lazeto Posted October 26, 2021 Share Posted October 26, 2021 Off Topic Let Me Be Your Knight (너의 밤이 되어줄게) Страна: Южна Корея Също така известен като: Neoui Bami Dweeojoolge Период на излъчване: 7 ноември 2021 – 23 януари 2022 г. Време на излъчване: Неделя 23:05 Жанр: Музикален, Комедия, Романс, Драма Канал: SBS Епизоди: 12 Режисьор: Ahn Ji Sook Сценарист: Shin Seo Ha Субтитри: Английски Участват: Jung In Sun - In Yoon Joo Lee Jun Young (U-KISS) - Yoon Tae In JR (NU'EST) - Lee Shin Yoon Ji Sung - Kim Yoo Chan Kim Dong Hyun (AB6IX) – Gaon Jang Dong Joo - Seo Woo Yeon Резюме: История за любов и изцеление между един от най-големите идоли в света, който страда от сомнамбулизъм, и лекаря, който тайно го лекува... Юн Те Ин (Lee Jun Young) е брилянтен музикант и успешен идол. Той е егоцентричен музикален гений, който вярва, че е центърът на вселената. Но Юн Те Ин страда от сомнамбулизъм и за да лекува разстройството си на съня, живее с лекар, който тайно го лекува. В същото време Ин Юн Джу (Jung In Sun) работи като екскурзовод. Мечтата ѝ е един ден да си купи къщата. Тя случайно попада в злополука и започва да живее като фалшив лекар с петимата членове на групата „Luna“... Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри 3 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desini Posted January 9 Share Posted January 9 Това сериалче се оказа приятна изненада. Не е нещо невиждано, разбира се, но е класи над онова недоразумение "Имитация". Чудех се дали изобщо да му дам шанс, като се има предвид, че главния актьор е същия и сюжета засяга пак идоли, музика и т.н., но се радвам, че го направих. Песните тук са страхотни, всичките и като музика и като текст, запомнящи се, влизат ти в главата, както се казва. Също така много добре пасват като текст и послание на сюжета. Момчетата от групата са страшни сладури всички. Изобщо не ги знам идоли ли са какви са, но си играят естествено ролите и ми харесват. Познат ми е само JR като идол, няма как да е иначе NU'EST са едни от първите ми любимци, много си ги обичам. Главната е сладурана и е от тези щури героини, които все се забъркват в някакви каши волно или неволно, харесвам такива типажи и се забавлявам с тях. Изобщо едно свежо, леко, забавно, развлекателно сериалче с много готин саунтрак. Гледам си го с голям кеф 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts