Jump to content

Моите кавъри на Kpop песни


Recommended Posts

защо не запишеш някоя песен с инструментала и?хем няма са се чува на заден план гласовете на певците,а и ще е по-хубаво.ето линк http://www.youtube.com/user/TiffanyTrangAnn

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

много ми хареса как звучи.Аз нищо не разбирам от музика затова съм пас :D ,дори в началото когато пуснах клипчето и незнаех за какво е темата (не разбрах смисала :unsure: ) си помислих че е някоя от снсд първо и чак после рабрах (да знаеш това е комплимет да не си помислиш обратното) Даже на 2AM-FRIEND CONFESSION по ми харева как го пееш ти ;) (тая песен по принцип не я харесвам толкоз :unsure: )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей, как съм могла да подмина тази тема :)

Пеше наистина страхотно, на първите си две песни си добра, но на последната ме Грабна ме от раз!!! БРАВО !

Ще ми се да те чуя в някоя песен изпята от жена ... примерно Gummy , нещо от последния и албум или някоя друга дама на KPOP :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво, браво, браво...

Не мога да пея, не знам колко разбирам от музика, дали ти е плах гласа, дали не произнасяш правилно някои думи (все още съм далеч о специалист по корейски) и честно казано не ми пука.

Но просто ти много ми хареса, продължавай в същия дух, и ако не доийдеш до София, ще дойдем ние да ни попееш :lol:

 

 

ПП: Извинявай, и аз първо подминах темата.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нов кавър и малко инфо хахаха съжелявам ако не ви хареса или не е толкова добър, но преди седмица се излекувах от ангина и гласа ми не е напълно въстановен но не можах да се здържа и реших да пробвам да я изпея,тя пък зе че стана добре за болно гърло... но следващите кавъри ще са много по- добри.Надявам се да ви хареса,, аааа аз продалжавам да пия чайчетата на мама за да ви радвам с готини кавъри ^^ чаооо (ааа не ми се сърдете но сигурно имам грешки в езика но се пак сам все още в началото по пътя към изучаването на кор.език)ХАХАХАХА

Аз вече съм твой фен!!!Като чух твоята версия си казах;Това момиче да не знае корейски???уау...Пее много отчетливо.И малко завиждам за гласа ти,но в хубавият смисъл:))))))))))))))))))))))))))))))))))))Аз те окуражавам с две ръце да се явиш на някой конкурс за пеене!!!Имаш възможност за победа.Продължавай в същият дух.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

немога да повярвам.....според мен имаш страхотен глас и голяма смелост...повечето хора биха направили кабър на някоя чалга песен или най-много на някоя поппесничка,а ти на корейска- браво много радваш....от музика хич не разбирам - вибрато,резонанс,тембър и така нататък в основното училище ни караха да учим теория и да пеем по ноти...- ужас испанската инквизия в действие....но със сигурност гласа ти е много приятен и мелодичен,успех със кавърите и щом толко обичаш да се занимаваш с музика - сугурна съм ще успееш :))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като чух последната ти песен, онази която си я пяла, след като си се излекувала от ангина - малейй - пеенето ти и корейското произношение - ти са супер! Незнам сигурно ще станеш световно известна и ти го пожелавам! :) - продължавай в същия дух, защото ти наистина си уникална...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

정말감사합니다

Редактирано от katomova
Кирилица! В този форум не се толерира този начин на писане!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

имаш мнгоо хубав глас, харесва ми : ) аз се занимавам от вече 5 години с музика и може да се каже че разбирам : ) но освен пеенето ме порази корейския ти ... страхотен е .. аз също прая опити да пея корейски песнички ,но ми е трудно : (( .. браво продължавай в същия дух и нямам търпение да чуя нови записи !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много си добра. Аз също си пея разни песнички, но като те чух си помислих само едно ''Свалям и шапка на това момиче''. Скри ми шайбата просто...Корейския ти също е много добър. Но наистина гласът ти е малко тих и прилича на този на Шин Хье. И аз препоръчвам да пробваш Whitout Words или lovely Day.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ммм Здравейте.Не сам пускала от доста дълго време нови кавъри или новини :D за това искам да ви кажа че влязох в една група за правене на корейски кавъри казва се Starlight и записвах за там дълго време ...хаха има наша тема в форума soompi за тези които го знаят .След ден два ще се постарая да запиша нещо ново надявам се че има все още хора които искат да чуят и нещо ново та това е за сега очаквайте дебюта на Starlight :) :) :) :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно казано май едно от момичетата е доста притеснително и това доста се отразява в гласа и.Говоря че ми свучи на моменти фалшиво,но браво на теб че си влязла в тази онлайн певческа група:)Има още работа върху контрола на гласовете ви във високите тонове,но ще се справите:)Няма никой който да е перфектен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

честно воообще не ми хар как е станало честно казано смятам да се откажа незнам защо станаха толкова гадни песните и можеби ще си продалжа да си правя мои си кавъри

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не са станалинаистина хубави песните, но това не трябва да те отказва. Нищо не става хубаво без много инат и упорство :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами честно казано когато запяват всички става каша,а и има някои момичета които изтърват ритъма на мелодията...Но единствено ми харесаха рап частите,те са станали добре:)А ти не сеотказвай,изчакай още малко и виж как ще е.Ако на спедващото ви групово изпълнение е на същото положение тогава се откажи...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотно!

 

Пееш убийствено и ако се откажеш после ще съжаляваш.

Пък и на нас ни е забавно да сравняваме кавърите.:lol: :lol:

 

Чакаме ощее :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...