bealonenomore Posted January 12 Share Posted January 12 преди 6 минути, Meri90 написа: Здравейте,пак съм аз .Докато гледах актьорският състав на "love like the galaxy" ,попаднах на този сериал-опитвам се да кача снимка,но не става,за това ще кача линк.Дали има превод или ще се превежда,знаете ли? Или Бг преводът на заглавието е друг,или пък аз нещо не мога да го намеря .... Благодаря предварително,за вашите отговори. Сериалът си има тема в раздела за китайски сериали. Най-лесно е да влезете в каталога на съответния раздел и да проверите дали дадено заглавие има тема при нас. В самата тема се вижда, че няма линкове за български субтитри, което означава, че към момента няма превод. Ако в бъдеще има такъв, ще сложим и линкове Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meri90 Posted January 12 Share Posted January 12 Благодаря.Използвах търсачката ,без да влизам в даден раздел,явно за това не ми излиза. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meri90 Posted January 20 Share Posted January 20 Здравейте.Търся някой подобен сериал на Arthdal Chronicles .Благодаря ви . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meri90 Posted March 13 Share Posted March 13 Здравейте.Отново пристигам,с моите запитвания . Днес изгледах сериала"По моят начин" и незнайно защо,се сетих за един друг корейски сериал-нищо че историята е съвсем различна и нямат нищо общо. Та така-главната героиня е певица/може би около 18-22 годишна/,но поради някаква причина/инцидент,вече не я канят никъде,няма ангажименти.Жанра който изпълняваше,предимно се слушаше от възрастните-доста стар стил музика.И съответно имаше съперница,която винаги успяваше да направи така,че тя да не се качи на сцена отново.Но в крайна сметка,момичето успя да се качи ,макар и в някакво малко селце.И това е което се сещам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowmoon Posted March 13 Share Posted March 13 Преди 9 часа, Meri90 написа: Здравейте.Отново пристигам,с моите запитвания . Днес изгледах сериала"По моят начин" и незнайно защо,се сетих за един друг корейски сериал-нищо че историята е съвсем различна и нямат нищо общо. Та така-главната героиня е певица/може би около 18-22 годишна/,но поради някаква причина/инцидент,вече не я канят никъде,няма ангажименти.Жанра който изпълняваше,предимно се слушаше от възрастните-доста стар стил музика.И съответно имаше съперница,която винаги успяваше да направи така,че тя да не се качи на сцена отново.Но в крайна сметка,момичето успя да се качи ,макар и в някакво малко селце.И това е което се сещам. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meri90 Posted March 14 Share Posted March 14 Преди 14 часа, snowmoon написа: Точно това е Много,много благодаря 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meri90 Posted March 17 Share Posted March 17 Ето ме отново-може ли да ми кажете,кой е този сериал,който рекламират в последните секунди. Не мога да кача скрийншот,дава ми че размера е голям. От 32:15 минути започва рекламата на новият Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bealonenomore Posted March 17 Share Posted March 17 преди 7 минути, Meri90 написа: Ето ме отново-може ли да ми кажете,кой е този сериал,който рекламират в последните секунди. Не мога да кача скрийншот,дава ми че размера е голям. От 32:15 минути започва рекламата на новият Second To Last Love. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meri90 Posted March 17 Share Posted March 17 преди 4 минути, bealonenomore написа: Second To Last Love. Благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts