spark Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 Не можах да намеря темата на ryu - Търся си...,та затова ще попитам тук. Моля някой ако може да даде линк за сваляне на филма - DMZ - 2004. Може и на лично,благодаря Ви. sinardin: Темата за търсене на препоръки какво да гледате е ТУК! В тази се търсят линкове за сваляне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuci8710 Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 Не можах да намеря темата на ryu - Търся си...,та затова ще попитам тук. Моля някой ако може да даде линк за сваляне на филма - DMZ - 2004. Може и на лично,благодаря Ви. Аз също се интересувам от този филм. Засега намерих само някакви английски субтитри и линкове в ютуб: http://www.youtube.com/results?search_query=DMZ+the+Demilitarized+Zone+kmovie&aq=f Ако някой го има да се обади. Предлагам подкуп Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdrav4eto76 Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 DMZ - 2004 Снощи голямо издирване падна на тоя филм, обаче...Намерих един тон други заглавия на тази тема, но не и него. Така че и аз се присъединявам към чакащите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuci8710 Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 DMZ - 2004 Снощи голямо издирване падна на тоя филм, обаче...Намерих един тон други заглавия на тази тема, но не и него. Така че и аз се присъединявам към чакащите. След 2 часа ровене стигнах до извода, че мисията е невъзможна. Има само 2 изхода - или някой да прежали около 10 долара и да си го закупи, или да се изтеглят и обединят частите от филма, които намерих в ютуб. Парадоксалното е,че нмерих английските субове, но филма - не. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdrav4eto76 Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 DMZ -2004 открит! Торент, ама ви трябва програмата u torrent за свалянето. От корейски сайт го изнамерих, но свалянето е безумно бавно. Затова първо ще го дръпна да видим всичко ок ли е. Който е изнамерил англ.буквички да ги приготвя. Ето ви линк, ако искате да се пробвате. DMZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spark Posted May 28, 2010 Author Share Posted May 28, 2010 Здравче,браво мацка! И аз го пуснах да се тегли.Бавно и славно,вече съм на 10%.Дано няма проблеми до края. Остава Туцито да даде буквичките. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdrav4eto76 Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 Spark, веднага те разконспирирах. Ти доста бързо го дърпаш. При мен нещо бавно става. Като стигнеш 100%, остави го малко да поработи, че дано се забърза и при мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuci8710 Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 Здравче железна си да знаеш. :kissx: Аз днес близо 2 часа се рових безуспешно къде ли не Буквите ги намерих в някакъв турски сайт и ако си паснат ще си умра от щастие. Свали субтитри Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katomova Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 Ще помогна с тегленето и качването, сега съм на 27 процента Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuci8710 Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Търся си целия Dream concert. И си го намерих сама. Ако някой го иска може да го свали от тук: Част 1 Част 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
didkapan Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Не мога да намеря откъде да изтегля сериала "King's woman" , ето малко инфо ТУК Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
legalize_It Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 Търся си целия Dream concert. И си го намерих сама. Ако някой го иска може да го свали от тук: Част 1 Част 2 а спешъл стейджа изгледа ли го? http://www.d-addicts.com/forum/torrents.php?type=info_hash&search=7953327c7ed2250d06b4d20c1e0374ce95c0182b Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuci8710 Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 Ми не съм, но благодарение на теб, ще си го гледам довечера. Благодарско оппа Иначе самия концерт е супер готин. Само докато гледах публиката как се радва на всеки дин изпълнител супер много се издразних, че не съм била сред тях. Иначе според мен не всички се справиха с желания ефект. C.N.Blue се размазаха. Както и f(x). Напълниха ми очите и сърцето. Абе като цяло - страхотно и незабравимо шоу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sierra Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 Туци, ако още ти трябва - тука го има целият (без Биг Бенг и още нещо си, което не го излъчвали): http://jpopsuki.eu/. Не знам обаче как стои понастоящем въпросът с регистрациите. Дано успееш . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endorian Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 jpopsuki е само с покани от както го ъпгрейднаха и смениха хостинга и домейна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Камелия Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Търся си Kabachitare as Tamura Yuta (Fuji TV, 2001). Ако някой знае откъде мога да го изтегля ще съм благодарна. http://www.youtube.com/watch?v=JKUfHLdwA30&playnext_from=TL&videos=FhKe0oYu0xw&feature=grec_index Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelly Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Здравейте! Търся си.. линк за 3-Iron(Bin-Jip), Dream, Spring, Summer, Fall, Winter and..spring и изобщо филми на Kim ki-duk само че от сайт тип megaupload, защото не съм в бг в момента и не мога да тегля от замунда, както и от торенти въобще. Доста ми липсва това, че не мога да гледам нищо... А за сериал и през ум не може да ми мине... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdrav4eto76 Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 В този сайт има доста филми и сериали. Тук Всички са през мегаъплоуд, обаче не съм убедена, че ако искаш да ги гледаш с български субтитри, ще паснат. Пробвай, а ако не те устройва и никой друг не се сети за нещо по-добро, ще потърся други варианти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa6eto_ Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Търся си филми на ужасите... Без значение дали са с призраци, демони и всякакви други подобни, просто искам нещо мнооого страшно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
garyu Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Здравейте на всички. Вече няколко години се занимавам с киокушин и малко по малко интересът ми към изтока се увеличи неимоверно.Четох доста неща и художествена и историческа литература,започнах да се интересувам от киното им...Причината да създам темата е да помоля някой от по-"старите" гости на сайта да ми помогне с намирането на един определен филм.За съжаление не знам заглавието защото съм го гледал отдавнa с руски дублаж и те го бяха кръстили:"ТАЙКО"Сюжетът ми се губи но историята се въртеше именно там,в имперския двор,наеmни убийци,любовна история...Чел съм книгата на Йошикава а помня ,че и филма ми беше харесал.Ако някой може да помогне с намирането на този филм,ще съм му признателен. Благодаря ви! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts