Jump to content

Recommended Posts

Първа серия беше интересна. Ще продължа да гледам сериала. Четох книгата - дневник на жената на принц Садо, майката на Чонджо и ми е интересно да видя избраните образи.

По отношение актрисата не съм я гледала в другите сериали, които споделяте, но на другите снимки не изглежда така, а тук като се усмихне и виждаш големи зъби. Явно , наистина се дължи на отслабването и прическата.

:lol2: Във втора серия едва не го удави, докато го спасява. Голям смях.

Редактирано от Sword
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Класация на драми и актьори определена от новини, блогове, онлайн  общества, видео и социални медии. 

Клик

Топ 10 драми, генерирали най-много шум през третата седмица на ноември, са както следва:

1.MBC’s “The Red Sleeve” - за втора седмица подред 
2.KBS 2TV’s “The King’s Affection”
3.SBS’s “Now We Are Breaking Up”
4.KBS 2TV’s “Young Lady and Gentleman”
5.tvN’s “Happiness”
6.tvN’s “Jirisan”
7.KBS 2TV’s “Secret Royal Inspector & Joy”
8.JTBC’s “Reflection of You”
9.tvN’s “Melancholia”
10.JTBC’s “Inspector Koo”

 

Междувременно топ 10 драматични актьори, които генерираха най-много шум тази седмица, са следните:

1.Song Hye Kyo (“Now We Are Breaking Up”)
2.Park Eun Bin (“The King’s Affection”)
3.Lee Se Young (“The Red Sleeve”) - едно място нагоре от преди една седмица 
4.Jang Ki Yong (“Now We Are Breaking Up”)
5.Ji Hyun Woo (“Young Lady and Gentleman”)
6.Rowoon (“The King’s Affection”)
7.Lee Junho (“The Red Sleeve”)
8.Go Hyun Jung (“Reflection of You”)
9.Park Hyung Sik (“Happiness”)
10.Han Hyo Joo (“Happiness”)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах първите 4 серии, засега е доста добре, харесва ми. Има комедийни елементи. 

Off Topic

Само как и заби главата в книгите в библиотеката, и тя се чудеше - абе сега аз да му благодаря или да се сърдя. Иначе както го дават живота на ученичките като нея, то все едно са на някакъв курорт там, тя си тича наляво надясно и  прави каквото си иска. Курорт в който могат да ти отрежат главата.  Хубаво ,че сега има поне двама сериозни покровителя -  принца наследник и самия крал(който каза ,сега ако те бяха наказали ще трябваше да те спасявам). Явно лелята ще е лошият образ. Надявам се сериала да мине без трошене на крака и затвори. 

Четвъртата серия завърши на косъм от смъртта. Не знам тя толкова ли е смела или е просто тъпа. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Странното беше че след толкова години живот в двореца , тя не познаваше принца, а сестрите му ги познаваше много добре. Как не се бяха засичали като пораснаха, след като тя постоянно щъкаше нагоре надолу. 

Off Topic

Наистина най смешната сцена беше като се опитваше да го спаси в езерото  чрез удавяне.  Колко пъти му се мяташе на гърба и го събаряше във водата, а то езерото до кръста.  И как го ръсеше със сол в библиотеката, та се зачудих какво търсеше тая сол там на първо място??  Редовна практика ли беше да ръсят хората със сол там?  И как го гонеше с метлата.  А как обичаше парите, никога не изпускаше възможност да спечели още пари.  Направи ми впечатление, как винаги молеше да и простят тоя път и да не и отнемат живота. Живота и беше много мил.  На моста принца как обърна цялата си свита и тръгна в обратната посока след като тя го разпозна.  Та нашата героиня с тоя нрав ще има сериозни проблеми, явно и трябва курс по управление на гнева. И отново го ръси със сол в библиотеката, ама тоя път последваха молби за живота, абе целия и репертоар.  А фенките на учителя как  дебнеха да накажат тая на която той беше дал чадъра си. Тоест нея. Там на косъм и се размина.

Тая малката с големите зъбки ще ни пили нервите до края.  Все се набърква между шамарите, а вече  взеха и по име да я знаят всички от краля надолу.  Направо си сложи мишена на гърба.  Надявам се да има повече комедия, отколкото драма. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@gig911 Солта е универсално средство в много култури срещу зли духове, лоши енергии и т.н. Та ако го погнат с "препарат" против таласъми и караконджули, всеки би започнал да заеква от възмущение. :D

Добре им се получава и на двамата главни, но се боя, че забавната част няма да продължи дълго.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си мисля ,че основно сериала ще се върти около любовната история. Той ще я иска, тя няма да се дава. 

Описанието тук.

Той ще иска тя да му стане официална наложница, а тя не защото не можела да търпи такива работи да и ограничават свободата.  То сякаш това е концерт пожелание. Ама айде от нас да мине. От друга страна защо да се съгласява на наложница, може да иска да стане кралица.  То на нейния нрав само кралица подхожда. 

А като гледам бодигарда на принца и неговия евнух, не ми изглеждат като образи от сериозен исторически сериал.  Те са едни комични фигури. 

Off Topic

Не разбрах и леля му за какво се бори?  Тя доколкото разбрах има един осиновен син от простолюдието, който е в кралският съвет. А те хора от кралското семейство не могат да бъдат в тоя съвет.  Тя какво иска, да сложи човек дето няма кралска кръв на трона??  И как ще стане това?  Или ще се появи някой друг принц дето ние не го знаем.  Ще гледаме и ще разберем предполагам. 

За мен сериала няма да е толкова драматичен или поне сериозните моменти ще се решават много бързо.  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бързо, бързо, два дни и една нощ той вися на колене на двора пред палата на дядо си, като утрепа тигъра /аз още не съм убедена, че го е убил, не дадоха трупа му/. Не се прощават бързо грешките му. Особено тия, за които той ама грам не смята, че са грешки.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

5-та серия, не мога да разбера къде завършва опасността и къде започва комедията. Просто границата е много тънка.

Off Topic

Наставника на принца явно има голямо желание да убие нашата главна героиня. Не му е много чиста работата, струва ми се че тайно мрази принца. Иначе нашата героиня е голяма подмазвачка, така го баламосваше принца.  Останалите не искат принца да стане крал тъй като се тревожат да не полудее като баща си. Не знам дали това е притеснението на леля му или тя иска нещо друго. Фенките на наставника отново се държаха като фенки на идол. Което е доста смешно, не знам точно какво искат да постигнат, не могат да го имат(защото са жени на краля) но го ревнуват.  Женска работа.  

The Red Sleeve  5-та серия постига  национален рейтинг от 8,8%  и сериозно изпреварва Now We Are Breaking Up  който има 7.0%. 

Редактирано от gig911
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каква комедия, просто някакви опити да разведрят обстановката и тя да избегне уж наказанието.

Ох. трудно я преглъщам актрисата. Все по-трудно...Става все по-тегаво. Сега ще гледам 6-та.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много е сложно отношението на краля към принца наследник. От една страна личи, че го обича и всичките му надежди са насочени към него като негов приемник. От друга - подтискания страх, че ще стане като баща си, а и постоянния натиск на министри, съветници и други играчи на политическата сцена, които се опитват да го дискредитират.

Spoiler

Много ми хареса сцената, в която краля (след като намери доказателство, че принца наистина е напускал двореца) го биеше и умоляваше едновременно. Lee Deok Hwa го изигра толкова убедително!

 

И в противоположния край на емоционалната скала: изражението на лицето на наставничката на придворните (придворна дамa Seo) докато тичаше с нашето момиче към церемонията за пълнолетието на придворните дами, понеже се бяха успали, беше достойна за Оскар за комедийна актриса. Такова ниво на целеустременост съчетана с върховен зор от физическото усилие трудно се постига! :es:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

6 епизод - нещата в кралската баня много се разгорещиха. После върви обяснявай защо са ти мокри дрехите. Абе има комедия , как да няма. Нашата героиня вече сериозно се забърква между шамарите. 

Off Topic

Позволява си да се гъбарка с принцесата, оная ако разбере и на Док Им ще и се стъжни живота.  Могат да я скъсят с една глава.  Ясна става целта на наставника на принца, той иска да омъжи сестра си за принца. И затова мрази Док Им и имаше желание да я убие в предните серии. Вижда я като заплаха за сестра си, която той вижда като бъдеща кралица. Явно те са от обедняло аристократично семейство. И както каза принца той ще  се ожени само за аристократка. 

Ама банята ме уби направо, прислужничка да падне при принца???  И то не коя да е ами Док Им. Ако се разчуе, майтапа ще е сериозен.  И сега как ще дочакаме следващата седмица?  Добре ,че не заляха с вряла вода скъпоценностите на принца. 

Една сцена в банята и рейтинга на сериала достигна 9,4%,  NWABU   е на второ място с 7,6%. 

Редактирано от gig911
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала и тази седмица води класацията на Good Data Corporation.

1.MBC’s “The Red Sleeve”
2.KBS 2TV’s “The King’s Affection”
3.tvN’s “Happiness”
4.SBS’s “Now We Are Breaking Up”
5.KBS 2TV’s “Young Lady and Gentleman”
6.tvN’s “Jirisan”
7.JTBC’s “Reflection of You”
8.KBS 2TV’s “School 2021”
9.KBS 2TV’s “Secret Royal Inspector & Joy”
10.tvN’s “Melancholia”

 

Lee Se Young and  Lee Junho са първи и втори в класацията при актьорите.

1.Lee Se Young (“The Red Sleeve”)
2.Lee Junho (“The Red Sleeve”)
3.Song Hye Kyo (“Now We Are Breaking Up”)
4.Park Eun Bin (“The King’s Affection”)
5.Ji Hyun Woo (“Young Lady and Gentleman”)
6.Jang Ki Yong (“Now We Are Breaking Up”)
7.Rowoon (“The King’s Affection”)
8.Go Hyun Jung (“Reflection of You”)
9.Han Hyo Joo (“Happiness”)
10.Lee Se Hee (“Young Lady and Gentleman”)

 

Вече се говори че Song Hye-kyo and Jun Ji-hyun вече не гарантират високи рейтинги на своите сериали. 

В същото време двете те вземат по над 200 милиона вона(над 170000$)  на епизод.  Lee Se Young сигурно не взема и 30000$ на епизод. 

Някои даже говорят за смяна на поколенията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Серия 7, краля се обърка в това кой го обожава и кой не.

Off Topic

Появи се брата на Док Им. Оказа се ,че едната прислужница на принца е трениран убиец.  Док Им отказа на кралицата да остане в нейната свита, май скоро ще започне да съжалява за това.  След това много приказки за една мандарина. Накрая не разбрах ще се душим или не, нещата се изостриха между принца и Док Им.  Тоя сериал няма да има щастлив край, това е ясно. 

Иначе сериала достига рейтинг от 10,7%  ,   NWABU е с 6,4%.  Може би само новите сериали които ще започнат другата седмица, могат да свалят този сериал от първото му място в неговия часови пояс. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Серия 8 ми казва ,че май ще има доста кръв в бъдещето на сериала. Борбата ще е на живот и смърт. 

Off Topic

Появи се някаква тайна организация на придворните дами. Която явно е замесена в смъртта на бащата на принца. Дали е бил луд или са го направили да изглежда луд? Главната придворна дама е мразила майката на убитият принц. Лелята на принца явно също е замесена в смъртта на брат си.  Желанието за мъст  във всички е много голямо. Покойният принц е обвинен, че е полудял и е убил придворни дами?  Ако той не е бил луд кой ги е убил? Или те са били от тайната организация и са загинали когато са се опитвали да убият принца? Опит за убийство?  И разбира се нашата героиня за малко да си загуби главата отново. 

Надеждите ми за лек сериал нещо се изпариха. А главните герои все се гушкат в края на всяка серия.  Рейтинга на сериала за събота 10.5%. 

Редактирано от gig911
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала ще бъде удължен с още една серия. Тоест ще бъде 17 серии. 

Сериала продължава да води в класацията на Good Data Corporation за четвърта поредна седмица. 

 

1. MBC “The Red Sleeve”
2. tvN “Happiness”
3. KBS2 “The King’s Affection”
4. KBS2 “Young Lady and Gentleman”
5. SBS “Now We Are Breaking Up”
6. JTBC “Reflection of You”
7. tvN “Jirisan”
8. tvN “Melancholia”
9. JTBC “Snowdrop”
10. SBS “Let Me Be Your Knight”

 

Lee Se Young and  Lee Junho са първи и втори в класацията при актьорите.

 

1. Lee Se Young (“The Red Sleeve”)
2. Lee Junho (“The Red Sleeve”)
3. Song Hye Kyo (“Now We Are Breaking Up”)
4. Park Hyung Sik (“Happiness”)
5. Lee Do Hyun (“Melancholia”)
6. Han Hyo Joo (“Happiness”)
7. Go Hyun Jung (“Reflection of You”)
8. Park Eun Bin (“The King’s Affection”)
9. Ji Hyun Woo (“Young Lady and Gentleman”)
10. Im Soo Jung (“Melancholia”)

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Последните две серии доста напрегнати, бойни схватки. Рейтинга остава над 10%. Появяват се и нови сериали в класацията на Good Data Corporation. 

1.MBC’s “The Red Sleeve”

2.KBS 1TV’s “The King of Tears, Lee Bang Won”

3.tvN’s “Happiness”

4.SBS’s “Our Beloved Summer”

5.KBS 2TV’s “The King’s Affection”

6.tvN’s “Jirisan”

7.KBS 2TV’s “Young Lady and Gentleman”

8.SBS’s “Now We Are Breaking Up”

9.tvN’s “Melancholia”

10.KBS 2TV’s “Secret Royal Inspector & Joy”

 

1.Lee Se Young (“The Red Sleeve”)

2.Lee Junho (“The Red Sleeve”)

3.Kim Da Mi (“Our Beloved Summer”)

4.Park Eun Bin (“The King’s Affection”)

5.Song Hye Kyo (“Now We Are Breaking Up”)

6.Lee Do Hyun (“Melancholia”)

7.Choi Woo Shik (“Our Beloved Summer”)

8.Im Soo Jung (“Melancholia”)

9.Park Hyung Sik (“Happiness”)

10.Han Hyo Joo (“Happiness”)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...