Jump to content

Recommended Posts

FA_4ajvUUAQAFgF?format=jpg&name=medium

 

Off Topic

FA-YyY2VgBEjHzl?format=jpg&name=900x900FCtE1TRXMAAsSz8?format=jpg&name=900x900

 

Crime Puzzle (크라임 퍼즐)
Страна: Южна Корея
Също така известен като: Keuraim Peojeul
По уебкомикса на Meen "Crime Puzzle"
Период на излъчване: 29 октомври 2021 – 31 декември 2021 г.
Време на излъчване: Петък 
Жанр: Трилър, Мистерия, Психологически
Канал: Olleh TV
Епизоди: 10
Режисьор: Go Jae Hyun (Dinner Mate, Player, Black, Syndrome)
Сценарист: Meen, Choi Jong-Gil
Субтитри: Английски
           
Участват: 
Yoon Kye Sang като Han Seung Min
Ko Ah Sung като Yoo Hee
Yoon Gyung Ho като Kim Pan Ho
Song Sun Mi като Park Jeong Ha
Kwon Soo Hyun като Cha Seung Jae
Woo Hyun като Jo Seong Soo
Kim Roe Ha като Kim Gwan Ho

 

Резюме: Хан Сънг Мин (Yoon Kye Sang) е популярен професор и невероятен съдебен психолог, известен в цялата полицейска академия. В същото време неговата приятелка Ю Хи (Ko Ah Sung) работи като криминален профайлър. Но изведнъж Хан Сънг Мин признава, че е убил бащата на Ю Хи и още много други хора, в реизултат на което е осъден на доживотен затвор за престъпленията си. Ю Хи не вярва на признанието му и започва да търси отговори. Така тя посещава Хан Сънг Мин в затвора, като има право само на 10 интервюта с него...

 

:essub:

 

Свали с български субтитри :subs: :click: :click:

 

Онлайн с български субтитри :subs: :click: :click: :click: :click:

 

Свали с български и английски субтитри :click:

 

Свали с английски субтитри  :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click:

Редактирано от bealonenomore
Добавен линк за онлайн гледане с български субтитри.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ли остарявам или наистина се появиха много нови телевизии ли, платформи ли? Не виждам задължителните корейски телевизии в много от сериалите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абстрахирам се от измислената телевизия, от резюмето ми звучи интересно сериалчето. Главната съм я гледала в Life on Mars, а главния - в Last, и ми допаднаха доста като актьори. Дано скоро време излязат някакви субтитри, било то английски, френски, руски и т.н. :D Кой знае, може и с Бг превод да се сдобие ;) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бързам да зарадвам и другите, нетърпеливи като мен за буквички на този сериал - Viki имат правата над него, което означава, че има надежда да го гледаме скоро време! :inlove: Юпииии! :es:Все още няма нищо, но пише Coming Soon :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен това е един абсолютно подценен проект, който може да прерасне в пълнометражна кино версия, а защо не и с продължение за втори сезон. Бих казал страхотен актьорски състав, с леки забележки по отношение на двамата главни актьори, но това може да се преглътне. Напълно заслужава адмирации, защото цялостната концепция е добре структурирана, няма накъсани моменти, с плавна ретроспекция по отношение на отделените епизоди, с наистина добре изпипани роли - както главните, така и второспенните. Получило се е много добър проект, който може да бъде нареден редом до "Отвъд злото", "Разумен затворнически живот", "Кажи ми какво видя". Оценка: 8.5 от 10

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен сериалът не беше чак лош, но е много далеч от най-любимите ми корейски криминални истории. На първо място заради темата за сектите, която никога не ми е допадала. Фанатиците пък бяха толкова отвратителни, като се почне от мадам Пак, мине се през дъртия коцкар, дъщеря му и останалите надолу по веригата. В криминалните сериали обичам лошите герои, когато са добре написани и изиграни, а тук нямаше такова нещо. На второ място литрите кръв и килограмите безсмислено убити хора ми дойдоха в повече, да не говорим за начина, по който няколко души убиваха, без да им мине окото. То бива лудост и фанатизъм, ама чак пък толкова... Освен това, споменаването на толкова много имена на герои, които реално се появяваха в историята за не повече от 5-6 минути екранно време, ме обърка, сума време се чудех кой кой е и дори на места спирах на пауза, за да се опитам да се сетя за кого говорят, че току-виж историята му има отношение към голямата картина. Имаше и твърде много дупки в сценария, които в други сериали може и да не ме подразнят, ако цялостно историята ми въздейства, но тук ми бодяха очите. Например по отношение на къртицата в полицйския екип:

Off Topic

Главният открито заяви, че според него има предател в екипа, предупреди в последствие и главната, но накрая този, който знаеше кой е предателят, си замълча и не им каза нищо. Бях убедена, че девойката е съмнителната в екипа, но ме изненадаха с това, че не беше само тя.

 

Главните ги харесвам поотделно, но заедно нещо не ми допаднаха. И като фен на почти всички герои в друг затворнически сериал – Wise Prison Life – мога да кажа, че тези тук си бяха абсолютна скука! :D

 

Стига толкова негативизъм, ето и нещо положително – българските субтитри са чудесни, истинска наслада, благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...