lazeto Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 (edited) Off Topic The Red Sleeve (옷소매 붉은 끝동) Страна: Южна Корея Също така известен като: Otsomae Beulgeun Kkeuddon По новелата на Kang Mi Kang "The Sleeve's Red Cuff" (옷소매 붉은 끝동) Период на излъчване: 12 ноември 2021 – 1 януари 2022 г. Време на излъчване: Петък – Събота 22:00 Жанр: Историччески, драма, романтичен Канал: MBC Епизоди: 16 Режисьор: Jung Ji In (Radiant Office, Late Night Hospital, Let's Hold Hands Tightly and Watch The Sunset) Сценаристи: Kang Mi Kang (novel), Jung Hae Ri (The Emperor: Owner of the Mask, It's Me, Grandmother) Субтитри: Английски Участват: Lee Joon Ho (Junho) (2PM) като Yi San / King Jeongjo Lee Se Young като Sung Deok Im Lee Deok Hwa като King Youngjo Jang Hee Jin като Queen Jungsoon Seo Hyo Rim като Princess Hwawan Kang Mal Geum като Hyebin Hong Jo Seung Hee като Princess Chungsun Bae Je Ki като Jung Jae Hwa Kim Kang Min като Kim Doo Sung Park Ji Young като Head Court Lady Jo Jang Hye Jin като Court Lady Seo Cha Mi Kyung като Court Lady Park Kim Ja Young като Court Lady Kwon Park Jung Eon като Court Lady Lee Min Ji като Kim Bok Yeon Ha Yul Ri като Bae Kyung Hee Lee Eun Saem като Son Young Hee Kang Hoon като Hong Deok Ro Jo Hee Bong като Hong Jung Yeo Kwon Hyun Bin като Jung Baek Ik Oh Dae Hwan като Kang Tae Ho Jo Chan Hyung като Ikwisa military officer Ha Seok Jin като magistrate (епизод 1) Резюме: Базиран на едноименния роман, сериалът пресъздава красива история, разказваща за романтичната връзка между младия владетел на Чосон, който вярва, че дългът му към страната и народа стои над любовта, и свободолюбива придворна дама, която иска да запази начина на живот, който си е избрала. Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри Edited November 22, 2022 by felicyti добавени още линкове за онлайн с бг суб 4 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 Този айдъл го знам, дори го харесвам. Според мен умее да играе момчето. Дали умее да пее, нямам идея. 1 1 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 Мадамата пък е направо копие на Пешка( ПШХ) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 Според мен не прилича чак толкова много. Не ме дразни, значи не прилича. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 Преди 7 часа, bond написа: Този айдъл го знам, дори го харесвам. Според мен умее да играе момчето. Дали умее да пее, нямам идея. Немам идея за пеенето, зор му е явно, щом се поти толкоз. 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0rahae Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Тази година освен на 2PM, явно им е и годината на червеното Червени сърца, червени небета , май и още нещо червено имаше Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 О, този сериал веднага отива в листа задължителен за гледане. Джуно играе ли значи ще се гледа. Той досега слаба роля или сериал няма. Много е талантлив, ако човек не знаеше, че е от култовата 2PM спокойно може да си го вземе за профи актьор. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 Той си е "профи" актьор. Това учи, това завърши, това практикува. Айдълията му е за свободното време между ролите. 1 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 Първи тийзъри Off Topic 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 Аз пък ще го гледам само заради Lee Se Young. Такава усмивка не е за изпускане. Как му се е усмихнала, жив ще го изяде. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted November 3, 2021 Share Posted November 3, 2021 Премиерата е отложена за 12 ноември. 1 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukreciana Posted November 18, 2021 Share Posted November 18, 2021 (edited) Оле, тази актриса тук е отвратителна. Пластика ли има,но много ми е антипатична. Дразни ме нещо в нея. Насилвам се да гледам. Има награди,вярно. Ще чакам да ме впечатли и я захаресам. Мъжкия каст,то е ясно,слабост ми е. Рядко не ми харесват. Edited November 18, 2021 by lukreciana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sword Posted November 18, 2021 Share Posted November 18, 2021 Тя още на снимки изглежда странно. Още не съм гледала, но нещо не ми е симпатична. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted November 18, 2021 Share Posted November 18, 2021 2 hours ago, lukreciana said: Ще чакам да ме впечатли и я захаресам. Съмнявам се, че ще я захаресаш, но продължавай да опитваш. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baioretto Posted November 18, 2021 Share Posted November 18, 2021 Защо така предубедено към Lee Se Young?!? Има много интересно лица, но аз я харесвам най-вече заради особения ѝ глас и начин на говорене. На мен "Корейска Одисея" не ми допадна, но мадамата там направи страхотно зомби. Ако се чудите как красива жена без загрозяващ грим може да ви убеди, че е зомби - гледайте я там. А в "Меморист" съвсем на ниво си партнираше с Jo Sung Ha и останалите актьори със сериозен опит зад гърба си. Но да оставим таланта на страна - актрисата просто е готина! 2 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted November 19, 2021 Share Posted November 19, 2021 (edited) Аз я харесах като я гледах в The Gentlemen of Wolgyesu Tailor Shop, там беше голяма лудетина. Имаше страхотна любовна история като младата разглезена сестра. Тя беше едната от причините да гледам Джентълмените два пъти(другата причина беше Jo Yoon Hee). Проблема сега е ,че е прекалила с отслабването. Издължило и се е лицето. А и самата прическа тук май не и ходи много. А сериала още не съм го гледал, може и да свикна с лицето и като го започна. Edited November 19, 2021 by gig911 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukreciana Posted November 19, 2021 Share Posted November 19, 2021 Преди 17 часа, Baioretto написа: Защо така предубедено към Lee Se Young?!? Има много интересно лица, но аз я харесвам най-вече заради особения ѝ глас и начин на говорене. На мен "Корейска Одисея" не ми допадна, но мадамата там направи страхотно зомби. Ако се чудите как красива жена без загрозяващ грим може да ви убеди, че е зомби - гледайте я там. А в "Меморист" съвсем на ниво си партнираше с Jo Sung Ha и останалите актьори със сериозен опит зад гърба си. Но да оставим таланта на страна - актрисата просто е готина! Tия съм ги гледала, но тук с голямата усмивка, виждам и големи зъби, чак се стряскам. Мисля,ролята й тук не е на зомби, а да плени докачливия на красота принц. Може да не я захаресам,но продължавам да гледам, докога, ще е друг въпрос. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted November 20, 2021 Share Posted November 20, 2021 Единственото, което ми остана за гледане в петък, събота и неделя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted November 20, 2021 Share Posted November 20, 2021 Първи OST, много приятен. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted November 21, 2021 Share Posted November 21, 2021 Пет причини за успеха на сериала: Клик Този сериал и NWABU се борят за първо място в своя часови пояс - първия с 7,5% , а вторият с 7,9%. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts