Meri90 Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 преди 14 минути, bealonenomore написа: Влизате в темата на сериала - , там има линкове за сваляне и за гледане онлайн. Благодаря много. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meri90 Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 (edited) Здравейте,пак съм аз.Търся филм,подобен на "I Do,I Do" , но ставаше дума за фирма свързана с друго. .. П.С намерих филма.. Edited January 12, 2021 by Meri90 Намерен филм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vencigfx Posted February 7, 2021 Share Posted February 7, 2021 Здравейте, търся един филм от доста време и не знам нищо за него, освен че го даваха една новогодишна вечер и беше към края на 80-те(ако не се лъжа) Разказваше се за някакви полицаи и имаше някакви гонки, някакви роботи ако не се лъжа. И беше доста смешен, с добра доза кунг-фу. Едно нещо ми се е запечатило в съзнанието: При една от гонките, един се покатери върху задната резервна гума на джип с идеята джипа като тръгне, да тръгне и този, но джипа като тръгна тази гума просто си стоеше зад джипа на метален пилон и онзи остана да виси на нея. Мисля че бяха 2 серии също. Знам, че от гореспоменатото надали някой ще се сети, но реших да опитам. Поздрави! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meri90 Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Здравейте.Търся субтитри за Secret Boutigue.Благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrnkaloto Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 преди 1 минута, Meri90 написа: Здравейте.Търся субтитри за Secret Boutigue.Благодаря. Пращам ти ги на пощата 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meri90 Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 преди 33 минути, mrnkaloto написа: Пращам ти ги на пощата Мерси. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meri90 Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Пак съм аз :D. Търся сериал,който съм гледала ,но незнайно защо не е в раздел "Любими" или не съм го запазила като плейлиста(за Вбокса става дума).Подобен е на "Moon Lovers ".А,между другото не е и "Mr.Queen". Благодаря много,на всеки отзовал се. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bealonenomore Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 преди 40 минути, Meri90 написа: Пак съм аз :D. Търся сериал,който съм гледала ,но незнайно защо не е в раздел "Любими" или не съм го запазила като плейлиста(за Вбокса става дума).Подобен е на "Moon Lovers ".А,между другото не е и "Mr.Queen". Благодаря много,на всеки отзовал се. Име на актор дали ще се сетиш? Или поне насока къде другаде е играл актьор от сериала? Или жанр? Или дали става дума за нов сериал – от последните 1-2 години, или за по-стар? По какво прилича на Moon Lovers – по това, че е исторически, че има пътуване във времето, или по нещо друго? Твърде малко е информацията, така само ще гадаем на сляпо. Сещам се за Moonlight Drawn By Clouds (исторически и романтичен), но наистина налучквам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Подобни на японския Moon Lovers Lady's House Youth (2018) Jang-Soo Store Be With You Подобни на корейския Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo Startling by Each Step Heirs From Another Star Go Princess Go Това излиза от сайтовете като се потърсят подобни на горните сериали. Избери си. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meri90 Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 Благодаря Ви.За пътуване във времето,но филма е на повече от 1-2 години.Благодаря,ще погледна тези които се написали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bealonenomore Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 преди 8 минути, Meri90 написа: За пътуване във времето,но филма е на повече от 1-2 години. Queen Inhyun's Man (2012) Splash Splash Love (2015) Time Slip Dr. Jin (2012) Deserving of the Name (2017) – тук пътуването е в настоящето, не в миналото The Rooftop Prince (2012) – тук също Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matrim Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Има ли тема китайският сериал The Rebel Princess? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 преди 14 минути, Matrim написа: Има ли тема китайският сериал The Rebel Princess? Да, има: Monarch Industry 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftisland Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 Здравейте Малко помощ ще поискам Намерих си това заглавие "Qing Mi Xing Ti Yan",тайванско е. 8 епизод е изтрит и не ми тръгва от Вбоксът.Проблемът е,че само онлайн мога да гледам Потърсих в други сайтове Ютуб,Вики и няма.Може и да пропусна епизода,не ми е проблем Благодаря ви предварително за помощта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
В. Лятото Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 Търся заглавието на сериала, дето му викате Прасковките. Онзи ден ми попадна в една тема и не си го отметнах. Ровя се с търсачката, така, иначе, не ми излиза. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 От толкоз жаргон, никой не му помни истинското име 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
В. Лятото Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 преди 29 минути, seal_reinforce написа: От толкоз жаргон, никой не му помни истинското име Благодаря, тъкмо си го намерих. Ми то, такова заглавие как да се запомни! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 Преди 17 часа, ftisland написа: Здравейте Малко помощ ще поискам Намерих си това заглавие "Qing Mi Xing Ti Yan",тайванско е. 8 епизод е изтрит и не ми тръгва от Вбоксът.Проблемът е,че само онлайн мога да гледам Потърсих в други сайтове Ютуб,Вики и няма.Може и да пропусна епизода,не ми е проблем Благодаря ви предварително за помощта Тъй като гледам сийд няма никъде. Ако успея да изнамеря видеата, ще кача нов онлайн, но всичко е въпрос на време..... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 Преди 1 час, В. Лятото написа: Ми то, такова заглавие как да се запомни! Той има и алтернативно, но с него много се бърка, щото има и други сериали с това име. Вероятно вече си разбрала За по-кратко иначе ползвам 3L3WTMOPB 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftisland Posted February 27, 2021 Share Posted February 27, 2021 Преди 2 часа, felicyti написа: Тъй като гледам сийд няма никъде. Ако успея да изнамеря видеата, ще кача нов онлайн, но всичко е въпрос на време..... Много благодаря за отговорът,наистина То за 5 минутен епизод,грехота е да се ровите и търсите,а и да качвате.Ще пропусна епизода,не е проблем Аз си мислех,че ей така налично има в Вбоксът където към пропуснала потребител който да го е качвал.Не искам да ви губя от времето извинявам се и ви благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts