spark Posted January 8, 2012 Author Share Posted January 8, 2012 Снощи благодарение на детективските способности на eli_li и нейни дружки най-сетне се разкри името на неизвестната песен и певец от сериала Swallow The Sun. Изпълнител - Kim Sang Min / 김상민 Заглавие - If it was a dream / 꿈이였으면 По мое скромно мнение, наред с двете песни на TRAX - Fate \ Destiny и Your voice е най-хубавата в целия сериал.Но учудващо липсва и в разширения OST и изобщо из нета. За тези, които желаят да си я дръпнат - My link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eli_li Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 Да наистина spark и аз все още съм във възторг Благодарностите са за speedy86, NyXe и Камелия.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razzormaw Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 А браво и от мен и аз я бях търсил само че без резултат. По принцип такива песни ако са на език, който разбирам търся с цитат от текста, само че корейският не е в лингвистичните ми умения за съжаление. Не ви знам как сте я намерили ама си е похвално само за тайни служби сте. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy86 Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 А, тайни служби... Ся и тях ли да обучават? Основният проблем беше, че на младежа, който я пее има много малко песни изобщо в Тубата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_angel Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Търся си японския филм от 2003 - LOVERS' KISS ラヴァーズ・キス с Hiroki Narimiya и Aoi Miyazaki. Някой ако има представа от къде да го изтегля с английски субтитри... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfons Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Търся си японския филм от 2003 - LOVERS' KISS ラヴァーズ・キス с Hiroki Narimiya и Aoi Miyazaki. Някой ако има представа от къде да го изтегля с английски субтитри... Ама с този сийд трудно ще се изтегли. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
merisa Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Ама с този сийд трудно ще се изтегли. A субтитрите или само аз не ги виждам Lovers Kiss (2002) 2 Year: 2003 Country: Japan Director: Ataru Oikawa Genre: Romance Runtime: 114 min Language: Japanese Subtitles: No Eng Subs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_angel Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Освен че сийда е малко аз нямам регистрация за този сайт така че е все едно. Странно, но досега успявах да го избягвам Все си ги намирах от другаде, но този филм нещо се опъва. А и merisa е права че няма субтитри... Наримия ще ме извинява че не съм гледала 1 два филма с него айде Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mims3 Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 Някой може да ли да ми даде линк за това филм - http://asianmediawiki.com/Love_Summer ? Моляя! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
didkapan Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 Някой може да ли да ми даде линк за това филм - http://asianmediawiki.com/Love_Summer ? Моляя! Ами, като заредиш в гугъла името на филма, излизат доста места откъдето може да се изтегли. Друг е въпросът, че субтитри на англ. липсват, има на индонезийски. Единствено на това място пише, че има субтитри(явно вградени), но не пише на какъв език са. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinobi Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Здравейте, търся едно японско шоу мисля че се казва Gaki no Tsukai Batтsu Game. Трябват ми всички епизоди с английски субтитри. Ако някой знае от къде мога да си ги изтегля да даде линк Съжелявам ако темата не е за общи приказки просто не знам къде се пускат такъв вид теми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-erna Posted March 31, 2012 Share Posted March 31, 2012 Secret Agent Miss Oh - корейски сериал, но го намирам само с испански субтитри. Ако някой може да ми каже откъде да го гледам с английски, ще съм му благодарна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfons Posted March 31, 2012 Share Posted March 31, 2012 Secret Agent Miss Oh - корейски сериал, но го намирам само с испански субтитри. Ако някой може да ми каже откъде да го гледам с английски, ще съм му благодарна. с англ. суб. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-erna Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Alfons, благодаря ти! Не съм сигурна как точно да се регистрирам в този сайт, но каквото стане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koizora Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Този сериал го има преведен на български Ето темата във форума Call of the Country и линк за сваляне. Дано да ти свършват работа. Call of the Country Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-erna Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Трябваше да се досетя, че може би го има тук, само че с друго заглавие. Мерси, много! Спести ми мъченето с английския. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrisi98 Posted April 6, 2012 Share Posted April 6, 2012 Здравейте, тъй като не можах да намеря къде точно да попитам, затова ще опитам в тази темичка. Амм....търся човек, който може да ми преведе нещо като документ от корейски на български. За повече информация да ми пише ЛС, а и ако трябва по някакъв начин ще му се отплатя само да каже! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade-bloom Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 Търся една песeн на jrock групата AND -Eccentric agent- - Beretta 6-14, която никъде не успях да открия. Дано някой може да ми помогне. (^_^) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
funktastic17 Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 Тази ли имаш предвид? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade-bloom Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 Тази ли имаш предвид? Да същата. (^_^) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts