Jump to content

Любими аниме озвучители


Atila

Recommended Posts

То заглавието си подсказва, обаче ми се прииска да има една тема, която да е посветена на всичко, което човек иска да сподели около някое любимо свое сейю (voice actor), или пък просто да си ги изброи... Нека има свобода, така е по-забавно. Мисля, че няма подобна тема по другите раздели, пък тук е свързано пряко с аниме, надявам се да не съм сгрешила мястото.

 

Аз реших да споделя ето това, защото някак не върви да не уважа собственото си аватарче. Цуда Кенджиро играе в това промоционално видео, правено по мангата The Way of the Househusband, по която има и аниме с тема във форума ето тук - той озвучава главния герой, но според мен го пресъздава на 100% не само на глас. Жалко, че в сериала по същата история актьорът е друг.

Видеото е старо, може да сте го виждали вече... Аз обаче му се хиля колкото и пъти да го гледам. :D Как да не го заобичаш след това...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^Тъкмо излезе новина по същата тема, засягаща Цуда и неговите домакински приключения, като по поръчка :lol2:

Четириминутни спешъли с Цуда Кенджиро като себе си, които ще можем да зяпаме скоро.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега пак аз, този път не в лигавото си настроение :lol:

 

Значи, това е много опасна тема тук, понеже мнооого рядко срещам човек, който въобще да се интересува. А пък аз съм фен на половината сейю свят... Като се замисля, доста е самотно да си точно такъв фен в България :28558:

 

Хм, може ли като за начало да спомена само тези господа, които ми стоят в MAL-а от незапомнени времена? Признавам, че това е само малък процент от тези, които ми правят впечатление или които разпознавам xD Хосоя всъщност е единственият, който добавих по-наскоро, просто дълго време не му обръщах никакво внимание, а сега като че ли има малко повечко участия в заглавия, които се случва да следя. (В Туитър е много миличък, за разлика от образа, който си създава чрез много сериозните си герои) :lol:

Показвам списък: 

Off Topic

91ffa9032a824488.PNG

 

(Добре де, няма да се сдържа и тук да не добавя, че Мияно има нов сингъл, който е и ендинг на Uramichi Oniisan и песничката му е много сладка)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм окуражена да направя тъп фенски пост за Тойонага Тошиюки (ако щракнете на името, може да му видите списък с ролите). Оказа се, че съм го слушала много дълго в Bungou Stray Dogs като Танизаки Джуничиро, без да му обърна никакво внимание, но и сега, след толкова изслушани и изгледани неща, не мога да направя връзка между този герой и всички останали (като цяло все се дивя на сейютата как успяват да си преправят гласовете толкова... да, сигурно се учи, сигурно не е чаак толкова трудно, но... абе, талант си е).

Човекът ми направи впечатление, когато започнах да играя играта A3! (вместо вечния айдъл сетинг, тук имаме театрални актьори - няма възможност за промяна на историята от играча и играта е главно за проследяване на вече изготвения сюжет, но това на мен хич не ми пречи, много са се постарали за героите, както и за сторито), а в този случай няма как да не ти направи впечатление най-голямата откачалка там - Хомаре. В случая сейюто е натоварено със задачата да рецитира ужасяващо лоши поеми, които никой не би искал да чуе никога повече в живота си, но героя си има своите сладки черти, когато не тероризира околните със своето изкуство.

Все пак едва ли щеше да ми е такава слабост, ако не бяха други негови роли в анимета - като на Кийосе Хайджи от Run with the Wind (много добро аниме, между другото, а пък Тойонага като е в главна роля - песен) и Амакуса Рьо от Koi to Yobu ni wa Kimochi Warui (признавам, че започнах това аниме само заради Тойонага... не мисля, че има особено много главни роли всъщност, което е жалко, но когато е в такава, си заслужава).

Пък и най-вече... мисля, че би следвало да се съгласите с мен, че най-добрата част от тази песен е, когато дойде неговият ред (ще го усетите кога е - след онова лигавото, дето започва и след още по-лигавото, което продължава:28558:). Не съм ли права, а, а, а?

 

Анимето е I★Chu: Halfway Through the Idol. Не го започнах заради него ('щото не знаех, че ще участва :28558:), но пък заради него го продължих. Не, че като цяло е лошо - занимателно е, макар че има много дебилни моменти и песните не са му лоши, ама... за къде без Тойонага?!

 

 

^Бонус. Ха-ха-ха-ха-ха!

Редактирано от Atila
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...