seal_reinforce Posted August 31, 2018 Share Posted August 31, 2018 @asha, много мерси! Филмчето е огън 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asha Posted August 31, 2018 Share Posted August 31, 2018 Налиии! Симпатяги са , особено някои. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted August 31, 2018 Share Posted August 31, 2018 Субси няма и звука се губи, обаче той е толкоз експресивен, че и нямо кино да е - пали Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted August 31, 2018 Share Posted August 31, 2018 @asha, на помощ! Те имали и друго: Това е, да си го срещала с някакви субтитри (било то и руски)? И още едно. Тия хора поредица ли снимат, ошашавих се. Много е лошо човек да не знае китайски 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivivan Posted August 31, 2018 Share Posted August 31, 2018 Преди 9 часа, asha написа: @seal_reinforce, ей ти го момъка в оригинал . И на мен ми направи впИчЪтление... Ето му филмографията на младежа и на по- разбираеми език от китайския аз по принцип се старая да не заглеждам такива филмчета, че рядко имат някакъв превод 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted August 31, 2018 Share Posted August 31, 2018 @vivivan, мерси. Тука му няма филмите от 2017 и 2018, а ми прави впечатление, че са все заедно. Новите Венго и Дилраба Малкият обаче е страхотен, много му се отдава. Каквото намеря, ще изгледам и без субси, той главно я гледа, сякаш ще я изяде, връзва я и я тръшка по кревати и дивани, ко да му четеш на това Ако излязат английски субс, ще ги преведа всичките. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivivan Posted August 31, 2018 Share Posted August 31, 2018 @seal_reinforce това ще да е нещо като този тук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asha Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 @seal_reinforce , ще погледна по -подробно довечера, но като му хвърлих набързо един вентилатор, ми наподобява по -скоро на китайските вариации на тайландския " slap-kiss" жанр. Имаше една такава поредица. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 @asha, много ти благодаря! Не мога да намеря едната част на горните две, а подозирам, че в момента гледам втората. Те и трите им общи са някви странни, сякаш без начало, но много ме кефят Тя участва в още 2-3 такива малко abusive, но без него (това, това и това), те си имат англ. субс, поне доколкото набързо мернах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asha Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 Тъй-тъй ...правилно си се ориентирала. Приятно гледане! И ..явно поредиците са няколко. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asha Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 @seal_reinforce, 'начи, аз , за себе си открих китайския принос към "slap-kiss" жанра с поредицата филми , продукция 2016г на ей този актьор . И с наличен руски превод онлайн. В последствие се прибавиха и заглавията, които ти си ги посочила в горния си пост. На тях случайто се "натресох" в тубето и съответно ги "ошетах" набързо. Като оставим настрана сюжетните прилики с все някакво за мислено отмъщение и правилото - "колкото повече главния тормози главната, толкова повече тя ще е хлътнала накрая " , това , което ми направи впечатление са две песни - постоянно повтарящ се саундтрак към всички филми. И понеже ми харесаха се разтърсих за изпълнителя. Е, намерих го , едната се сдоби с бг буквички /щото още ме държеше под влияние/ , а другата е на стендбай позиция за някой друг път/ . Между другото, в тубето има много непреведени филми, които вероятно няма и да имат превод. Двете клипчета , които си сложила са от два различни филма. Това е целия филм по първия клип. Втория не мога да го намеря. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 @asha, и аз ги ошетах и нищо не ми хареса, освен двете части на наште хора по-горе. Филмчето от линка вече го изгледах, обаче то е само едната част (според мен е втора). Филма от втория клип, който се явява другата част, не го намирам. Даже не ми трябват субси, и raw ще гледам, ама няма. В тоя ред на мисли, препоръчвам го. Явно момчето е дОбро, другите са слаба ракия Пусни ми на лични някой от тайската поредица, ако се сещаш. P.S. Forbidden Girl Romance 1 и 2 ги водят, не, че не намирам нещо по име за другата част. Ни по английско, ни по китайско. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asha Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 Слънце, те голяма част тайските сериали са slap-kiss.Последните години взеха да се "култивират", ама ако бръкнеш в по- старите, ще се имаш за гледане с месеци. ПС - в руския сайт намерих с артистката още един филм от този тип. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aria Posted September 2, 2018 Share Posted September 2, 2018 Jao Sao Jum Yorm /2018/ - нов серил с Мик. Не го намирам в темите, а вече е преведен до 5 епизод. Аз го почнах тук. Много е весел, харесват ми забавните моменти. Предполагам, че ще се появи и тема, но реших да кажа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asha Posted September 3, 2018 Share Posted September 3, 2018 Преди 8 часа, aria написа: Jao Sao Jum Yorm /2018/ - нов серил с Мик. Не го намирам в темите, а вече е преведен до 5 епизод. Аз го почнах тук. Много е весел, харесват ми забавните моменти. Предполагам, че ще се появи и тема, но реших да кажа. Еее, не! Просто нямам думи - онемях от тази телепатия. Снощи го започнах и аз и ми хареса. Днес смятах да му спрятам тема. Влизам и ...какво да видя - твоят пост. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aria Posted September 3, 2018 Share Posted September 3, 2018 Преди 3 часа, asha написа: Еее, не! Просто нямам думи - онемях от тази телепатия. Снощи го започнах и аз и ми хареса. Днес смятах да му спрятам тема. Влизам и ...какво да видя - твоят пост. Аз вече съм до 6-та серия. Страхотен сериал. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asha Posted September 3, 2018 Share Posted September 3, 2018 В траур съм, @aria- до сега я киприх и накрая не я прие форума и всичкото материал отлетя в небитието. Сега - втори опит... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eowina Posted September 3, 2018 Share Posted September 3, 2018 Тъй като Мик ми е слабост, дали някоя от вас добри душички го е намерила сериала с английски субсове? Ако е така, я дайте един линк, че и аз да изплакна окото! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aria Posted September 8, 2018 Share Posted September 8, 2018 Търся това чудо, на което дори името му не знам. Харесва ми, че има и животни /тюлен, мечка и куче на първо гледане видях/. Актрисата е много симпатична. Някой знае ли кой е този сериал и дали има превод? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivivan Posted September 8, 2018 Share Posted September 8, 2018 преди 4 минути, aria написа: Търся това чудо, на което дори името му не знам. Харесва ми, че ще има и животни /тюлен, мечка и куче на първо гледане видях/. Актрисата е много симпатична. Някой знае ли кой е този сериал и дали има превод? Това чудо ми го препоръчаха преди време и съм много доволна Има си и тема тук - Confusedly in Love / Ruk Gan Punlawan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts