Jump to content

Recommended Posts

21 minutes ago, Matrim said:

А мен особено ме дразни пубертетната версия на "близначките".  Абсолютно неизразително създание. Айдълка, какво да се прави! 

Мдааа, Дидо тук има голяма конкуренция. Като никога всички да сме на едно мнение :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма как да намерят подходяща по ръст и телосложение на главната. Иначе всички щяха да са мис Корея. Като изключим Шин Мин А, не се сещам за друга в момента, всички са като колци за домати хърбави, че и дребни повечето. Но колците барем са дълги, та им остана само хърбавото.;)

И нормално е да се върнеш, като са те мачкали толкова време и сега ти е паднало да им го върнеш, така,че да не разберат откъде им е дошло.

Редактирано от Lawandula
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е нормално. Тя не се е върнала да им го връща - със слугуване ли ще им го връща? Нищо не е направила, само една косичка смени, и то само щото случайно се оказа, че главната е там и й е близначка. Ако не беше главната там, оная какво щеше да прави на това слугинско място изобщо не ми е ясно. Тя като снаха би трябвало достатъчно компромати да е събрала вече, че да не се налага да продължава да им се върти на пета

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами, надявам се да видим  в оставащите две серии, защо се върна. Все пак тя видя и знаеше за огледалната си версия, та сигурно е имала нещо наум, пък и забравихме, че стана  единствена наследница на цяла корпорация. Какво са няколко картини пред наследството.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега  ще обясна какво ме подразни най-много в края на 14-та.

Spoiler

Подразни ме реакцията на лошата чеболка, която според мен не е логична и естествена. Ако си спомняте в Зимна соната Джун Санг каза на приятелите си: След като виждате, че толкова много приличам на него, не ви ли мина през ум, че може нещо да ни свързва? Да сме близнаци или да съм същия човек? Така - нормалната реакция на ДНК експертицата при положение, че имаме две до крайна степен еднакви жени е, че те са близначки. Първото подозрение трябва да падне там, не да се търсят други причини. А нашата героиня има свръх ум и веднага заподозря, че секратарката и е подменила пробата с проба от собствената си коса. За мен това е изключително нагласено. Колкото по-умен е човек, толкова по-разумно мисли. Че тази е откачена психопатка е ясно, но все пак е много, ама много неестествено и нагласено.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не разбирам защо след като си смени физиономията, не скри и белега на ръката си, ама не, как ще я разпознаят иначе. Желанието й да отмъщава е повече от естествено. Засега нищо не е ясно. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сефте сякаш да се дънят в края! Щеше да е за чудене, ако беше обратното. Чакаме да видим, каква врътка ще измислят, ако въобще мислят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, свърши.

Много патос, много нещо, но... гледаемо. Може да не беше силен дъжд в тая суша, но лек дъждец, не е каквото без хич.

Получихме отговор на дъвкания по-горе въпрос . Че и розов костюм с листопад в САЩ получихме.  И кой каквото заслужаваше от героите, това получи.

Машалла!:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

15-та серия ми се стори малко пародийна, но се надявам с 16-та да приключат драмата задоволително.

 

След 16-та:

Поизтърваха малко края, да не си кривим душата, но като цяло не беше катастрофално зле.

Всъщност съвсем прилично завърши, както си му е редът. Не само розов костюм,

Spoiler

ами и диплома в САЩ получихме, с което малко попрекалиха, но хайде да не издребнявам.

И за финал мога да кажа, че гледах с интерес.

Редактирано от bond
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много свежо сериалче. И първата част , в която тя беше прокурор в Сеул, беше забавна, но и тази ме караше да се смея от сърце.Като всеки филм си имаше измишльотини, но иначе как да стане историята. Гледайте и няма да съжалявате.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен яко се издъниха с последната част на тоя сериал. В началото беше доста забавен, после като почнаха да ми рецитират и едва ги изтраях, Двойничката голяма злоба се оказа, много тъпо обяснение защо била там.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Очаквах доста повече от сериал който се води за един от най-добрите за годината. Даже 12,13,14,15 серия ги пропуснах директно, нещо ми затъпя. 

А да вметна , винаги ми е смешно като се напият корейците как на другия ден веднага си спомнят какво са правили докато са били пияни. Какви са ги надробили. Но не съм сигурен ,че пиянството работи така. Тук прочетох коментарите , появиха ми се въпроси, но мисля че сериала не си струва да се връщам назад да изглеждам останалите епизоди.

Off Topic

Нейно слугуване когато в началото влезе в дома на "мъжа" си доста дразнеше. И не разбрах защо остана в тоя дом , след като стана председателка на  холдинга на баща си. Тъпа ли беше?  Сигурен съм че "роднините и" които загинаха с хеликоптера са имали хубав и голям дом, който тя е наследила , защо не отиде в него??  Биеше се добре ,ама явно не беше от най умните. Ако имаше мозък в главата си трябваше да прекъсне връзка със "мъжа си" и семейството му. Особено след като знаеше какво те мислят за нея - глупачка която да оберат.  А и след като мъжа и си имаше официална любовница. И защо се връщаше при тях след като вече знаеше коя е? Явно си падаше мазохистка. Да търпиш семейство откачалки с която нямаш никаква връзка? Как само се радваше ,че може да излезе извън дома, за да не домакинства там. За по жалко нещо не се сещам. Много беше смешно как двата хотела се сляха без знанието на председателя на холдинга на единия хотел??  Те за идиоти ли ни мислят, това само в корейски сериал може да се случи. 

Доста клишета. Романтика слаба, комедия също така. Ако някой е фен на hostile takeover по корейски, му го препоръчвам. Иначе не. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...