Jump to content

Recommended Posts

Koizora сякаш е прочела моите мисли и чувста , с една разлика че аз едвам чакам някой тайвандски да се обзаведе с бг . субки и му се нахвърлям i%20love%20this.gif .Мислех си че Маrs e най добрият но след като изгледох Autumn's Concerto не съм сигурна вечеmad.gif влюбих се в този сериал, хареса ми много. Всички актьори бяха страхотни,а малкият топчо kisss.gif уникален беше разтапях се като го гледох,и с нетърпение очаквах всяка негова реплика и физиономийка.Вълшебно беше и преобразяването на баба Фея, с голям финес бе пресъздадена нейната промяна. Каквото и да кажа ще е излишно просто трябва да се гледа smile.gif Благодаря на всички работили върху сериала JC_doubleup.gif .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз се присъединявам към феновете на сериала и в частност на Van Ness Wu. Да си кажа честно, досега не бях много очарована от тайванските сериали, заради "анимационните" заченки в играта и сюжетите, но този сериал определено ми промени мнението. :) Благодаря на целият екип от преводачи, че ни поднесохте това тайванско бижу. И сега, все още, носена от магията на този сериал започвам Summer's Desire, надявам се да ми хареса колкото този. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добър сериал, дори мога да кажа, че е добър колкото Марс според мен.Само ме е яд, че след 5еп. остригаха Van Ness Wu, но пък постигнаха желания ефект -сякаш наистина бяха минали 6 год. Имаше някои излишни моменти, които ме подразниха и отегчиха / процеса в университета и изпълненията в детската градина на малкия сладур например/ но като цяло успя да ми задържи интереса докрай, което напоследък рядко се случва . Най-добре изиграна роля беше тази на градинарчето,актьора беше просто железен, но и другите си бяха на ниво, само Ваннес попрекаляваше понякога с бърченето на нос и устни когато искаше да изрази гняв, ама това да му е кусура ;) Това което най не одобрявам е поведението на главната-Му Чен мисля се казваше. Голямо мълчание запази въпреки, че виждаше колко много наранява любимия си и го остави с погрешни впечатления относно връзката и с Те Йе. Можеше спокойно да му обясни какво се е случило преди 6 г. и какви са чувствата и, и цялата последвала драма можеше да се избегне.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само ме е яд, че след 5еп. остригаха Van Ness Wu, но пък постигнаха желания ефект -сякаш наистина бяха минали 6 год.

На мен пък след като го постригаха започна да ми харесва, дотогава се чудих, какво толкова му харесват на този Van Ness Wu. От физиономиите най-много ми хареса повдигането на дясната вежда, не знам как го прави но много добре му се получаваше. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Van Ness Wu си го харесвам още от F 4. А тук си изигра

ролята на богаташчето перфектно.Ту го мразех, ту ми беше

миличък, в зависимост от държанието му.Но се радвам, че

всичко приключи според очакванията ми. Малкия татунчо

успя да преобрази надутата си баба и да я направи по- добра.

Сериала много ми хареса, готин е, така че не го пропускайте! :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Autumn's Concerto за мен е първия тайвански сериал, който ми хареса. Много хубава история, доста реалистична с малки изключения, но все пак сценария трябва да привлече по някакъв начин публиката. Малкия сладур не знам дали е играл и в други филми, но това лапе има много светло бъдеще пред себе си. Много ми хареса. Двамата главни също, но във финалните серии сякаш не беше същата игра като в началото, нахъсени и вглъбени. Не знам, на някои сцени, погледите им ми блуждаеха, а може би на мен ми се видяха много разтегнати последните 3-4 серии.Майката беше един много силен образ. Тайванския език винаги ме е спирал да давам шанс на филмите, но този път дори езика не ми попречи, да разбера че Autumn's Concerto си заслужава да бъде изгледан. :) Благодаря на прекрасния екип за превода!!!! :)

 

http://www.youtube.com/watch?v=1osh0cBqEQA&feature=related

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има нещо вярно за качеството на играта, но заради всичко останало им е простено. :lol:

 

Малкия, Xiao Xiao Bin, за крехката си възраст от няма и 10 години (роден е 2004 г.), вече има 6 сериала и 2 филма зад гърба си. И не само има талант и бъдеще, а и страшен късмет, щото дотук 3-ма от тайванското F4 са му били татковци (добре де, Джери беше само чичо, ма все тая) в различни проекти. Май ще отида да му направя една темичка аз. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отдавна се запалих по азиатското кино-сериали и филми.Много от тях ме забавляваха и натъжаваха,но този сериал ме закова пред компютъра тотално.Невероятен сериал ,актьорите се справиха отлично.Имаше и смях и драма.Ако някой не го е гледал все още   да не се колебае.Този сериал заедно с Heaven tree никога няма да ми омръзнат да ги преглеждам отново и отново!!!! :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добър сериал, но не ви ли направи впечатление за изрязаните любовни сцени, малко дразнещо, аз после се поразтърсих и ги има качени в интернет.

...

01 май 2012 - 01:02

Сега изгедах сериала, силно съм впечатлена и доста изненадана. Да си призная честно, до сега всичките тайвански сериали, които съм гледала много са ми харесали. Този е на 1-во място в класацията ми. Много чаровни актьори, страхотен сюжет,

красив край

доста поучителен. Жалко, че няма още много преведени сериали в тази секция спрямо другите, но определено ще следя за нови. Препоръчвам го с две ръце! Приятно гледане :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубав сериал-е слабо казано!!Невероятни са главните актьори , а и хлапето е сладурче!!!! :)

Моментът,в който си върна паметта и намери снимките беше невероятен, а съобщението което прати на булката ги хвърли в ужас всичките.Невероятна химия имаше между главните актьорилМного сладки!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много готино! Филмчето заслужава внимание! На моменти леко ме дразнеше, но иначе е супер!

 

Много ми хареса как някак си все се повтаряха нещата. Още от автобуса като отиваше в селото ми направи впечатление, после с досадника на мацката и вече всичко беше ясно. Може би трябваше да сложат малко повече накрая като се събират, тази цялата история да и "отмъщава" определено не ми допадна.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На първо място, моите поздравления към екипа, работил над субтитрите. Справил се е доста добре (има само 1-2 места където словоредът е малко английски, но това не пречи на възприемането). За сметка на това всичко друго е на отлично ниво. Освен да благодаря за положените усилия, искам да ви обърна внимание, че в торента в Замунда на епизоди 13 и 14 нещо не е както трябва със субтитрите, подозирам, че са поставени грешните файлове. Бих била благодарна, ако някъде има опция да си дръпна коректните файлове, защото не намирам добре таймнати английски (софт-събове, а хард-събът се тегли с темпо на инвалидизиран охлюв). Ако не става, ще си дръпна руската версия, ама не ми се теглеше още една версия (а и руснаците предлагат по-ниско видео качество). Сериалът ме зариби яко и не нямам търпение да го догледам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сваляш видео файловете от Замунда и след това оттук дърпаш субтитрите, те са за същия релийз. Напасвах ги само към това видео, че тези в мегата ги свалиха, та два пъти чуках тайминга на този сериал, както и да е...

Ъпът на този торент зачезна и не може да се направят корекции по торента. :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Безспорно моят номер едно в класацията! Страхотна история, със страхотни актьори! Единственият поглед на азиатски мъж, който ме е пленявал някога - този на Van Ness Wu (в лошата му страна), а мъничкия бонбон и майка му - сладури до безобразие :) Ако някой още не го е гледал - горещо препоръчвам!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един от най-хубавите сериали, който съм гледала. Все още ми е пресен, пресен в съзнанието, затова го нареждам в Челните места. Не мога да кажа дали в тройка, в десятка или нещо подобно влиза, защото колкото и да има еднакви мотиви в сериалите, всеки е по своему направен. Една много реална история, много добре пресъздадени характери, драми и проблеми, много силни души. Реализацията му е една от най-добрите. Малкият сладур пленява всички - както екранните си партньори във филма, така и зрителите не могат да останат безучастни от неговия детски чар. Много ми хареса финалът.

За първи път гледам финален епизод, в който никой не умира, никой не е на прага на смъртта и не е претупан набързо, с познатото ни 2 години по-късно, или някъде там.

Сърдечни благодарности към екипа, поднесъл ни бг субтитри за този затрогващ сериал.

Имам обаче въпрос: не успях да разчета смс-ите, които главният изпращаше и получаваше. Китайският ми е слаб :blink:

 

Единственото, което ме дразнеше на места, беше врявата, която вдигаха селяните. Ако аз бях на мястото на адвоката, не бих ги изтърпяла да ми крещят на главата едновременно. :D

Препоръчвам го на всички, които още не са го отметнали, а харесват драмите. Има и забавни моменти, има романтика и неспирна любов, а си признавам, че и на доста серии си поревах значително. Краят ме остави с една миловидна усмивка на лице и със морално удовлетворение от безсънните нощи, които ми костваше това да изгледам сериала по най-бързия начин.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все се каня да питам нещо по-запознатите. В един от епизодите имаше реплика от рода на "Как може да имаш такова красиво име, а да си такава" (нещо в тоя смисъл). Та знае ли някой какво значи Лян Му Чен? (Боже, до ден днешен й помня името!)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е, което намерих чрез Гугъл... ще попитам и човек учещ китайски, но не вярвам да ми кажат нещо много по-различно... засега имаме избор м/у 2 опции: 梁慕橙 Liang Mu Cheng

1. Chinese Bellflower

2. orange - портокал, оранжево

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бих заложила на първото. :)

Поне го преведи или визуализирай туй "жувотно"... цветето де, че на мен не ми стана много ясно ;)

Малко час по ботаника ще стане, ама кат питам да взема да си отгворя :P

Platycodon+grandiflorus_Ballon-Flower_Chinese+bellflower.jpg

 

Platycodon grandiflorus better known as Balloon-flower or Chinese bellflower is another popular garden plant. A nice enough addition to a garden, though I've never grown it, it is has medicinal properties. It is used to relieve irritation of the throat and loss of voice and draining of puss from the lungs. As an aside if you like this flower see the mutant Balloon-flower that was found by a fellow garden blogger at PATSP

.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...