Oldboy Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Имам необходимите инструменти за конвертиране от тук и там , но не искам така. Мерси все пак Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luna Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Здравейте! Много ще се зарадвам ако може да ми кажете дали тези картинки са от някое аниме или манга.... My link My link Според мен са Fan Made, но все пак да попитам. Благодаря ви, предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrnkaloto Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Първата картинка е от анимето Fate/stay night, а втората не е от аниме, а от игра. Този главният беше някакъв вампир, обаче не ми зацепва акъла как се казваше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diddy9709 Posted July 13, 2012 Share Posted July 13, 2012 Някой може ли да ми даде линк за сваляне на първият сезон на We Got Married Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazeShini Posted July 13, 2012 Share Posted July 13, 2012 Някой може ли да ми даде линк за сваляне на първият сезон на We Got Married За това ли става въпрос, че малко не съм наясно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razzormaw Posted July 13, 2012 Share Posted July 13, 2012 а втората не е от аниме, а от игра. Този главният беше някакъв вампир, обаче не ми зацепва акъла как се казваше. Прилича малко на Данте от Devil may cry и в действителност не е само игра, а има и аниме ако става въпрос за него Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
didkapan Posted July 18, 2012 Share Posted July 18, 2012 Здравейте, от около 3 часа упорито се опитвам да намеря откъде да си дръпна Say Yes Enterprise, но навсякъде удрям на камък. Като го намеря някъде, то няма пък сийдъри. Има естествено онлайн, но при условие, че качеството на тайванските сериали не е толкова добро, сериалът е от 2004, а онлайн излъчването допълнително разваля качеството предпочитам да си го изтегля. Надявам се да съм пропуснала някое място за теглене и вие да ми го кажете. П.С.: Ако не целият сериал, може само история 1 (първите 6 епизода). P.S.: Намерих, оттук може да се изтегли донякъде - няма превод на целия сериал. След 23 еп. на никакъв език не може да се намери. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iva_ Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 След като изгледах филма Tumbling забелязах японския дует Honey L Days .Изгледах няколко техни клипчета и много ми харесаха. Искам да попитам имаме ли тема тук за тях ,аз май не намирам ,ама не съм сигурна... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Angel Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 След като изгледах филма Tumbling забелязах японския дует Honey L Days .Изгледах няколко техни клипчета и много ми харесаха. Искам да попитам имаме ли тема тук за тях ,аз май не намирам ,ама не съм сигурна... Нямат си тема тук, но ако имаш желание, може да им направиш една Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rainie_yang Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 Някой да се сеща случайно филм беше училищна драма мисля че, главният герой беше рус, за съжаление не се сещам сюжета изобщо нито дали беше китайски или корейски! Мярнах го не особено наскоро в сайта и ми се искаше да го гледам. Не съм сигурна дали тук е мястото да попитам, но ще съм благодарна ако някой ме подсети за името Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy86 Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 Доста ограничено инфо даваш, но първото, което ми идва на ум е Koizora. Има филм и сериал, но не знам ако е това, кое от двете имаш предвид. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koizora Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 Ами и аз за Koizora се сещам - сериала. А филма Sky of Love. Щом актьора е рус, няма да е китайски, малко вероятно да е корейски, по-скоро японски. Виж в раздела с японските филми. Ако се сетиш нещо друго, може да имаме по-голям успех Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rainie_yang Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Sky of love! Този е. Благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Festara Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Здравейте, търся едно японско шоу мисля че се казва Gaki no Tsukai Batтsu Game. Трябват ми всички епизоди с английски субтитри. Ако някой знае от къде мога да си ги изтегля да даде линк Batsu Games Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfons Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Batsu Games Виж тук. Мисля, че е това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tucipaneva Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 Здравейте,търся от къде да си дръпна новата песен на CN Blue- "Come On". Предварително ви благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strayt Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 Ако имаш предвид mp3 пробвай тук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Angel Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 Здравейте,търся от къде да си дръпна новата песен на CN Blue- "Come On". Предварително ви благодаря Тук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damastakilla Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 Някой да знае откъде да си дръпна дискографията на Yoshida Brothers ? с thepiratebay не става Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazeShini Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 Някой да знае откъде да си дръпна дискографията на Yoshida Brothers ? с thepiratebay не става Тук я има Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts