Jump to content

Forecasting Love and Weather (2022)


Recommended Posts

13-та фатална серия. Пингвините за малко да объркат прогнозата за времето.

Off Topic

Ей сестрата на главната като набележи плячката и не пуска. Нейният любим се разкъсваше между нея и работата си , но тя с подла целувка наклони везните в своя полза. Главните решиха да се разделят , в момента който всички разбраха за тях. Абе тоя главният синоптик толкова ли е тъп(риторичен въпрос), че да се развика за такова нещо в столовата?  Сякаш това е нещо за което се поздравява на работа?  И то на висок глас.  Направо паднах от стола. Не напразно всички мислят ,че загрява бавно. При бившият на главната нещата отиват към 9 месеца трудности. И тия за предпазни очила не са ли чували? Как пускат балони които могат да се взривят без никакви предпазни средства?  Аматьори. 

Интересна серийка, следващата ще е дори още по интересна. 

Редактирано от gig911
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вярно беше интересна серията. :yes: Видя ли, тайфунът отмина и драмата отмина. Ама това бил шпионски сериал всъщност и всичките са агенти! Барабар с малкия, дето изпорти татко си, че не учи, ами си играе. Колегите на работа пък от едно кихане разбират кой с кого ходи :rolleyes: Ама аджумата надмина всички - ходи да обвинява с железни доказателства, да не могат да отричат :28558:

Само оня колега е тъп като галош и нетактичен като щрудел! Тя и женицата му го е траяла само докато е бил извън жизненото й пространство и е пращал парички. Но май ще се примири все пак накрая заради дъщеря си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама колегите им са за бой, че не включиха тъпчо в заговора(да пазят тайната вътре в екипа) ,

Off Topic

щото той не виждаше разлика между това да знае цялата агенция или само техния екип.  Те двамата си мислеха че се крият успешно, само дето всички разбраха. И вината беше тяхната, щото показваха много подозрителни признаци. Гледах превюто за следващата серия и главната съобщаваше на останалите ,че те вече са се разделили, та се чудя той дали ще я спре или не? Поне утре ще зная отговорът. Мисля си ,че ще я спре. Остават още 3 серии, всичко трябва да се реши.   То май само при главните остана въпросителната как ще завършат. Другите двойки са горе долу ясни. Главната още не знае ,че бъдещият и зет също работи в екипа и. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мисля, че ще разбереш отговора днес, все пак има още две серии и съспенсът трябва да се поддържа до последно, иначе какво толкова ще показват цели две серии? Аз си мисля, че краят ще остане отворен, няма да има сватба, но няма и да са разделени. Всъщност той реши да скъса с нея само заради баща си, така че до края очаквам силен сблъсък на аджумата със свата и е ясно кой ще победи и ще им разреши проблема. А главната много се пънеше, че ще къса с него като разберат колегите, ама те ще й позволят ли? Нейната връзка само подобрява работната среда и мотивацията на колектива :28558: Сега цялата служба е доволна, че имат повод за клюкарстване и ходят с желание на работа, ще я привика шефът да й заповяда да си стои с младежа и да не се прави на интересна :mad2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде, пак надминаха себе си с тема... Много добър избор, да се покаже променливото време в Корея, както и съдбите на хората живеещи там. Сонг Канг няма да го коментирам, защото са му дали подходящата хлапашка роля. Юн Пак обаче е друго ниво. Отново е невероятен в ролята си. Да се смея ли? :lol2: Да плача ли...? :28558: Как го уцелиха толкова добре този вид мъж, направо не знам. Партньорката му Юра и тя се справя страхотно. Хареса ми, ще си чакам с нетърпение и другите епизоди. Благодаря за превода.:wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моето предвиждане за 14-та серия се сбъдна.

Off Topic

Главния спря главната да обяви ,че са се разделили. Само техните бивши го знаят.  Главния много дървен ми се струва, и може ли толкова да не се усеща? Като почнат да се гледат на работа, та се забравят. И какво все ходи след нея, да се замисли малко как изглежда отстрани?  Главната пък не разбира кога не трябва да се бърка в живота на главният, по отношение на баща му. Защо го прави не знам, когато в прав текст и казаха да не се меси. И това беше една от причините заради която скъсаха. Поне при пингвините нещата са наред, те ще се контузят от толкова бързане.  При бившите нещата отиват отново на влошаване. Разбирам я журналистката , ама все пак как си мисли да запази брака си ако го направи тоя аборт?

Ами тая серия обхвана около 24 часа , чудя се в следващите две серии как ще приключат всичко. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Михлюзина си остава михлюзин докрай! Колко унизително и гнусно е да звъни да се оплаква на бившата, че жена му 

Spoiler

била бременна :no: 

И тя с кой акъл излиза да пие с него сама? Да се оправя, сам си го е направил! 

Бившата и тя егоистка до последно! Само за себе си мисли, нито за мъжа, за който се омъжи по сметка, нито за 

Spoiler

бебето! Не й пука за никой!

За "бащата" на главния да не почвам! Сега ще го изкарат великомъченик! Айшшшш! :mad2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То че е странно да се срещат с бившите е ясно, ама ако някой ги беше видял? После върви и се обяснявай. 

Off Topic

Женен(женена) се среща с бивша(бивш) който е във връзка?  КМА щеше да се взриви от слуховете. А реакциите за бебето , просто няма какво да се коментират. Тая двойка е доста зле в отношенията си и първо трябва да решат дали ще остават заедно и после да решават за бебето(не че имат много време). 

 

Редактирано от gig911
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хахаха, да бе! Клюкарите от офиса къде спят, че не следят кой с кого къде ходи да пие и да яде пасти? Ето това вече щеше да бъде клюката на годината!

"Бащата" се надявах да има сцена с аджумата, която да му набие канчето, както заслужава, но явно са решили, че такъв оправяне няма и са решили да го бастисат и да решат въпроса кардинално, че стига е мъчил момчето и гаджетата му.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като цяло ми хареса сериала. Бих казал средна работа. Комичен, спокоен, романтичен, научен, зрял/незрял. Главният не беше най добрият актьор според мен, но каквото такова. Важното е че Park Min Young беше тук, лицето и ако е леко по кръгло , ще е по красиво според мен. Бузите и съвсем са се стопили.

Off Topic

Важното е, че края за всички беше щастлив. Много беше смешна сцената в която напористата им майка реши, че трябва да си тръгне когато голямата и дъщеря и любовника и решиха да си изясняват отношенията пред нея.  Не очаквах ,че нещо може да я стресне.  Двамата бивши израснаха пред очите ни.  Екипа на главната се сплоти, взеха да уцелват прогнозата. Даже лошият баща се измени в добра посока. Главният синоптик и той си върна семейството. 

Става за разпускане сериала, не напряга. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за сериалчето. Средна хубост. Героите бяха сладки. Хубав край. Сюжета- доста муден.

Малко еднотипен сериал на моменти. Главните се гледат дъъълго като в турска сапунка.:emote_kiss3:

Двойката на сестрата с интровертния учен ме разсмиваше. 

Можеше да го раздвижат малко повече. Странно хрумване да вкарат новите стажанти чак в последната серия.

Не знаех, че правенето на прогноза е толкова сложна работа. Научих интересни неща за времето, като в фокументален филм:D

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми хареса средно сериала, става за разпускане, без да се задълбочаваш много. Бившият повече трябваше да се гърчи, ама нали са миролюбиви корейците, все гледат да оправдаят злодеите. Ама чак пък да ходи при бившата да го утешава в повече ми дойде! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм доволна като цяло. Мин Йонг ми е любимка отдавна, въпреки физическото прекрояване, въпреки прекалено манекенското движение. Ама, като я видя и се залепям ухилена за екрана, а друго не ми трябва. Сонг Канг е от новите звезди, още доста млад, а вече показва таланта си. Наистина е видно, че тя е по-голяма, ама така е заложено и най-сетне започнаха да го показват в сериалите, а не както доскоро, уж нуна, пък изглеждат набори. Но това вероятно пречи на химията малко, но пък се сещам за пианистите с Ю А Ин, следователно не е там проблема.

Има наистина недомислици в поведението на героите и някои силно дразнещи неща като прекалено властната майка, досадна и нежелаеща да разбере различно от нейното мислене, некадърния баща Ом /и нетактичен колега/, използвачът баща на главния, и първенецът в надпреварата за най-противен герой – егоистичния, нагъл, арогантен бивш. Вярвам, че е невъзможна промяната за такива хора, но ето че пак ни замазват погледа и повечето претърпяха положителен обрат.

Харесах главните герои. Смислени, умни, добри хора и професионалисти, спретнати и добре облечени, нормални.

Не съм предполагала, че метеоролозите имат толкова трудна и напрегната работа. Не може само в Корея да е така. Но беше интересно и познавателно, получаваш поглед към нещо, за което нищо не знаеш. Много изчисления, обработка на данни, таблици и непрестанно анализиране.

Както и да е, на някои им недостига нещо или пък им е в повече в сериала, както и на мен, но аз получих това, което търсих. Радвах се на удоволствието да съм с героите и да съпреживявам вълненията им. Усмихваха ме и ме разплакваха, понякога исках да ги разтърся за врата или пък да ги успокоя, но си прекарах приятно времето за почивка и релакс. Благодаря за бгбуквичките на екипа, радвате ни, дами!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятно сериалче с любимката ми. 

Идея си нямах колко сложно се прави една прогноза за времето и какъв ресурс

и знания се изискват. Определено вече, ще гледам с по-голям респект на хората правещи прогнози.

Минка, на мен винаги ми е приятно да я гледам. Наистина фейса и се е попроменил, но то

от толкова дърпане и преправяне е нормално. На мен не ми пречи, момата играе добре

и винаги си подбира интересни роли. Да не говорим какъв късмет удря с партньорите.

Едва ли има друга актриса де си е партнирала с толкова снажни момци, освен нея.

В този сериал специално химията с малкия не им се получи особено. 

Но това го отдавам по-скоро на неговата младост и недотам ошлаифаната актьорска игра.

На моменти имах чувство, че и Минка ми идва дървена и и е леко неудобно.

Но пък вкараха бая разкрепостени /по техните стандарти/ сцени още отначало и се бяха постарали

да го направят по-свежо и разчупено.

Доволна съм, гледах си го с голямо удоволствие и интерес.

Благодаря ви за целия труд по превода:).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...