Jump to content

Park Shi Hoo (Пак Ши Ху)


Recommended Posts

Този чаровник му е вече време да " поработи" малко, стига се е разхождал из Токио и плажовете на Бали.

 

Излезе инфо - През Декември , след финала на текущия сериал Fifth fingers , ше стартира драмата “Cheongdam-dong Alice” . Текат последни преговори и уточнения с артистите за главна мъжка и женска роля.

 

С нетърпение очаквам това да бъдят Park Si Hoo и Moon Geun Young . Наскоро успях да изгледам Family honor с Пак Ши Ху , а Moon Geun Young я харесах в “Mary Stayed Out All Night”. Дано да се получи хубава мелодрама от тази комбинация.

 

a011.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен актьор.Изключително съм впечатлена от него.Не мога да му се нарадвам в момента в "Cheongdamond Alice".Доста добре му се получава.И тази усмивка - невероятна.

 

Туцка само яки неща правиш. :yes: :yes:

 

Само да питам тези клипчета в началото на темата от какво са.Филм ли ,нещо друго ли.

Благодаря предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Човека е обвинен в изнасилване от някаква девойка от бившата му агенция. Той твърди, че всичко си е било по взаимно съгласие, тя твърди, че била пияна и той се възползвал от нея :////

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Човека е обвинен в изнасилване от някаква девойка от бившата му агенция. Той твърди, че всичко си е било по взаимно съгласие, тя твърди, че била пияна и той се възползвал от нея :////

Аз по-скоро на него да вярвам..?! С таз негова красота и мъжественост едва ли би му се наложило да изнасилва, ама знае ли се?! Освен това ми е от любимите актьори. Но като се замисля има нещо мръснишко у него.. Луда работа!! Това е деликатна тема, а и мъжете са особени чешити. Така че те си знаят.

Пък от друга страна и корейките си обичат да правят от разни такива истории драми, особено що се касае до някоя звезда. И все в името на пириците, пусто(;

Просто би ми се искало да знам коя е дамата, за да ми се доясни.. Май някаква стажантка или асистентка, както подразбирам. Все пак си е неприятно и дори гнусничко. Иска ми се и на нея да съчувствам.

Но и неговата оттук нататък няма да е лесна! Замесена полицята на Кангнам, разни адвокатски агенции, проби за наркотици и т.н.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз имам съмнения относно девойката. Просто според мен си го е измислила, за дат прикрие срама или пък да отмъсти, задето не и е обърнал внимание, не знам. Не изключвам варианта и да е виновен, но някак си не ми се вярва да рискува всичко, заради единя секс с девойка, дето му е и без това навита...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Следя с интерес историята, защото прилича на сериал. С всяко изслушване- изникват все по интересни факти.

Примерно - когато защитата излезе с тезата, че момичето е било пияно и при направеното изследване се установи, че е употребила наркотк,

обвинението заяви, че той насила я е дрогирал и я е държал в тях.

Също така - защитата обяви, че те неколкократно са си писали смс-и след случая,

а момичето заявило,че му е писала, за да го пита какво се е случило предишната вечер.

 

Общо взето - кукушкарска история.

 

Язък за таланта на Пак Ши Ху - след тоя гаф, едва ли скоро ще го видим на екрана. :mad2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е да, ама после пък се оказа, че нямало наркотици, той си смени адвокатите и в общи линии затъва все повече и повечче момчето, а девойката, скрита в анонимност, му е*ава майката с извинение, щото каквото и да е решението, с него е свършено...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След три неявявания днес е призован отново, като са го предупредили ,че предстои арест при неявяване.

Ето, появил се е

 

park01032-03fa8.jpg]

 

park01034-fab86.jpg

 

park01035-a70e3.jpg

 

Четох ,че са преговаряли със защитата но мацката май иска много.Загазил е здраво.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Надявам се никога да не разбера от първа ръка, но някак си винаги съм си мислела, че ако наистина някой е жертва на такъв тип престъпление, той няма да преговаря за пари или компенсации, тъй като това което е изгубил не може да бъде оценено. Именно затова тази девойка много ме съмнява и по-скоро ми се вижда опит на неуспяла актриса да натрупа някакви дивиденти и капитал. Няма да се изненадам след няколко години, да се яви като "момичето насилено от Пак Ши Ху", да напише книга, да направи филм...Някак си просто мисля, че човекът е жертвата в случая, а жени като нея дискредитират истинските жертви. Разбира се, ако е виновен, заслужава наказание, но просто не ми се струва логично...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз мисля като теб. Много гадна история ! А той изглежда направо не на себе си :( . Много е тъпо когато се срещнат романтиката и реалноста , до оня ден гледах Алис и така му се радвах. Много ми е гадно от цялата история . Дано някак истината излезе на яве и дано е невинен, макар че, мисля, че кариерата му е загубена :( независимо от изхода.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Когато новината излезе, колкото и да ми е сипматичен се постарах да не си правя заключения, най-малкото защото героите са едно, а хората, влизащи в роля-нещо съвсем друго.

Но защо съм склонна да се съмнявам в думите на момичето: С всяко ново ''разкритие''(тук може би трябва да вметна колко ''професионално'' от страна на властите да няма абсолютно никаква дискретност и всяко нещо, къде проверено, къде не, да се поднася на медиите...всяко,което би уязвило Пак Ши Ху, и би навредило на разследването, момичето запази своята анонимност) хората формират нова позиция. Заговори се за тест за опиати- всички скочиха с теза ''Виновен'' още преди резултатите. После се оказа че поне наркотици не са замесени. Онези kakaotalk съобщения се споменаха още в началото, но дори те ''изтекоха'' в публичното пространство. Още към 20ти стана дума за предполагаема ''компенсация'' , която момичето е поискало.

И всичко това в светлината на факта, че Пак Ши Ху тъкмо напусна агенцията си. (Някъде пишеше, че момичето е част от същата, но кой знае)

 

Каквото и да се е случило, естествено ми се ще да не става въпрос за насилие, в интерес и на двете страни. Не че ако става въпрос за изнудване с цел слава, пари, отмъщение или каквото там, картинката няма да е все така отблъскваща, но пак е за предпочитане пред още по-ужасяващата алтернатива.

Повечето хора, да не кажа всички, са убедени обаче, че с неговата кариера е свършено. От една страна е така, от друга ми е непонятно в случай че излезе невинен, какво би накарало публиката да го гледа лошо (не ми отговаряйте :D ). Проблемът би бил-как се доказва невинност в такива случаи, дори и да е налице?

Не знам, изключително деликатен въпрос, който според мен вместо да изтича ''за сеир'' , трябваше първо да се разследва, провери, и тогава. За жалост обаче скандалите и лошите новини са по-бързи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много жалко за момчето.Аз силно се надявам той да е невинен и разбира се това да се докаже.И ако е така дано успее да изплува от тинята и да продължи да доказва качествата си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оттеглени са всички обвинения срещу него... Дали ще има шанс да продължи кариерата си ? 

http://www.soompi.com/2013/05/09/update-a-drops-sexual-assault-charge-against-park-shi-hoo/

 

Той също е снел обвиненията срещу "А" ... хех че тъпа история, много ме кефи като актьор .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи, все пак, зависи от адвокатите... Много се радвам за него! Желая му успехи и да продължи напред! Може би точно в момента има нужда от малко почивка, но ще чакам да видя завладяващата му усмивка в следващата му работа търпеливо.

 

Fighting!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех, тази Корея. Да те е страх да си легнеш с някоя мацка. И затова ли ще трябва предварителен договор, че и двете страни са съгласни, за да няма после проблеми....

Истината е, че никога няма да разберем какво точно е станало, но за мен това си беше чисто изнудване с цел слава, пари и отмъщение.

Надявам се Пак Ши Ху отново да го видим на малкия екран след известно време....ама като ги знам тези корейци, ех големи коне с капаци са :mad:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стана ми любимец след ролята му, като Жан Тиери Ша. Беше баси смяхнатия перко. Усмивката му е уникална дори някой сериал да не си струва може да се потърпи само заради лъчезарната му усмивка. Много талантлив актьор. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уникален, прекрасен, чаровен и много талантлив ! Някъде бях прочела едно мнение, че е актьорът с най-тъжният поглед и най-щастливата усмивка - това е той !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...