Jump to content

Клюки от Китай


gal

Recommended Posts

13 hours ago, vivivan said:

Артър Чен също се бил отказал... мисля американско има. 

 

Не знам за Никълъс и дали неговото е свързано с наскорошните чистки, обаче Артър е искал да си е пълноправен китайски гражданин още откакто е навършил 18 (през 2018та). Юли, мисля, му приеха искането и се беше похвалил официално. Така или иначе, той ако си има сошъл секюрити номера, може да си работи и живее в Америка свободно.. а Китай (като Япония) като не позволятат двойното гражданство, явно е преценил, че е по-добре за него в тоя случай. 

 

Колкото до Саймън, браво на бързата и компетентна намеса на неговата агенция. Не търпят буламачи никакви. Това обаче, специално в Туитър отвори толкова много стари рани за Джъ Хан, че трябваше да не си гледам нотификейшъните/да стоя настрана от социалната мрежа. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Струва ли ми се или не, че покрай новите правила да ограничат пристрастяването към игрите, ще орежат кранчето на геймърските драми, че видите ли може да вземат да кажат, че те пристрастяват към повече от това занимание. Сега може би не, но доскоро беше истински бум от такива сериали и няма какво да се лъжем, има хляб в тях.

 

Off Topic

Строги правила се налагат на младите геймъри в опит да ограничат пристрастяването към игрите. На деца под 18 години вече ще бъде предоставен само 1 час игра през уикендите (петък-неделя) и на официални празници. Игралните компании ще трябва да спазват тези ограничения.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Китайците май се оглеждат за нови и нови източници на влияние на звездите, които да поставят под контрол и стигнаха до рекламите

Вече и там трябва да внимават и да търсят одобрение. :o

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Четох в статия, че отменят изпита по английски език. Според автора следващата стъпка ще е забраната да са изучава в училище.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Десетки регулации излезнаха последни дни, направо им загубих бройката. Въпросът е, че повечето неща за момента са препоръчителни, не задължителни. Сега започват есенните празненства, има регулация при организирани събития да се пее само на живо, не на плейбек. :lol: Да видим.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е клюка, но нещо, което ми "бодеше очите" в музикалното реалити, клето гледах наскоро - Call me by fire. Отначало все се чудех, защо Pax Congo все е с един дълъг ръкав и с 3/4 чорапи  и къси гащи... Според разпоредбите няма право да се показват татуировки по телевизията, а човека е с изрисуван крак и ръка. 

format,webp

ef8a4dfeac1a475b89e64d19e4dfba73.jpeg

 

Off Topic

8054-e08f755415d859216c09443ba9cd09c8.jp

 

8f535220069e48c392401f0c0dad461b.jpeg

В същото шоу - как се премахва от вече заснетите епизоди участник, който е сгазил лука - отначало си мислех, че прикриват оператори, докато не видях това размазано петно и на изпълненията :D Прикриха още след първи епизод един от участниците, за който след скандал с бившата излязоха съобщения как е оплюл шоуто, че е под реномето му, ама ще му дадат добри пари. Другият бе след 10ти епизод - пианистът  Li Yundi - спипаха го с проститутка .... за него ме беше повече яд. 

57e9392e9c5a4d79bbe8081ed1b0ff56.jpeg

Off Topic

oOMeoZAKeZupG7bLrcY_LuQdyo5IXvoriR5M_Tye

d5957073.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...