Jump to content

Recommended Posts

you-raise-me-up.220084.jpg

 

Off Topic

E8jI8y5VcAI-eSQ?format=jpg

 

You Raise Me Up (유 레이즈 미 업)
Страна: Южна Корея
Дата на излъчване: 31 август 2021 г.
Време на излъчване: Вторник
Жанр: Комедия, Романс, Драма
Канал: Wavve
Епизоди: 8
Режисьор: Kim Jang Han
Сценарист: Mo Ji Hye
Субтитри: Английски
           
Участват: 
Yoon Si Yoon като Do Yong Sik
Hani (EXID) като Lee Ru Da
Park Ki Woong като Do Ji Hyeok
Lee Ji Won като Lee Ru Ri


Резюме: Комедийна драма за До Йонг Шик (Yoon Shi Yoon), мъж на трийсет и една години с ниско сексуално влечение, получено заради затлъстяване в подготовка за изпита за държавна служба, който се събира отново с първата си любов, И Ру Да (Hani), която за нещастие се оказва негов уролог…
 

 

:essub:

Свали с български субтитри :subs: :click:    

 

Онлайн с български субтитри:subs: :click:  :click:  :click:  :click:  

 

Свали с английски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click:

Онлайн с руски превод :click:

Редактирано от felicyti
добавени линкове за онлайн
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тук описанието не е много точно. Всъщност главния страда от еректилна дисфункция. Не е причинена от затлъстяване, а на психическа основа, поради ниско самочувствие от това, че не успява години наред да си вземе държавния изпит, няма свястна работа, няма пари, гадже и т.н.

Реших, че няма как да не хвърля око на подобна драма - вместо готин чебол, в главната роля е импотентен, затлъстял, залухав глупак. Като капак на всичко го помислиха и за гей, защото любимия му цвят е розов и има повече розови вещи и от мен, а на розовата му стая би завидяло всяко момиченце. За тази мания си има разбира се обяснение. И разбира се знаем какво да очакваме и как под грижите и вниманието на уроложката нашия екземпляр ще разцъфне от грозно пате в красив лебед, как ще се влюбят и т.н.  Но интересното е какво се случва междувременно, а то е много приятно и забавно за гледане.  Yoon Si-Yoon добре се справя, но горкия с тази прическа и селяндурски аутфит е труден за преглъщане, дано по-скоро го разхубавят. :ilovethis:

 

П.С. Ако някой си мисли, че е имал унизителни срещи с първата си любов, бивши гаджета и т.н. да гледа каръка на главния герой :282: 

Редактирано от desini
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никой ли не гледа този сериал? Да знаете изпускате :D

Имаше някакъв проблем с него. Не разбрах точно, но заради авторски права върху песните в него май нещо беше спряно временно излъчването му или превода му на английски, съответно бая време почакахме и за руските субтитри. Но вече всичко е наред и разгеле успях да го догледам, че определено си заслужава. Препоръчвам с 2 ръце на романтиците!

Сериите са само 8 и са по 40-тина минути, гледа се много бързо и приятно. Първата половина на сериала е доста забавна, втората е главно романтична, няма тежки драми, по-скоро трогателни моменти. Мацката в готина и главната героиня няма нищо общо със статутквото. Yoon Si Yoon е великолепен в тази роля. Целувките и те на ниво. Доволна съм отвсякъде от сериалчето :yes::inlove::wub:

На руски тук

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След препоръките от@desini  го изгледах и като цяло останах доволна.

Положителното в сериала е, че успява да заобиколи някои от най-типичните клишета. Той не е стигнал до това положение заради някакви трагични събития в живота му, но и в края не става супер готиния и преуспял тип, на който всички завиждат. Тя не типичната покорна и изстрадала девица, но не е и блестящ преуспял лекар, който знае точно как да реши проблемите на пациентите. Бившите не са деспочтичен чебол и безскрупулна материалистка. Бедните не живеят в просторни апартаменти и не носят стилни тоалети. На мен ми убягна комичното в началните серии, защото ми беше жал за младежа. Но пък стаята му е нещо, което трябва да се види. Безразборна сбирщина на всички нюанси на розовото и никой с никой не си подхожда. Изглеждаше като посетена от еднорог със стомашно разстройство. Имаше забавни второстепенни образи и своите трогателни моменти. Върви леко за гледане и не е типичният за жанра сериал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега го започнах. Юн Ши Юн играе прекрасно ! Много е талантливо това момче ! Наистина му съчуствах в първата серия и исках да оскубя един, двама, които го тормозят. 

Надявам се това с розовото да е преувеличено за сериала. Какъв е проблемът, че харесва розовия цвят? Някакви нелепи стереотипи.

Но персонажът му въобще не ми се струва стереотипен. Даже бих казала, че се е съвсем нормален човешки персонаж. Малко ги позабравихме с всички гоблини, лисици, богове, които обичам да гледам, но все пак са измислица.

Надявам се сериалът да не ме разочарова до края.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Перфектен сериал за уикенда, изгледах го на един дъх.
Лек, интересен,комичен на моменти и хубави, закачливи и 'топли' романтични сцени (без рибешки целувки :yes: )
Напълно реални неща от живота дори манията към розово и чувствителността му да беше прекалена. :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доооста силна игра на Юн Ши Юн, браво. Мацката малко ми дойде в повече, но го преодолях след 10-а серия (финала). Иначе леко поклащам глава, вдигам веждака и се опитвам да си поема въздух през двупластовата маска. Вече нищо не помня. Бяло петно. Не ме въздигна. Но пък харесвам розовия сладолед. Бих си хапнал. Мляс. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много нереалистичен сериал. Не мога да разбера какво толкова му се беше случило на главния герой ,че да се докара до това състояние. Единствено той е виновен за състоянието си, щом останалите са могли да направят нещо със себе си след училище. Май ще си остана с първите две серии. Главния герой е толкова жалък че направо ме отказва. Отгоре на това е и доста тъп, като гледам действията му.

Off Topic

Как можа да му хрумне да се разприказва за живота си в клиниката на първата си любов ,че да отиде и да се лекува при психиатър там?   А и никаква гордост няма. Той винаги бяга при най малък проблем. А и с това розово увлечение? Нали не мисли че е нормално мъж на 30 години да се мъкне с розови дрехи и дрънкулки? Едно е какво прави в дома си , а друго извън него. Просто неговото е преиграване на 12 степен. 

Това че си беден не означава да нямаш гордост и достойнство. Както и да си мъж. И после оная докторка от какъв зор ще иска да го лекува ,че и да се сближава с него? И какво толкова трябва да доказва на бившият си? Бие му шута и толкова , и си намира свестен мъж. 

Редактирано от gig911
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...