Jump to content

Recommended Posts

Гордън, Сара Минами и Baka Rhythm спечелиха наградата New Wave awards for the actor, actress & creator на Yuubari International Fantastic Film Festival 2021. Откриването е било на 16 септември.

Честито!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледани 9 и 10 еп. Сладко, много сладко, въпреки няколкото доста неправдоподобни момента, но ако всичко е реално, няма да е приказка.

Определено ми хареса. Лек, забавен и много романтичен. Единствено ме озадачи това, че свърши на 10 еп, а бяха обявени 11. Но пък в края на 10 имаше кадри от следващия епизод. Може би някакъв спешъл да е? Ще видим като излезе.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това си е точно така. Честно казано големия брат с нищо не блесна на екрана. Гордън си изнесе целия сериал за мен и много добре им се получи сработването със Шиндерелата. А любими за мен остават баба и нейният помощник. Те бяха феята кръстница в тази приказка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъкмо гледах Ивата във филм на Шинджи Аоям, където се представи стабилно като айдъл. Не е загубил чара си. Помним, че той беше прекрасен в Dear sister като по-малък брат, но очевидно тук ролите се сменят и суперлативите обира Гордън.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах първите 30 мин и да си кажа, че в началото не ми вдъхна доверие, а оупънингът беше много зле, но май тези двамата ще се сработят. Обаче не знам как Фуми ще изтърпи да изпълнява прищевките най едно хлапе? То дори на училище не ходи.

Очаквам някаква дълбочина от образите, понеже сме още в началото. Дано да ги развият!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ясно на кого се е метнал Малчо. И той е невъзможен и се чуди, каква простотия да измисли от скука, но бабата го надмина по всички показатели. Да видим батко, какво ще направи по въпроса.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малкият все се чуди, каква пакост да измисли. Горкото дете! Много му е скучно. На баба си се е метнал. Защо иначе тя ще му изкарва страха като кара иконома да се прави на Садако?

Започва много да ми харесва, особено след като виждам, че включват традиции и култура с този прекрасен стар рьокан. И Фуми плува в свои води. Напоследък ролите й  бяха слаби, но размирната героиня я връща към дебютните й, темпераментни превъплъщения.

Има и още странно-забавни появи. Например тези на Канна Мори и Нобуаки Канеко. Не разбирам още, какво прави той в подобно заглавие. Сигурно се е размекнал и му се ще да се забавлява в комедия. Хаха!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха! Трета я обърнаха на детективско разследване. Не вярвах, че Малчо ще вдигне телефона. Кай Иноваки е много интересен избор за съпруг на Фуми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Шокиращо разкритие още в началото? Не очаквах подобно нещо. Така рискуват да върнат данна сама отново в играта, при положение че и Батко вече се намеси. Малчо ще побеснее като разбере. Нещо недолюбва брат си. За момента не ни ракриват много за него. Само загатват за травмите на детето.

Направи ми впечатление, че Гордън е пораснал доста. Оказа се, че е 183 см - по-висок от Маккеню. Личи му.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха! Лелката с айдълите успя да разяри Малчо.

Вече се досещам, какво му е на детето, че не иска да влиза в рьокана. Дано измислят убедителна причина за решението на майката!

Гейшата е удивително добра като злодей. Има някаква странна аура около нея. Да не е преобразен зъл дух?!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ужасно тъжно е това с Малчо Иссей. Брат му просто не знае фактите, но истината е, че детето е отнесло всичко. Едно изречение, с което живее 10 години. Хидои! Жестоко е, че нещата няма как да се поправят. На това се надявах първоначално, но вече е невъзможно.

Първо си мислех, че това е причината Малчо да се привърже към главната, понеже напомня за собствената му майка. При всички случаи, има частица истина.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аааа! Много трогателна 6а серия. Имаше си от всичко по малко, включително бой и рев за Малчо. Чак аз се разплаках от откровението му. Детето най-после реши да порасне и ще му помага не някой друг, а батко му Нобуаки Канеко. Голям образ е този човек. Всяка роля му отива. Как само накара хлапето да работи! Не е истина.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 14 часа, ukio написа:

Още не мога да проумея, каква точно е тази гейша и защо прави всички тези неща за големия батко? Има някакво съглашение между двамата.

Не е съвсем така, но няма да ти развалям удоволствието от гледането :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...