tedie Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 Здравейте! Май това е мястото, където да попитам...Търся един корейски сериал/филм? (мисля, че беше сравнително нов - от последните 3-4 години да кажем), в който главната героиня гледаше една химикалка, подарена за завършването от баща й и четеше пожеланието на картичката, подарена с нея... Текста беше това, което исках да си отбележа, но тогава не го направих и сега не мога да си спомня от къде беше сцената. Имам списък с всичките близо 200 сериала, които съм изгледала, и съм си набелязала някои, които да проверя, но ако някой се сети...ще съм мнооого благодарна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikizari Posted March 2, 2018 Share Posted March 2, 2018 Здравейте!Не помня името на един сериал,а го търся.Не помня корейски или японски беше.Става въпрос за първата любов на едно момиче Тя пада на стълбите пред училището а той и помага но тя не разбира кой е защото слънцето блести в очите и. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
funktastic17 Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 On 3.03.2018 г. at 12:41 AM, vikizari said: Здравейте!Не помня името на един сериал,а го търся.Не помня корейски или японски беше.Става въпрос за първата любов на едно момиче Тя пада на стълбите пред училището а той и помага но тя не разбира кой е защото слънцето блести в очите и. Има ли шанс да е Sprout с Чинен Юри и Джеси Луис? Със сигурност тази история съм я гледала някъде, просто при толкова много изгледани сериали, отне ми време. Би трябвало да е това, като гледам и описанието в Asianwiki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfons Posted May 10, 2018 Share Posted May 10, 2018 Здравейте, търся "Кафка на плажа" на Мураками в epub формат. Ще съм много благодарен, ако на някой му се намира. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kcekce Posted May 10, 2018 Share Posted May 10, 2018 Alfons, на български само това намерих, ама Калибрето ми не го чете. Но ако си го намерил в някакъв друг формат за четящи устройства, свали си едно Calibre и си го преформатирай в epub;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyky Posted May 15, 2018 Share Posted May 15, 2018 От кой филм/сериал е скрийншотът на заглавната страница на AvistaZ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asha Posted May 15, 2018 Share Posted May 15, 2018 Преди 1 час, Pyky написа: От кой филм/сериал е скрийншотът на заглавната страница на AvistaZ? Не съм много сигурна, но мисля, че може да е от това ново сериалче "Moonshine and Valentine ": Може да звучи абсурдно, но точно преди около час случайно попаднах на него в тубето и ме изненада това , че е хем ново / от 9 май / , хем вече има субки , та го почнах на "верев" заради една "позната муцунка". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyky Posted May 16, 2018 Share Posted May 16, 2018 Благодаря за отговора. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pencheva_sz Posted May 26, 2018 Share Posted May 26, 2018 На 15.05.2018 г. at 8:00, Pyky написа: От кой филм/сериал е скрийншотът на заглавната страница на AvistaZ? Странно!? При мен се отваря скрийншот на кадър от сериала Something in the Rain (2018). И къде има картинка на заглавната страница на AvistaZ? На моя екран, при вход там, няма картинки - и сега, и преди?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftisland Posted May 26, 2018 Share Posted May 26, 2018 Преди 21 часа, pencheva_sz написа: Странно!? При мен се отваря скрийншот на кадър от сериала Something in the Rain (2018). И къде има картинка на заглавната страница на AvistaZ? На моя екран, при вход там, няма картинки - и сега, и преди?! И на мен ми се отваря това заглавие което споменаваш,от доста време насам.Пробвай този линк може и да ти се отвори с картинка. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pencheva_sz Posted May 26, 2018 Share Posted May 26, 2018 Благодаря, но положението е същото! Предполагам, че е някаква настройка. Нямам проблем с това, каквото-такова! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
naia Posted May 27, 2018 Share Posted May 27, 2018 На 10.05.2018 г. at 21:56, Alfons написа: Здравейте, търся "Кафка на плажа" на Мураками в epub формат. Ще съм много благодарен, ако на някой му се намира. Тъкмо щях да напиша, че ще ти пратя моята книга в хартиен вариант. Реших да я потърся, не я намерих и си спомних, че вече я дадох на някого. Не помня на кого. Жалко, обсебващо хубава е. Дано този, у когото е книгата, истински да й се радва. Аз ще си я купя пак. Книгата ми е скъпа, защото съдържанието й ме накара да започна отново с "1Q84". Приятелите ме изненадаха с подарък, защото знаят, че витая на изток. Прочетох няколко страници и я зарязах...Хубаво написано, ама... Градски пейзаж, престъпление... аман. "Кафка на плажа" ме накара да се върна и да продължа. В момента , в който свърших първа част на 1Q84, хукнах да търся втора, вече я имаше. След не повече от 2 часа, вече четях №2. Аз също чета вече на четец. Но има автори, които ще си ги имам на хартиен носител. Мураками, Тери Пратчет, Лоис Макмастър Бюджолд и поредица фантастика на Бард. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aria Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 Търся този китайски сериал, но не намирам дори тема за него: Unexpected Love Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 @aria, това не е сериал, а филм и още не е рилийзнат, въпреки че е сниман преди 2 години. До есента трябва да се случи работата. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aria Posted August 20, 2018 Share Posted August 20, 2018 Някой знае ли това кога ще го има гледаемо и със субтитри? Намирам само клипчета в ютуб. Изглежда ми като пародия на граф Дракула с китайски актьори. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asha Posted August 20, 2018 Share Posted August 20, 2018 преди 38 минути, aria написа: Някой знае ли това кога ще го има гледаемо и със субтитри? Намирам само клипчета в ютуб. Изглежда ми като пародия на граф Дракула с китайски актьори. Гледаемо е - намерих го в тубето цялото, но няма никакви субтитри. Може и да не се появят. Аз така чакам субки на един друг филм от доста години. Знам че е преведен поне на английски , но не са ми достъпни от никъде. Ей този . Това е трейлърът. Романтична комедийка. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aria Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 Secret Mother Впечатлена съм, привлякоха ми вниманието и сега ще го търся: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aria Posted August 22, 2018 Share Posted August 22, 2018 Още нещо ново открих случайно - Game Sanaeha (2018) , .... а после се оказа, че го има с друго заглавие. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted August 31, 2018 Share Posted August 31, 2018 На 20.08.2018 г. at 23:09, aria написа: Някой знае ли това кога ще го има гледаемо и със субтитри? Намирам само клипчета в ютуб. Изглежда ми като пародия на граф Дракула с китайски актьори. Някой знае ли кой е момъка? Мисля да го гледам без субси, ама поне него да издиря. Алтернативното заглавие е това. Накрая да не излезе снимано по комикс на Марвел. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asha Posted August 31, 2018 Share Posted August 31, 2018 @seal_reinforce, ей ти го момъка в оригинал . И на мен ми направи впИчЪтление... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts