Jump to content

Моите кавъри на Kpop песни


Recommended Posts

мии за момента съм се спряла за кавъри на CN BLUE - Love Light мн е сладка песничката и честно казано много ми харесва новата на SS501-Love ya ама малко трудничка ми идва.А и за рапа, ми аз попринцип сами може да видите че правя грешчици апък рапирането при повечето песни го правят толкова бързо че сигурно ако почна да го уча ще си вържа езика на възел :lol::lol::lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей т'ва се казва изненада. Признавам си, като видях темата, направо я прескочих, щото к-поп-а предпочитам да си го спестявам, еле пък като е на аматьорско ниво. Обаче една добра душа ми пусна мухата да нагледам насам и зех, че те харесах. Вярно, тихичко и малко анемично, но с непрофесионална звукозаписна техника (предполагам), няма как да си отпуснеш гласа, без накрая на записа да се чува съскане, хъхрене и други подобни хубости. Та от чутото дотук, мога само да те поздравя. Много чист глас и доста точно нацелваш тоновете. Чак ми провокираш любопитството да те чуя на някое познато парче. Що не пробваш с нещо по-старо и на по-понятен език? :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми хареса. Е пеела плахо, ми то като знае, че сега ще почнат едни наставления... естествено, че се притеснява. Съпътстващите фактори, дето споменахте за техника и прочее в случая не извадих на преден план. На мен ми направи огромно впечатление, че езика звучеше така красиво. Жалко, че Спиди не сподели дали е добре произношението, но на мен като лаик ми допадна много. Браво на момичето. :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста добре по скромното ми мнение.

kpopstar, ся ми щукна нещо, което може да ти допадне. Предполагам си гледала 200 pounds beauty и поне от там знаеш песента Maria. Пускам ти оригинала, че е по-лесно да го научиш. Искаш ли да се пробваш? :rolleyes: Лесно ще надпееш анемичното мънкащо корейче, ама лелката от оригинала трудно ще я мине човек. :lol2: Та искаше ми песен, ето, предлагам. :tongue:

Мале, много зла излязох... Нищо лично, просто много се кефя на Деби. :kissx:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Майко, Спиди що тая песен и измисли? Тя предполага едно отпускане на гласа във високите тонове. Нали гледаш, че се притеснява? Айде, ако и беше по-алтов гласа - може би. Според мен, като за начало е добре с по-нежна и спокойна песен. Но пък ако иска да се пробва ето...Maria - Karaoke

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От мен три думи kpopstar, Никак не е зле! :)...хареса ми и ника ти, успех :yes:

Не искам да те наставлявам, просто си учи хубаво текста, отпускай гласа си и давай смело.Би ми било интересно да те чуя и без

музика нещо соло, пък и на живо ;)

Не знам каква музика предпочиташ да слушаш/да пееш, но се пробвай в стиловете...

Ако ти харесва Tara - I Go Crazy Because Of You или ако си чувала Lyn (която си е предизвикателство..) или каквото и да избереш и го постнеш, ще го преслушам.

 

Браво на смелите....ако има още, хич да не се маят...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

zdrav4eto76, нищо лично, както вече споменах. Просто предположих, че като мелодия вече й е позната, а текстът не е сложен. Пък и нали идеята е баш да се отпусне. С к-поп посмъртно нЕма начин, за т'ва си требе нещо по-хард. Пък и все пак не е длъжна да ми се връзва. :lol: Бих чула всичко, което си избере.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

уууаааууу не сам предполагала че ще има толкова много позитивни мнения.Смешното е че точно заради песента на Мария съм гледала филма около 5 пъти :D :D :D много е хубава ,ами незнам ще се опитам в близките дни да постна нов кавър.И отново голямо благодарско.감사합니다

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пееш неввероятно. Направо си невероятна. Не слушан Корейски песни, но благодарение на теб много яко се зарибих по Run Devil Run на SNSD.Супер готини са. Според мен не пееш плахо, ся няма да ни пееш метал та :D . Такъв страхотен глас имаш, че искам да се оженя за теб. Давай в сущия дух. Давай смело, ама не прекалено смело :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

kpopstar, пееш страхотно! Мисля, че доста добре се справяш с езика и произношението. Надявам се да направиш още кавъри и да ги споделиш с нас. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нов кавър и малко инфо хахаха съжелявам ако не ви хареса или не е толкова добър, но преди седмица се излекувах от ангина и гласа ми не е напълно въстановен но не можах да се здържа и реших да пробвам да я изпея,тя пък зе че стана добре за болно гърло... но следващите кавъри ще са много по- добри.Надявам се да ви хареса,, аааа аз продалжавам да пия чайчетата на мама за да ви радвам с готини кавъри ^^ чаооо (ааа не ми се сърдете но сигурно имам грешки в езика но се пак сам все още в началото по пътя към изучаването на кор.език)ХАХАХАХА
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

браво :) /нямаме емотикон с пляскащо човече/

много добре се е получило и май си се поотпуснала

много ми хареса песничката :)

да ни подготвиш още

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...