Jump to content

Търся...

Recommended Posts

Не можах да намеря темата на ryu - Търся си...,та затова ще попитам тук.

Моля някой ако може да даде линк за сваляне на филма - DMZ - 2004.

Може и на лично,благодаря Ви. :)

sinardin:

Темата за търсене на препоръки какво да гледате е ТУК!

В тази се търсят линкове за сваляне.

Не можах да намеря темата на ryu - Търся си...,та затова ще попитам тук.

Моля някой ако може да даде линк за сваляне на филма - DMZ - 2004.

Може и на лично,благодаря Ви. :)

Аз също се интересувам от този филм.

Засега намерих само някакви английски субтитри и линкове в ютуб:

http://www.youtube.com/results?search_query=DMZ+the+Demilitarized+Zone+kmovie&aq=f

Ако някой го има да се обади. Предлагам подкуп ;)

DMZ - 2004

Снощи голямо издирване падна на тоя филм, обаче...Намерих един тон други заглавия на тази тема, но не и него. Така че и аз се присъединявам към чакащите. :lol:

DMZ - 2004

Снощи голямо издирване падна на тоя филм, обаче...Намерих един тон други заглавия на тази тема, но не и него. Така че и аз се присъединявам към чакащите. :lol:

След 2 часа ровене стигнах до извода, че мисията е невъзможна.

Има само 2 изхода - или някой да прежали около 10 долара и да си го закупи,

или да се изтеглят и обединят частите от филма, които намерих в ютуб.

Парадоксалното е,че нмерих английските субове, но филма - не. :mad2:

DMZ -2004 открит! :yes: Торент, ама ви трябва програмата u torrent за свалянето. От корейски сайт го изнамерих, но свалянето е безумно бавно. Затова първо ще го дръпна да видим всичко ок ли е. Който е изнамерил англ.буквички да ги приготвя. :lol2: Ето ви линк, ако искате да се пробвате.

DMZ

Здравче,браво мацка! 118052obzeyq6iff.gif

И аз го пуснах да се тегли.Бавно и славно,вече съм на 10%.Дано няма проблеми до края.

Остава Туцито да даде буквичките. :D

Spark, веднага те разконспирирах. :es: Ти доста бързо го дърпаш. При мен нещо бавно става. Като стигнеш 100%, остави го малко да поработи, че дано се забърза и при мен. :tongue:

Търся си целия Dream concert.

20100419000474_0.jpg

И си го намерих сама.

Ако някой го иска може да го свали от тук:

Част 1

Част 2

а спешъл стейджа изгледа ли го?

thumbs20100621211153_317.jpg

http://www.d-addicts.com/forum/torrents.php?type=info_hash&search=7953327c7ed2250d06b4d20c1e0374ce95c0182b

Ми не съм, но благодарение на теб, ще си го гледам довечера. Благодарско оппа :bow:

Иначе самия концерт е супер готин. Само докато гледах публиката как се радва на всеки дин изпълнител

супер много се издразних, че не съм била сред тях. Иначе според мен не всички се справиха с желания ефект.

C.N.Blue се размазаха. Както и f(x). Напълниха ми очите и сърцето. Абе като цяло - страхотно и незабравимо шоу.

Туци, ако още ти трябва - тука го има целият (без Биг Бенг и още нещо си, което не го излъчвали): http://jpopsuki.eu/. Не знам обаче как стои понастоящем въпросът с регистрациите. Дано успееш :).

Търся си Kabachitare as Tamura Yuta (Fuji TV, 2001). Ако някой знае откъде мога да го изтегля ще съм благодарна.

http://www.youtube.com/watch?v=JKUfHLdwA30&playnext_from=TL&videos=FhKe0oYu0xw&feature=grec_index

Здравейте! Търся си.. линк за 3-Iron(Bin-Jip), Dream, Spring, Summer, Fall, Winter and..spring и изобщо филми на Kim ki-duk само че от сайт тип megaupload, защото не съм в бг в момента и не мога да тегля от замунда, както и от торенти въобще. :( Доста ми липсва това, че не мога да гледам нищо...:( А за сериал и през ум не може да ми мине...

В този сайт има доста филми и сериали. Тук

Всички са през мегаъплоуд, обаче не съм убедена, че ако искаш да ги гледаш с български субтитри, ще паснат. Пробвай, а ако не те устройва и никой друг не се сети за нещо по-добро, ще потърся други варианти. :rolleyes:

Търся си филми на ужасите... Без значение дали са с призраци, демони и всякакви други подобни, просто искам нещо мнооого страшно :D

Здравейте на всички.

Вече няколко години се занимавам с киокушин и малко по малко интересът ми към изтока се увеличи неимоверно.Четох доста неща и художествена и историческа литература,започнах да се интересувам от киното им...Причината да създам темата е да помоля някой от по-"старите" гости на сайта да ми помогне с намирането на един определен филм.За съжаление не знам заглавието защото съм го гледал отдавнa с руски дублаж и те го бяха кръстили:"ТАЙКО"Сюжетът ми се губи но историята се въртеше именно там,в имперския двор,наеmни убийци,любовна история...Чел съм книгата на Йошикава а помня ,че и филма ми беше харесал.Ако някой може да помогне с намирането на този филм,ще съм му признателен.

Благодаря ви!