Jump to content

Recommended Posts

До съвсем скоро за този филм не исках и да чувам. Понеже вече съм гледала сериала, а той беше такова разочарование

най вече заради актьорите ,които адски ме дразнеха как играят

, та очаквах и филмът да е същата работа. Тия дни обаче се навих да го изгледам и не съжалявам. За разлика от сериала,това ми хареса и най-вече историята ме грабна, успя да ме разчувства. Актьорите определено тук са по-добри.

Много, много тъжен филм, но пък за една красива любов.

Само ме е яд ,че пропиляха 2 год. и половина разделени, а можеха да са заедно .Много ми хареса накрая ,когато тя бягаше към болницата, а той поиска да се усмихне

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това беше първият азиатски филм, който гледах в съзнателна възраст (понеже помня как родителите ми гледаха, но реални спомени от тези филми нямам) и точно заради него се запалих по азиатското ( и в точност - японското) кино.

Гледала съм филма повече от 5 пъти и всеки един от тях плача, въпреки че знам края. Историята е изключително разчустваща, а актьорската игра - повече от добра. Много ми хареса това, че имаше абсолютно всякакви емоции и бе някак си раздвижен. За мен лично имаше доста изненади във филма.

 

 

До последно се надявах, че Хиро няма да умре, че ще измислят някакъв чудотворен лек и всичко ще се нареди ала.. уви. Помня колко много плаках на момента, в който Мика оставяше два чифта ръкавички...

 

 

Според мен това е филм, който си струва да се гледа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това ми беше първият японски филм. Гледах го към края на 2009-та и помня, че го взех за училищна романтична комедийка, защото ни резюме прочетох, ни мнения отразих...и жестоко сгреших! Такъв рев му ударих през втората половина и след края, та даже цяла седмица след това не можех да се отърся от странните чувства, които този филм ме накара да изпитам. Наистина ми подейства така, както никой друг. И все още ми се свива сърцето като си спомня за някои моменти >.<  Любим ми е! Харума Миура и Юи Арагаки се представиха чудесно! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е първият ми японски филм. И не само, първия филм, който ми върна уважението и към драмата като жанр ,  и към романтичните филми. Много любим мой филм и колкото и пъти да го гледам, не губи от това усещане което остави в мен първия път. Обичам Коизора и го препоръчвам на всеки. Не е задължително човек да го обикне като мен, но със сигурност няма да остане равнодушен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен филм, всъщност единствения японски, който съм гледала, понеже някак не са ми по вкуса вида на японците (виж корейците са друго нещо). Очарована (и разплакана след края на последната серия) останах, задължителен е за гледане !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен филм, един от първите ми азиатски, който ме накара да се влюбя в азиатските сериали  и филми въобще! Миура Харума - най-красивият, най-прекрасният! 

 

Само две неща не ми харесаха 

 

 

Че Хиро нямаше нито една целувка с нея, както и някак незавършения край. А и защо тя отдели толкова време на другото момче, защо не остана с Хиро повече време

 

 

Това е единствения филм, на който съм плакала толкова много и то при почти всяко гледане...А момента в който

 

 

Хиро умираше и от окото му капна сълза - Боже...рев, рев голям, направо ужасно... Ами когато бяха под дървото и той се разплака на рамото и, ах...мъка, мъка.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сори за спама, но някой дали би могъл да помогне със субтитри за този релийз:
Koizora.2007.x264.AC3-WAF.mkv  - от замунда - тамошните титри не може да ги сваля... в subs.sab.bz и юнаците също търсех, последно тук се надявах, но и тук е за 2 СДта 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дали не е по-лесно да изтеглиш версията за 2 СД?

Даже в Азия торент е разделена на две.

Преводите се правят по общодостъпна версия.

Не зная дали е помощ:-))(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изпрати ми ги на пощата, за да ги кача на сайта, щом са наши. 

 

mrnkaloto@abv.bg

 

 

Благодаря на keva, добавени са тук.

Редактирано от mrnkaloto
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Реших и аз да си припомня Небето, вече нямаше сълзи като първото ми гледане само се наслаждавах на красивите моменти от филма - невинността и ангелското излъчване на Мика, първия им сблъсък в коридора как се ококори и смути от русото нахакано момче, неговият дълъг поглед към нея, сладките разговори по телефона, срещата им до басейна с този "рус и страшен човек"  :D  просто брилянтни! за да дойде времето на подаръка дъга и двете най-красиви усмивки на влюбените Мика и Хиро.

Няма да разказвам цялата история, за да може повече хора да видят тази сърцераздирателна и красива японска приказка за небето и любовта, макар че едва ли е останал някой, който не се е насладил на магията на Койзора.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...