 hours ago, Aretka said:

Ейй, що така с лошо за каката..., той пък може да не чак такъв Д'Артанян :asian:

 

Е, не е чак с толкова лошо. :) Така ми дойде отвътре като се вземат предвид историите и на двамата. 

 

Иначе мисля, че и двамата са виновни. Той, че избърза, а тя, че му се върза. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ало, феновете, който не се е обадил тук, значи си е купил вече билет за Корея да ходи да утешава нещастния Катеричко ;) Ами не знам, мен ме издразни неговото изявление, тя да внимавала, щото той да не се разприказвал... По-добре да се беше разприказвал, пък то така всеки си мисли какво ли не.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм от мегааа щастливите за тоя развод. Факт е, че всичките и бивши на тая фльорца казаха колко е задушаваща с капризите си. Толкова била обсебвала, че нямаш никакво лично пространство. Щом и той не я издържа, явно не дрънкат просто така и Бини и оня преди него. Днес гледах поредното клипче в тубата, че той подал иска за развод без тя да е уведомена и имало нейно изявление, че тя винаги ще го обича, и ще уважи желанието му... Малко гузна ми се струва. А това, че изглежда добре в Монако, съвсем нормално. Това й е работата, няма да се разциври насред подиума. Все пак е от хай лайфа хаха. Ако излезе някво инфо при руснаците, моля споделете. И след като той така смело се развежда, тая е настъпила лайното си мисля. Да хваща вече някой чичак с пара и да миряса.  Е не се натакова тая жена! И да, той много искаше семейство и като се ожениха само това повтаряше, че се оттегля от екран заради нея и че иска деца и да бъде активен баща. Само повтаряше навсякъде колко е прекрасна и я обича. Онова говедо само мълчеше. Корейските фенове им правеха постоянно колажи с бебе и ми късаха нервите и те тогава. И аз много исках да се хване с мацката от Невинния човек, ама тц. Оффф... Много мога да си чеша езика за сегашната самовлюбена патка {вече бивша) , но феновете й ще се разпенявят. Дори на сватбата им, той беше толкова усмихнат и щастлив, тя братче го раздаваше ледената кралица. С една ехидна едвам доловима усмивка, много ме дразнеше. Абе поне там бъди естествена и се смей, тва е твоя ден да ти се невиди. Надута пуйка. Който я е следял ще ме разбере. Не я харесвам като поведение и това е. Като актриса нямам против. Но не и с него, аре баста нарцис такъв! А дано па той се раздрънка след някоя друга година!!! Ке чЕкам! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не че нещо, но това за сватбата си е ваша интерпретация. И двамата са усмихнати и сияят на снимките. Сега, кой какво искал, а какво е получил от брака, е друг въпрос. 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По принцип фенската маса е главно жени и е нормално след всяка раздяла жената във връзката да пострада повече от злословене, щото феновете си защитават любимеца..., неслучайно мъжете корейски актьори имат толкова на брой и посещаемост фенски срещи..всяка фенка там се поставя на мястото на изгората и съотв. после плюене по бившата, щото едисикакво...(без значение какво)

Явно, че нещо се е счупило.., кой крив, кой прав, кой на булката "брат"...ето и пословиците ни такива :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Urban-  Бънита,  чудех се как още не си  яхнала метлата,при всеизвестната ти либоФ към каката, но вече съм спокойна.:na2: Липсваш!:kissx:

 

Да отива да си присажда коса Катеричко, а не да се усамотява,че току изтървал някоя яка шишарка, като   взема пример от   каката, дето  разхожда бижута и показва позастарели коленца на високи токовки  в Монте Карло

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Катеричето е критикуван от целомъдрените корейски граждани, че в деня, в който подал за развод, отишъл да гледа мюзикъла "Горещо лято" с колеги от филма, който снима в момента. Имал и "наглостта" да участва в групова снимка, че даже и да се усмихва на нея. Интересно какво се очаква да направи, след като е ясно, че подаването за развод е било просто въпрос на време. Човекът може да си е купил билети за мюзикъла предварително, няма да му горят парите сега, пък и нали е много важен тийм билдинга там. И да не е бил на мюзикъл, какво? Да седи вкъщи и да плаче ли? Угодия няма. 

 

Други пък моралисти се отказват да му бъдат фенове понеже вече не бил добър пример за младите и подрастващите. Щяли да прекратят гледането на проектите му. 

 

b08ee55cf14f5dbe258d3fe047082c09aa39daef_s2_n1

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Общо взето и двамата са хейтени, че не циврят по пейките. Все пак е добре, че нямат парк за самоубийства, като този в Япония, че щяха да ги пратят там да си теглят ножа. Вече си мисля, че тоя пишман брак нагласена пиар история. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:) Катеричка и Кака - Част Втора.

 

Катеричката решава

Задачите си да не занемарява

В работа ще се удави

Кака много скоро ще забрави.

 

Мина ден, два, месец, после и година

Катеричката усилено се труди сякаш ще е вечна зима.

Може с Кака да не се получи

Но добър урок в живота научи.

 

Катеричка Рунтавелка

С опашчица къделка

Бодро утрото посреща

И се гласи за нова среща.

Вече знае и поука си извади

бързай бавно, за да няма неприятни изненади.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От днес 22.07.2019 Сонг Джунг Ки е официално разведен. Постигнали са пълно съгласие относно собствеността кое на кого е и никой няма да плаща издръжка.

Да им е честито и на двамата. Надявам се да се успокоят и всеки по пътя си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...