Jump to content

Song Joong Ki (Сонг Джунг Ги)


Recommended Posts

Харесвам ги и двамата поотделно, но като двойка не  ми докарваха.Той направо ми беше, като зомбиран от леля си.

E, според Катерицата- несходство в характерите( ами  тя първонаначалната любов е сляпа я), според техни близки приятели- натоварен график( тая дежурна реплика ме напушва винаги на смях), според фенове- кръшнала с Бом( те грам го не вярвам да е чак педофилка нуната ).

Само те си знаят, но разводът не е по взаимно съгласие и той го иска. Китайските фенове разпространяват отдавна, че каката била хваната в изневяра, па може и да е вярно.(Мама и тати като не я искаха, зеленякът не слушаше).

Вчера прочетох, че най-странното нещо в брака е, че си се влюбил в другия, заради някакви качества, които незнайно защо, веднага  след брака  започваш да се опиваш да променяш.:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, тия са с малка разлика бе, ко ще ги правим ония с 18-годишната, дето и дете си направиха :D

Пък като чуя за мама и тати, и се изприщвам. Ми да си седи женен за полата на майка си, като не одобрявали. Това изобщо в живота, не в случая. Момата няколко години по-дърта и майка му опищи орталъка как отишъл синът й зян.

Иначе и на тез им се чудя, за чий им беше да се женят, вместо да си въртят вип любов. Барем немат обща фирма :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, Lawandula написа:

Само те си знаят, но разводът не е по взаимно съгласие и той го иска. Китайските фенове разпространяват отдавна, че каката била хваната в изневяра, па може и да е вярно.(Мама и тати като не я искаха, зеленякът не слушаше).

 

 

А пък нейните китайски фенове какви ги разправят - точно обратното, той ходел със стилистка или гримьорка от последната си драма  :P

 

Във всеки случай изненаданите кой знае защо са малцинство. Не е лесно да си знаменитост,  а още по-трудно е за две знаменитости да намерят баланс между публичния имидж и компромисите вкъщи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Шо да е гадинка? Адвокатът казва, че не е по взаимно, поради различни виждания по повод развода.Сигурно си имат причини- предбрачни споразумения, раздяла на имущества и т.н.,ако щеш и изневяра,  които не се връзват с взаимното.Пък и какво значение има какъв е развода,  като не се обичат младите;) и хващат пътя. Бракът е  сигурно най-огромният компромис на земята, който трябва да е задължително двустранен без да е задължително да е  едновременен.Няма ли го- няма брак, едностранен ли е, има нещастни и подобие на брак.По- добре- развод. Ето за това, неговите патетични изявления, преди брака бяха смехотворни и ми дойдоха дечковски .Тя поне беше по-сдържана- точно, като гърмян заек, след всичките ѝ екранни връзки и раздели.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, ако им е мерак хората да запомнят, че той е натирил "леля" си. За Пена и Вуте може да няма значение, те не са публични личности. Ама тука ще има негативи, както и при Мима.

Но и момата си е виновна, ако нещата не вървят, да го беше пуснала да си върви, така и така няма да го задържи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе като знам момата и коментарите на бившите и който са от всеки сериал, той да кръшкал (което е и възможно) е малко пиар според мен. Преди време четях коментарите на техен приятел, който пишеше че са в конфликт заради това че момъка иска деца тя ние още...ма кой знае как е....:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кво ли сме  ги зачепкали, като дърти клюкарки на квартална пейка.Знаменити, знаменити, но бракът е еднакъв хомот за всички.Лично тяхна си работа.

Мен ми са интересни, дотолкова, доколкото разводът им е топ  новина и могат малко да отклонят вниманието  от  YG и от Сънчо( вчера  "Дисрач" и в спа-то го преследва и се чудеше що не рони крокодилски сълзи, като е даден на прокуратурата, а ходи в спа).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде, благодари се и на това, че както нема щайги... :D

 

Виж, за мене пък е повод да зема да го доизгледам тоз сериал. На младежа съм гледала един филм, на нея - нищо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На приказки от мрежата тип: "тоя бил чул от оня, пък оня го чул директно от на баба Злата шурея", не вярвам. Какво и що, само те си знаят, а че и двамата не са лесни е повече от ясно иначе не биха оцелели в този бизнес. За нея слухове бол, отдавна играе, той не отстъпва - първи би барабана, нали. Това, че и аз не смятах, че ще ги бъде е друга работа, щот квот е станало на снимачната площадка требе да си остане там:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В интерес на истината никога не съм чела за нейният личен живот и скандалите. Това с енергийният вампир е направо.... :) Аз явно съм една от малкото, която не очакваше такъв финал за тяхната връзка, защото явно не съм запозната с личният живот на каката. :) Знаех, че обича да ходи с всеки колега с който е играла и доста често съм чела, че я наричат мъжемелачка. :) Не ми е сред любимите актриси, но и нямах отрицателно мнение за нея. Харесвах ги, като двойка и супер много има се радвах в общият им сериал. Сега явно продължение няма да има. :) Сладура ми е изключително на сърце и според мен той си беше по-влюбеният. Искаше семейство и деца, а тя явно не. Реши, че ще се целува с най-добрият му приятел, което на мен лично ми беше странно, защото съм сигурна, че е имала и други предложения за филм или сериал в които можеше съвсем спокойно да изиграе някоя друга роля, която не включваше мляскане с доста по-малък мъж от нея. Ама....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинете ме, ама според мен жената е с доста модерни възгледи за Корея. Прилича на американка или европейка по държание! За мен това даже е плюс !

А това, че един ограничен корейски мъж не може да я възприеме си е негова грешка! Да-влюбил се-ами то си е за влюбване, но с това средновековно възпитание, че мъжа може всичко, а жената-не, как ще имат съвместен живот ?

Мисля, че тя, милата се хвана в капана на мита за страхотните корейски мъже, та се омъжи за него !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Боже, боже! Да му се не знае! Ако щете вярвайте, но от миналата година ме гложди  едно "червейче" относно тях и то, от къде дойде всичката работа. В 48-ма серия на сериала " Father is strange(2017)" ,  точно 13:58 минута от серията има диалог, в който едната реплика е дословно: "След новината за проваления брак на двойката Сонг-Сонг, тебе те позабравиха."  Много се мислих , това  ся защо е вкарано уж мимоходом, и то в далечната още 2017 г . Дето се казва , още бяха прясно -прясно женени бяха двамцата, а набързо ги разделиха.

Пророчество ли е или проклятие... Замълчах си, ама то взе , че стана истина. На, погледнете го и вие. Няма лъжа - няма измама.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...